Şimdi Ara

Iphone 7 Sim Siyah mı ? Mat Siyah mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru başlıkta ki gibi arkadaşlar ? sizce hangisi alınmalı ? zevk konusuna girmeden sadece şu sebepten bunu almak daha mantıklıdır diyebilceğiniz düşüncelerini fikirlerinizi sunarsanız sevinirim

• Açıkçası iPhone 7'nin şeklini beğenmiyorum. 5s bence 7'den daha alımlı duruyor. Tercih meselesi tabi. Parlak siyahtansa mat siyah tercih edilmeli, çünkü ufak da olsa çizikler şu bu parlak olanda çok daha belli ediyor. Çiziğe darbeye hiç gelemem. Tertemiz olmalı cihaz. Mat siyah artı her tarafını saran güzel ve de sağlam bir kılıf düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim, gönlüm simsiyahdan yanaydı fakat korumak sorun olacak sanırım. O yüzden matı almak daha mantıklı gibi geliyor. Ayrıca mata yakışacak güzel bir kılıf bulmak da şart..
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Kılıfla kullanılan cihazın bence renginin çok önemi yok. Mat da alsanız parlak da alsanız kılıfla kullacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahın en büyük sıkıntısı çok şık durması,kılıf taksan bi türlü takmasan bi türlü
  • Blok .

• Mat siyah cok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet sayın seyirciler mat siyahcıların sayısı artıyor
  • Millet siyahı özlemiş arkadaş

• aynen böyle tepki gelceğini tahmin etmemiştim, zira simsiyahın parlaklığına herkez tav oldu diye biliyorum :) bende dahil
    O alet müzelik hocam günlük kullanım için uygun değil yada paran çok olacak ayda bi yenisini alıp çizik leke derdi kalmıyacak o renkteki her ürün durduğu yerde çiziliyor alacaksanız mat alın

• kılıfsız kullanınca rüzgar bile çizecek havası verildi yahu şu simsiyah için :)
    Dediğim gibi o renk kullanılan her üründe aynı sıkıntı olur ayrıca kendileri de anında uyardılar hem youtube bile videolar düşmüş sanırım anca şeffaf silikon kılıfla denemekte fayda var hep tipi gözükür hem çizilmesi önlenmiş olabilir ymuşak olacak yani kılıf.

• Bende çok kararsızım simsiyah siparişi verdim ama herkes mat diyor? :(
  • Mat ve jet alan Seffaf kilif almalı yoksa telefonun ne oldugunun pek bir anlami kalmiyor.

• Mat Siyah
  • İkisi arasında mat siyah.
    ama ben olsam gold'u alırdım
  • Mat siyah gerçekten şık. Elde inceledim

• Seffaf silikon kilif alir takarsin varligi bile belli olmuyor fazla hemde telefonun kasasini korumus olursun. Hangisi agir basiyorsa onu al. Ben tanitimlarda simsiyah beğendim. Ama sadece netten gordugum kadariyla. Mat siyahi inceleme firsatim oldu cok klas duruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 30 Ekim 2016; 1:00:07 >
  • Mat diyenler genelde simsiyahı çizilme korkusundan almıyorlar diye düşünüyorum ama mat siyah simsiyahın yanında çok sönük kalıyor.Hangi rengi alsandan zaten kılıfıla kullanacağın simsiyah iyi şeçim olabilir O yüzden Simsiyah diyorum ve cihazımda 7 plus simsiyah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.