Bildirim
Kişilerimi Gmail den iCloud'a taşımak istiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gmailden vcf formatında export edip iclouda import edeceksiniz. daha sonra cihazınızdan icloud kişilerini aktif edip gmail kişilerini pasif yapacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eorenc
gmailden vcf formatında export edip iclouda import edeceksiniz. daha sonra cihazınızdan icloud kişilerini aktif edip gmail kişilerini pasif yapacaksınız
Biraz aptallık ettim aratmak aklıma gelmemişti onu arattım sonuca vardım. Bilmeyenler için basit anlatım.
Gmail.com dan hesaplarına giriyorlar. Soldaki Gmail yazısının yanındaki alt oka tıklıyorlar Rehber'e tıklıyorlar Dışa aktar derken VCF seçiyorlar (Apple yazıyor parantez içinde) daha sonra icloud.com dan kişilere tıklayıp içe aktar diyorlar :) -
cihazdan da ayar yapmayı unutmayın yoksa olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: eorenc
cihazdan da ayar yapmayı unutmayın yoksa olmaz
Hallettim onu ama şu an Facebook ile kişilerim eşleşti, sildim tekrar kuracağım reset attım. Yani rehberimde Ahmet kişisi varsa Facebook umda Ahmet kişisinin resmini kullanıcı adını falan almış hep :S -
sanırım face ile kişilerin bağlantısını kesmeniz lazım ama aldığı bilgiler kalıyor diye hatırlıyorum
Aynen öyle oldu hocam, tek tek uğraşıyorum bakalım, yapacak bir şey yok, ben sadece Facebooktaki takvimi eşlemek istiyorum yani bildirim çubuğunu indirince yarın şunun doğum günü var diyecek mesela. Onu istiyorum. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X