|
Galaxy Z Fold 7'de siyah beyaz ekran sorunu ortaya çıktı

-
-
Özet siyah/beyaz ekran sorunu yok. Kullanıcılar geliştirici ayarları ile oynamayı bıraksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek sorun o degill hala 4400 mah pil var katlma izi de cabası bugun inceledim hayal kırıklığı oldu önumuzdeki sene 8 de bu sorunlar duzelirse almayı düşünüyorum ya değilse rakipler bence ezip geçecek Xiaomi ve oppo çok büyük bir yenilik yapacak gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Içerikteki görselde bile katlama izi o kadar bariz ki beni alma diye bağırıyor resmen. Yani kasti olarak katlama izli ekran, dalga geçer gibi 4400 mAh batarya, bı türlü yapamadıkları 25w süper yavaş şarj ile olması ya da olmaması ne fark edecek olan 15w süperin süperi yavaş şarj, yıllardır birbirini tekrar eden yardımcı ve 1. ön kamera, aklın ermediği şekilde S pen'in çıkartılması... Tüm bunları haksız fiyat artışıyla 100K+ gibi bir fiyatla sunması da; firmanın art niyetine açıkça ortaya koyuyor.
-
Özet: Samsung, ölçeklenebilir UX arayüzü beceremedik elleşmeyin diyor.
-
Ayarlar - Ekran'a gidin - Ekran düzeni ve boyut'a dokunun. Şimdi, ekran boyutu ayarını bir kez değiştirin ("-" ise "+" olarak değiştirin; "+" ise "-" olarak değiştirin)
Denmişte, o menüde Ekran düzeni ve Boyut diye bir seçenek yok bende.
Yazı tipi ve boyutu diye bir seçenek var ki onda da + ve - diye bir yer yok :)
Bu arada bende siyah-beyaz sorunu olmadı ama dün gece kendiliğinden dpi ı düşürdü ve her ne yaptı isem geliştirici seçeneklerinden dpi ayarını değiştiremedim.
320 dpi a kendini sabitledi ve altına indiremedim ki geliştirici seçeneklerini sadece animasyonları kapatıp daha hızlı geçişleri sağlamak için kullanırdım.
Çözüm bulamayınca, ChatGPT nin yardımı ile adb yükleyip "dpi_reset.bat" dosyası hazırlayıp, telefonu da usb den telefona bağlayıp dpi ı resetledim ve çok şükür düzeldi.
Saygılarımla...
-
Rezillige bak bu cihaz argeden çıkıp seri üretime geçiyor 4400 mah gibi değerle dalga geçiyorlar üstelik sorun üstüne sorun yaratıyor cidden Samsung pişmanlık başka birşey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir teknoloji mağazasını ziyaret edip göz atarsanız neredeyse ortadan kalktığını göreceksiniz katlama izini. Ayrıca Samsung'un telefonlarına koyduğu piller genelde 8 saatin üzerinde bir ekran süresi veriyor. Pil canavarı çinlilerde de benzer bu durum. S pen mevzusunda kısmen haklı sayılırsınız lakin inceltmek için gerekliydi kaldırılması. Rakipleri incecik bu tuğla gibi de deniyordu önceki modellerde. Rakiplerinde kalem desteği olmadı hiçbir zaman. Fiyat konusunda ise vergilere iyi bakmak lazım. Çoğu markanın amiral gemisi telefonları ile benzer fiyatta ki bu telefonda 3 telefonluk ekran var. Samsung pahalı satmıyor aslında ekonomin ve vergi sistemin kötü. Velhasıl kelam araştırmanızı tavsiye ederim, iyi forumlar.
-
Ne gibi bir yenilik hocam. 0.001mm daha inceltmek gibi mi?
En Beğenilen Yanıtlar

Özet siyah/beyaz ekran sorunu yok. Kullanıcılar geliştirici ayarları ile oynamayı bıraksın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X