Şimdi Ara

Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
350
Cevap
177
Favori
26.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faruxxx

hocam paypalda ödeme onaylarını düzenle çıkmıyor ayarlar altında heryere baktım bulamadım fotolarını ınceledım senınkınde var ama bende yok

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal üzerinden alışverişlerde etkili yöntem fakat paypal nakit kart üzerinden yurtdışından ürün aldığınız da direk parayı karttan çekeceği için çalışmıyor kart üzerinde de düşük kur üzerinden almak için aşağıdaki siteden bilgilenebilirsiniz.http://paypalnakitkarti.blogspot.com.tr/2016/03/paypal-nakit-kart-ile-yurtdisi-alisveris-kur-farki.html
  • Galiba ilk mesajdaki görsellerde site teması farklıydı. Uzun uğraşlar sonucu şu şekilde buldum eğer yanlışım varsa uyarın lütfen.

Bu mesaja eklenen görseller:

Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın )

• quote:

Orijinalden alıntı: pijama61

Galiba ilk mesajdaki görsellerde site teması farklıydı. Uzun uğraşlar sonucu şu şekilde buldum eğer yanlışım varsa uyarın lütfen.

Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın )

Teşekkürler millet yapamasın diye son 1 senede 4 kere değiştirdiler

1. Msja ekleyeceğim en kısa sürede

• valla ıyıymıs

Yani 301,56/102,99= 2,9280'den kuru baz almış. Sanki pek fark yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 23 Mart 2016; 17:20:04 >

Orijinalden alıntı: IORI

Gearbest sitesinden 2 gün önce 102,99 USD değerinde alım yaptım USD olarak çekti, TL bakiye 301,56 TL düşmüş

Yani 301,56/102,99= 2,9280'den kuru baz almış. Sanki pek fark yok gibi.

banada öyle oldu. Bankaların yaptığı kurnazlık sanrıım. Dolar kurundan bozmuyorlar. Yoksa paypalın mı parmağı var acaba?

Orijinalden alıntı: pijama61

Galiba ilk mesajdaki görsellerde site teması farklıydı. Uzun uğraşlar sonucu şu şekilde buldum eğer yanlışım varsa uyarın lütfen.

1. msja eklendi teşekkürler.

• Güzel, 175 dolarlık alışveriş yaptım, 507,5 lira tutuyor bugünün kur farkı ile, 510,44 çekmişler. Yine de iyi

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    rica ederim :)

Orijinalden alıntı: Stones

Güzel, 175 dolarlık alışveriş yaptım, 507,5 lira tutuyor bugünün kur farkı ile, 510,44 çekmişler. Yine de iyi

daha 1 haftaya kadar böyle değildi. neden böyle çakallık yapmaya başladılar ki?

bankayı aradım paypal ile alakalı diye onlara pas attılar.

ayıp valla.

• merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ebay.com dan 10 adet LED aldım fakat satıcı ürünlerin bana 30 ila 45 gün içinde elimde olacağini söyledi 53 gün geçti üstünden fakat kargo gelmedi bende satıcıya iyi kötü Google translate kulanarak yazdım ürünler gelmedi diye posta ofisine bakmamı söyledi PTT defalarca aradım yok bende paypal ve ebay mail atım bu satıcı ile ilgili onlarda paramı iade etiller şimdi 90 günden fazla bir süre oldu elemanın yoladığı paket elime ulaştı eksiksiz hasarsız yolamış yani ürünleri ama ben rahat edemiyorm kendisine ürünlerin geldiğini yazdım

ücreti tekrar yatırmak istediğimi söyledim oda bana paypal üzerinden mail adresime ödeme yap demiş anladığım kadarıyla
    ödemeyi yapıcam ama daha önce net üzerinden win 10 için key almıştım 5 TL kesmişti paypal yine ayni şekilde ücret kesermi bu defa ödeyeceğim tutar 6 $ civari ürünlerin bedeli yardımcı olursanız sevinirim
    elamanın yazdıkları

Dear friend, I prefer to pay from paypal
    Thank you
    my paypal: meipingrui@hotmail.com
    thanks

New message from: panpan-supermarket

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    edit arkadaşlar işimi halletim tamamdır ayni ürünü bidaha satın aldım göndermemesini söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 27 Mart 2016; 12:38:41 >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ebay.com dan 10 adet LED aldım fakat satıcı ürünlerin bana 30 ila 45 gün içinde elimde olacağini söyledi 53 gün geçti üstünden fakat kargo gelmedi bende satıcıya iyi kötü Google translate kulanarak yazdım ürünler gelmedi diye posta ofisine bakmamı söyledi PTT defalarca aradım yok bende paypal ve ebay mail atım bu satıcı ile ilgili onlarda paramı iade etiller şimdi 90 günden fazla bir süre oldu elemanın yoladığı paket elime ulaştı eksiksiz hasarsız yolamış yani ürünleri ama ben rahat edemiyorm kendisine ürünlerin geldiğini yazdım

ücreti tekrar yatırmak istediğimi söyledim oda bana paypal üzerinden mail adresime ödeme yap demiş anladığım kadarıyla
    ödemeyi yapıcam ama daha önce net üzerinden win 10 için key almıştım 5 TL kesmişti paypal yine ayni şekilde ücret kesermi bu defa ödeyeceğim tutar 6 $ civari ürünlerin bedeli yardımcı olursanız sevinirim
    elamanın yazdıkları

Dear friend, I prefer to pay from paypal
    Thank you
    my paypal: meipingrui@hotmail.com
    thanks

New message from: panpan-supermarket

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    edit arkadaşlar işimi halletim tamamdır ayni ürünü bidaha satın aldım göndermemesini söyledim

• enja kullanıcısına yanıt
    Dürüstlüğün için tebrik ederim. Adamlar dürüst olmayan insanlar yüzünden artık bazı ülkeleri satış listelerinden çıkarıyorlar. Yazık.

Maalesef ürün gönderimleri gerçekten uzun zamanlar alabiliyor. Bu yüzden işlemi iptal etmeden önce biraz sabırlı olmak gerek. Onlarca yurtdışı alışverişi yapmışımdır 3-4 senedir. Sadece 1 tanesi gelmedi. O da aslında bence geldi postacı kapıya bırakıp kaçtığı için başka birisi tarafından kapıda alındı. O günden sonra zaten hep işyerine talep ederim. Hiçbir sorun yaşamadım.

Ben acil olmayan, yolunu gözlemeyeceğim şeyleri sipariş ediyorum. Yoksa insan her gün bakmaktan bitap düşüyor. :)
  • KorkutSA K kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim aslında paypal denedim $ dolar olarak bu satıcı ödemeyi kabul etmiyor uyarısı verdi bende tekrar satın aldım ve göndermemesi için mail atım ve fadeback onayladım umarım işe yarar ve yolamaz ben zaten 53 gün geçince mail atım sonra baktım ebay.com iade yapmış neden bukadar uzun sürdü anlamış değilim abim aliexpress ten alış veriş yaptı defalarca 15 ile 20 gün içinde geldi

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.