Şimdi Ara

Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
350
Cevap
177
Favori
26.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek yurt dışıyla dolarla alışverişim olmadı şimdiye kadar. hatta paypal üyeliğini 1-2 ay önce aldım.yurt içindeki sitelerde yaparım yaparsam.bende dediğiniz ayarı yaptım.umarım yanlış bişey yapmamışımdır.
  • Paypalda zaten ayarlarım vardı. Uzun zaman önce yapmıştım ancak mevcut
    Akbakta paypaldan aşağı değil,
    Temmuz 2015 de 550 USD lik ödeme yapmıştım ,
    2,68 TCMB Dolar Kuru adamlar 2,79 Dan Çekmişler.

Akbankın internet sitesinden ekran görüntüsü aldım Sizdeki kur bu değil diye İtiraz ettim mail attım 2 kere,
    yok efendim gişe değerlerinden alıyorlarmış , yok efendim ekstra komisyon alıyorlarmış mış mış mış,,
    80 dereden su getirdiler Lanet olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 4 Şubat 2016; 18:03:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İng deyim kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OlguErhan

İng deyim kafam rahat

ne özelliği var ki.

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

İng deyim kafam rahat

ne özelliği var ki.

Kur neyse onu yansıtıyorlar extreye,
    Hesap işletim ücreti, kart ücreti, yıllık ücret vs yok,
    Verdiğin otomatik ödeme talimatlarının %2 si bonus olarak karta yükleniyor ( adamlar faturanı ödüyorlar üstüne sana para veriyorlar )
    Eft havale vs. ücretsiz ( her bankaya )
    Cep telefonu uygulaması çok iyi, kullanışlı.
    Turuncu hesap iyi faiz veriyor gecelik hesaba ekliyorlar. Örnek bankada 10.000 tl var günlük ( atıyorum ) 3-4 tl kazanç gecelik geliyor. Ayda 90 tl ekleniyor gibi.
    Bankaları gidince kalabalık olmuyor.
    Eft vs ücretsiz olunca iş yerinde maaş alan arkadaşlar bana veriyor ben atm den para yatırıyorum sadece sonra tüm vatandaşların kredi kartlarını cepten ödüyorum, kredi ödemelerini yapıyorum.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    iyiymiş fakat ing sayfasına girdiğimde her şey ücretli görünüyor, senin hesabın bir özelliği mi var yani sanamı özel bu yazdıkların, yoksa herkes yararlanabiliyormu ben halkbandan maaş alıyorum eskiden her şey ücretsizdi şimdi eft/havale ücretli oldu ama diğer bankalara göre çok düşük kart ücreti yok ama normal hesaplarda hesap işletim ücreti var otomatik ödeme verilirse iki adet onu almıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

iyiymiş fakat ing sayfasına girdiğimde her şey ücretli görünüyor, senin hesabın bir özelliği mi var yani sanamı özel bu yazdıkların, yoksa herkes yararlanabiliyormu ben halkbandan maaş alıyorum eskiden her şey ücretsizdi şimdi eft/havale ücretli oldu ama diğer bankalara göre çok düşük kart ücreti yok ama normal hesaplarda hesap işletim ücreti var otomatik ödeme verilirse iki adet onu almıyorlar

Evet 2 adet ödeme veriyorsun. Herşey ücretsiz turuncu hesap gir bi ing bank şubeye

• gearbestten 246 dolara tablet aldım. Almadan önce garantiyi aradım paypal üzerinden alışveriş yapacağım. Kur ne ise sadece onu öderim dimi diye. Evet beyfendi dediler. Bende alışverişi gerçekleştirdim. Ekstreye en yüksek kurdan daha fazla yansıdı. Müşteri hizmlerini aradım şikayet ettim. Döviz alışverişlerinde bilmem komisyon alınır falan dedi. Şu tarihlerde ki sizinle görüşmemde bana bunun bilgisi verilmedi görüşmeleri dinleyin dedim. İnceleyeceğiz dediler ve sonra şöyle bir mail aldım.

Sayın BİLAL DEMİR,

Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz 51640156 numaralı mesajınız değerlendirilmiştir.

455xx xxxx xxxx xxxx numaralı kredi kartınıza kur farkından kaynaklı 18,75 TL faiz iadesi gerçekleşmiş olup işleminizi kredi kartı dönem içi işlemlerinizden takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    İng bankasından bende çok memnunum. Belirttiğin özellikler artısı. Ama sana kötü bir süprizim var, Verdiğin otomatik ödeme talimatlarının %2 si bonus olarak karta yükleniyor olması bu ay son, bu kampanyayı sonlandırıyorlar, sms geldi

Orijinalden alıntı: xboxhunter

İng bankasından bende çok memnunum. Belirttiğin özellikler artısı. Ama sana kötü bir süprizim var, Verdiğin otomatik ödeme talimatlarının %2 si bonus olarak karta yükleniyor olması bu ay son, bu kampanyayı sonlandırıyorlar, sms geldi

Hay allah ya

Orijinalden alıntı: bilodemir

gearbestten 246 dolara tablet aldım. Almadan önce garantiyi aradım paypal üzerinden alışveriş yapacağım. Kur ne ise sadece onu öderim dimi diye. Evet beyfendi dediler. Bende alışverişi gerçekleştirdim. Ekstreye en yüksek kurdan daha fazla yansıdı. Müşteri hizmlerini aradım şikayet ettim. Döviz alışverişlerinde bilmem komisyon alınır falan dedi. Şu tarihlerde ki sizinle görüşmemde bana bunun bilgisi verilmedi görüşmeleri dinleyin dedim. İnceleyeceğiz dediler ve sonra şöyle bir mail aldım.

Sayın BİLAL DEMİR,

Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz 51640156 numaralı mesajınız değerlendirilmiştir.

455xx xxxx xxxx xxxx numaralı kredi kartınıza kur farkından kaynaklı 18,75 TL faiz iadesi gerçekleşmiş olup işleminizi kredi kartı dönem içi işlemlerinizden takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla

Garanti nedense hep kendini garantiye alıyor

• Hocam Allah razı olsun :) gerçekten faydalı oldun
    Ama suan kura gorw 4.36 olmasi lazim.
    Bubisin esprisi nedir arkadaslar? Kuru nasil ceviriyolar?

• Kur farkı kafaya takılcak kadar önemli değil.zaten döviz bürosuna dolar almak için Gittiğinde de pahalıdan aldığın için aynı hesap oluyor değişen bişey yok.Çindeki ürünler buraya göre gayet hesaplı olduğu için de o kadarcıkta olsun.Paypalı aradığımda ekstreyi dolar olarak ödeyeceksiniz dedi.Ben vazgeçtim.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.