Şimdi Ara

Paylaşımlı ve Paylaşımsız Ekran Kartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı için bir laptopta hangisi daha iyidir ? Paylaşımlı mı yoksa paylşaşımsız mı daha iyidir ? Aralarında ki fark nedir ?

• Tabiki paylaşımsız. Paylaşımlı senin ram den yer ve o kadar iyi performans vermez. Paylaşımsızların kendilerinin ram i vardır. Bilgisayarı zorlamazlar ve daha iyi performans gösterirler. Ayrıca notebook a sonradan ekran kartı takamazsın, önceden paylaşımsız almak daha iyidir.
  • benimki paylaşımsız o zaman çoook iyi oldu bu. Sağol bilgi için.
  • rami arttırsan rahatlar ama dimi
  • Tabiiki ama paylaşımsız kadar olmaz... Yaa öyle sistemi kasan programlar kullanmıyorsan o kadar da farketmez aslında...

quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

rami arttırsan rahatlar ama dimi
  • eger ekran kartın paylaşımsız yeni nesil turco cache liyse mesele x1600 ler 128 mb ram 1 gb olunca 512 mb ye cıkyor ve sisetemde ekran kartıda rahatlarn fazla ram hiç bir zamn göz cıkarmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

rami arttırsan rahatlar ama dimi
  • Fazla Ram rahatlatır ama hiçbi zaman ekran kartının kendi üstündeki ram kadar faydalı olamaz çunku Bilgisayrın ramini kullanmak için kulalnilan protokoller onca ramden alınacak performası düşürür.. alınabilirse Paylaşımsız alınması çok daha faydalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söle örnek vereyim ben ki masaüstüpcde 128 paylasımlıekran kartı var 768 ram var(dı - notebook aldım.) 128 paylasımlı kartla oynayamadıgım oyunu aynı sistemde 64 Geforce Mx400 ileoynadım ynai erkan kartının mb sine aldanma paylasımlı ile oyun oynama graf tasarım (özellikle 3ds max autocad fln) bunları unut.. oyun fln da oynarsın paylasımlı ileama paylasımsız kadar güzelperformas cook zor.. bi de su var aynı notebook nun aynı özellikdeki aynı kasadaki iki ürünü arasında sırf paylasımlı - paylasımsızlı olayından 300$ oynuyor.. eğero kadar cok grafik istemyen oyunlar oynuyor hatta oyun oynamıyor sıfr web net ofis fln flniçinse paylasımlı ya para vermekmüsrüflük olur. sonucta ihtiyacın kadar bipc almak her zaman ii diren iisini alarak biyere varamzsın teknolojide iinin sınırı yok.. ihtiyacın arttıkca ürün upgradiyada yeni ürün daha hayırlı bence..
  • bende şu an 1 gb ddr 2 var onları satıp 2 gb almayı düşünüyorum alırsam çok iyi olacak zaten makine çok güzel ama gönül daha hızlı olmasını istiyor
  • paylaşımsız ekran kartını en önemli farkı T&L ve antialising özelliklerinin bulunmasıdır
  • arkadaşlar bilgili veya bilgisiz bir çok yorumda bulundu...hepsine teşekkür ederiz...ben şöyle ekliyim....soru şuydu:Ekran kartı için bir laptopta hangisi daha iyidir ? Paylaşımlı mı yoksa paylşaşımsız mı daha iyidir ? Aralarında ki fark nedir ?
    önce napıcağına bakmak lazım ofis-internet uygulamalrı ise paylaşımlı notebook alcaksın fazla para vermiyeceksin. basit oyunlar ise şu anda piyasadaki tüm notebooklar paylaşımlı-paylaşımsız oynatırsın.corel draw paylaşımsız çizersin . amaaaaaa adobe photoshopya layer yapçaksan autocadde katı modelleme veya rendering yapçaksan (3 boyut çizceksen paylaşımlıda götürür seni) nfs oynıcam diye tutturcaksan oyuncu arkadaşların varsa(gaza gelme durumu).. 9 yaşından buyuk erkek evladın varsa....benim kızım var ama butun oğlanları dovuyo diyosAAAANNNN...EN AZ 128 MB EN AZ 7300 VE ÜSTÜ İŞLEMCİLİ EKRANKARTI OLAN BİR NOTEBOOK ALCEKSİN....ramde 1-2 arası olmalı en az. render-layer felan yapçaksan 4 az diyenler var.
    İyi çalışmalar diliyom ben....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.