Yarbay
09 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İstanbul içi ve geneli ötv lik çekme belgeli evraklar 2200 den
Alınır.
05076395599
Genelde Sneaker tarzı ayakkabı giyerim.. Adidas'tan ilk kez bir spor ayakkabı aldım oda ayağımı vurdu su topladı düzelir diye bir kaç kez giydim ama nafile. Mağazaya geri verdim incelemeye gitti bugun dönüş oldu normalmiş ayakkabı.. Şikayet var a şikayet ettim komedi resmen.. Adam ayakkabım normal diyor o zaman benim ayağımı çorapmı vuruyor.. Tüketici mahkemesine itiraz et diyor ya ben bilmiyormuyum onu , yahu adamlar rezillik pişkinlik seviyesini aşmış direk bunu söylüyorsa

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/10682215#comments
2009 kia ceed dizel otomatik 75.binde

2 GÜNLÜK BU FİYAT.... 26.250

DETAYLAR LİNKTE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-dizel-otomatik-sorunsuz-takas-olur-148162758/detay/
ARKADASLAR HARICI DVD IM OLMADIGI ICIN YUKSEK KAPASITELI FLASH SISKIMDE YOK ACABA HARICI HDD ILE MSCOS X LION KURABILIRMIYIM DENIYORUM OLMUYOR ILLA FLASH DISKMI GEREKLI
BIRDE ISTANBUL ICI BANA YARDIMCI OLABILECEK BIRI VARSA SEVINIRIM
Evde yatıyor 4sene önce aldım 500 lira falan vermiştim kolonarın rengi yeni mobilyaya uymadığı için satıyorum.. kullanmıyoruz müthiş bir performansı var 2 tower 2surround 1 center olmak üzere 5 parça detaylı testleri aksam koyacağım ....fiyat 300 lira istiyorum pazarlık payım var ederini bilmiyorum az yada cok yazmış olabilirim .. takas cep tel NOTEBOOK ile olur...80W 8 OHM iki koloununde kapağı mevcuttur....

http://www.iyisat.com/index.asp?gorev=ilandetay&id=2939
www.iyisat.com

İSTANBUL DIŞINDA olduĞUM İÇİN PEK İLGİLEEMİYORUM DOMAİN ve SCRİPT DAHİL 3000 lira İSTİYORUM..PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR telEFON NOTEBOKK ÜSTE Para ŞEKLİNdeDE TAKAS olUR...

LÜTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMAYalIM....

BİLGİ İÇİN PM....

SİTE iyisat.com
www.iyisat.com işlerimin ypğunluğundan dolayı ilgilenmiyorum... fiyat 3000 usd

notebook telefon üste para şeklinde takas olabilir 0532 502 53 50
arkadaşlar usa gelme 4.0 jb li sanıırm makinam rehberi silmek için ayarlardan sil dedim makinam kapandı power menü tuşuna falan basıp itunes ten restore etmeye kadar geldim fakat restore edersem cihaz 4.2 yemi yukselir yoksa eski halinemi gelir araştırdım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim....
üye olup ilan veren tüm dh lilere 2 yıl ücretsiz sanal mağaza ve 500 kredi ücretsiz..

magaza müracaatlarınızda dh üyesi olduğunuzu mutlaka belirtin..

www.iyisat.com
www.iyisat.com en yeni ilan sitesi yeni kurduk sizinde desteğinizlesitemizi geliştirmek, buyutmek kazanmak ve kazandırmak amacımız....Bazı eksikliklerimiz olacaktır bunlarıda zamanla giderip en iyi şekilde size hizmet vermek amacımız....

SİTEMİZE ÜYE olAN İLK 50 FİRMAYA 1 YILLIK MAĞAZA ÜCRETSİZ

SİTENİZE ÜYE OLAN İLK 100 KİŞİYE ÜCRETSİZ AVANTAJLI ÜYELİK

saygılar iyisat.com
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
........
Hakkımda:
www.iyisat.com

yaa kime ne sattığımı hatırlamıyorum artık

www.iyisat.com

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Otomobil
Seat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.886
İkinci El Bölümü Mesajları: 3.679
Konularının görüntülenme sayısı: 427.665 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.