Bildirim
EKRANDA SİYAH LEKE (RESİMLİ) YARDIM LAZIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
deadpixelbuddy programını kurup bozuk piksel durumuna bakarmısınız. -
hemen bakıyorum cevap yazıcam -
programi indirdim programdaki örnekde mavi ve siyahda beyaz nokta göstermiş ama bende bütün renklerde yukarda gönderdiğim renkteki gibi siyah şefaf gibi . -
Programda o şekilde gözükür bozuk piksel mevcut sizde -
çaresi nedir peki beyfendi ? -
Zamanla çoğalma gösterir çaresi ekran değişimi size demiş olduğum programda kaç tane bozuk piksel gösteriyor. -
paylaştığım resimdekiler var ekstradan başka yok -
Gözede çok batıyor ekran değişiminden başka çare yok makine 10 aylık demişsiniz garantiye verin durumu öncelikle açıklayın ekran eğişimi yapılır. -
teşekkür ederim ilgilendiğin için. -
ekran değişimine gerek yok bu videoyu tam ekran aç hızını arttır tekrarlamaya al bir hafta oyle kalsın düzeliyor ama hemen deil bendeki 4 ayda düzeldi ve bayaa vardı suan düzeldi .
-
3 gündür ara ara uyguluyorum. Bazi yerlerde Siyah lekeler yavaş yavaş açılmaya başladı. Çok teşekkür ederim. Ekranı değiştirecektim, çöp olmaktan kurtuldu. Resimleri eklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbiselim07 -- 8 Haziran 2021; 1:21:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X