10,20,50 TL var sanırım kupon ayda 1 kere yüklesem hepsinden 7 TL ortalama desek alıyor iyi yöntem sanki kullanan biriyim İstanbul kart. Diğerlerinde yazıyor TL ile oluyor İstanbul kart'da oluyor mu faturasız hatta ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 9 Aralık 2023; 7:34:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1126. sayfa)

-
-
Harcamalarının yarısı bizden diye bir kampanya var. Bayadır paycell'liyim ilk işlem falanda demiyor sanki metinde kafam karıştı. Katılım falanda yaptım. İşlem yapsam n11 de gelirmi iade
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmez boşuna macera arama. İlk kez müşteri olanlar için o. Laf kalabalığı yapmışlar kampanya açıklamasın da millet harcama yapsın diye.
hep aynı sorular aynı terane.
ben artık soruları yanıtlamamaya karar verdim. Size bol şans.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay paycell'e ilk kez üye olup, market kampanyasından iade almıştım. Bu ay baktım yine kampanya başlamış katılıp getirden 7 aralıkta alışveriş yaptım paycell ile ama iade falan olmadı. Geçen ay katıldığım için mi olmadı yoksa getirde geçmedi mi
-
2023 yılında harcama yapmayanlar için geçerli
-
2 kampanya vardı.Ayın başında gelen gerçek kampanya,bir de 2 gün görünüp kaybolan fake kampanya...
-
şu an ilk alışveriş yarısı bizden gözüküyor halen, geçen ay faydalanmıştım bundan da, ama zaten getirden yaptığım alışverişi saysa yarısını atardı. Anlamadım tuhaf
-
Market, akaryakıt kampanyasına dikkat edin. Paycell kart ile falan diyor ama şartların en altında QR ödeme ile paycell kart diyor. Yani alışveriş yaparken normal kartla postan ödemeyeceksiniz. QR ödeme seçip ödeme yöntemini paycell kart seçeceksiniz uygulamadan.
Geçen aykinde normal fiziksel kartla yapmıştım olmuştu ancak bu aykinde böyle bir ibare var.
-
2006 yılından beri senelerini foruma vermiş birisinin de böyle bir şey söylemesi hiç mantıklı gelmedi bana şaşırdım siz böyle yaparsanız yeniler neler yapar neler. Qr ödeme yöntemi ile de ödeme yapabilirsiniz yazıyor orda illa qr ile ödeyin demiyor
-
Bu hesaptan sadece cüzdan yüklemesi yapmışım onlar da sayılmıyor galiba güzell
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
biraz önce yapıkredi posundan çekti , geldi 150 tl :) fiziki alışveriş migros .
-
TR QR kod yazan kampanyaya uygulamadan katılıp Migros sanal markette fiziki kart ile harcama yaptım anında %20 iade etti. Qr kod şart değil yani.
İlginç detay. Karekod ile uğraşmadan direk kartla mı yapsak biz de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Karekod şartı yok,fiziki karta da iadeler geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X