Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.449
Cevap
573
Favori
2.034.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kartı kaldırmaya gerek yok.Hesaba bağlı kart olarak yeni kartı eklemek yeterli.1-2 gün önce bir arkadaş,mevcut hesaba yeni kartı ekleyip 50+100 iade aldığını yazmıştı.

• Dün ve bugün,ayın birinde ilk kampanyaya dahil olup işlem yapıp iadesini gelmeyen var mı?ona göre ben de ya yarın ya da cuma benzin alacağım.

• bende de resimli tek kampanya var ama katıldığım kampanyalarda görünmüyor, ne olacak yani şimdi gelmeyecek mi puan, Allah aşkına böyle saçma sapan şey olur mu ya manyak ettiler ettiler iyice insanları yok resimli yok resimsiz yok katılımlı yok tekli çiftli bu ne rezilliktir arkadaş topluca şikayet edelim kampanyadan ödülden kaçınım suçtur ayrıca bunlar bddkya bağlı değil mi böyle kafasına göre at oynatabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • info@paycell.com.tr

%20 kampanyasının herkese tanımlanması için buraya mail atalım.

'kartıma tanımlanıp sonra silinen %20 market ve akaryakıt iade kampanyasının tekrar tanımlanması için gereğini rica ederim.'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 7 Aralık 2023; 17:2:21 >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Sms ile katılım sağlamayı deneyin katılımınız alınmıştır yanıtı gelirse kampanyadan faydalanabiliyorsunuz.
    KATIL MARKET > 2255

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten rezil bir firma. Şikayet var’a yazdım aramadılar bile. Daha önce size bilgi verilmişti yazmışlar geçmişler. Şaka gibi gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

gözüküyordur sağa kaydır, orada gözüküp gözükmemesinin bir önemi yok bu arada silinen kampanyada gözüküyordu katıldıktan sonra.

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• Birkaç gün önce market akaryakıt kampanyasına katıldım bugün akaryakıt aldım iade gelmedi. Bir saat önce kampanyalar kısmında gözüken kampanya da kaldırılmış. Bence bu kampanyayı herkese gönderdiler işin içinden çıkamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon Ağacı -- 7 Aralık 2023; 17:13:26 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

paycell de oldukca tecrubelı oldugumu sanıyordum ama bunca kart ve hesabım olmasına ragmen ben çözemedım bu olayı

zorla uygulama sorununu cozdum ama kart ekle alanından kart ekle dedıgımde suan ıslemınızı gerceklestıremıyorum hatası verıyor

kartı baglı hesap degısımı yapmama ragmen

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

fızıkı kart mh aramadan kalkmıyor

• böyle bir mesaj geldi @asabi ;

Kampanyaya katiliminiz daha önce alinmistir. B002

@b0ni görünmüyor hala katıldığım kampanyalarda ama gelen mesaj yukarıda görüldüğü şekilde, hala gelmezse puan kapatırım hesabı.

@jaws1903 vallahi sorma hocam insanlar 1 haftadır abuk subuk çıkarımlar yapıyor dedektif gibi bu saçma firma yüzünden, ya verirsin ya vermezsin resmen dalga geçiyorlar insanlarla

• Değerli Müşterimiz,

Paycell uygulamasında bulunan Paycell Kart ile 100 TL'ye kadar ilk ayındaki harcamalarının yarısı anında nakit iade kampanyası için Paycell ilk ayınızda ki yapılan harcamalar içindir. ilk defa paycell kartından kullanım sağlıyor olmalısınız.

Saygılarımızla

Paycell

sonradan ekledıklerı maddeyı ılk saatte yapmama ragmen işe bakın.. gece 05.00 de yapıldı işlem. daha uygulamaya ilk dustugunde

• Market kampanyası yemeksepeti mahallede geçerli mi acaba? Deneyen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya uçmuş gitmiş. Katıldıklarımda yok.

• Merhaba paycell hesabına kredi kartı ile ödeme oluyor mu birde ziraat kredi kartınfa taksitlendirme çıkıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    %3 komisyon var.

taksit yok.

• karekod kampanyası gelmiş bana ama geçen ay karekod ile ödeme yapmayı denerken 10 TL işlem ücreti alıyordu. Yeni mi çıktı bu karekod ücreti?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• Gavurların güzel bir sözü var fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Bir daha paycellin tongasına düşmem

• Komisyonsuz yükleme yapan dijital cüzdan varmı peki hepsipay gibi

• 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.