Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.449
Cevap
573
Favori
2.034.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun cevabını bende çok merak ediyorum. Bilen varsa özelden yazabilirse sevinirim. En son VodafonePAY vardı onu da bu ay kaybettik. Paycell önce %1 alıyordu sonra %2 oldu bu ay %3 olmuş. Papara %4 ve Tosla %3 alıyor bildiğim. Hepsini geçtim A101 in HADİ si bile %2 ye çıkartmış bu ay. Yani kredi kartı harcaması yapılmasın diye zorluyor birileri......

Nays felan zaten asla kabul etmiyor. Cidden bu konuda bilgisi olan varsa özel mesaj bekliyorum arkadaşlar........

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    bilgiyle alakası yok hocam hiç kimse hayrına yükletmez..
    Sonuçta maliyetli bir şey.
    Yurtiçi takas komisyon oranı artıyor.
    Vodafone pay Ocak ayına kadar yükleme yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Limit düşük ama 1250 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    hocam kendine ait bir kartla yükleme yaparsan eğer
    limit 30bine cıkıyor

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bende sabah vardı şimdi
    Gözükmüyor

• İçine 750 attık hafta sonu mazot alırız artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalandım 750 TL'lik mazot aldım 150 iade oldu. Bu 2. 3. Kart olayı nedir yukarıda biri yazmış birden fazla yararlanabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız İstanbul Kart yüklemeye en iyi oran veren uygulama hangisi arkadaşlar

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Nays kendi uygulaması içinden yüklersen %20 iade veriyor max 100 tl iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 8 Aralık 2023; 12:39:49 >
  • Paycell'den nays'a para aktarmak yasak mıydı? Bununla ilgili bir metin vardı geçenlerde onu paylaşma imkanınız var mı

• Akaryakıt ve Market kampanyası hakkında bir soru sormak istiyorum, karekod yada faturana yansıt diyor ama direk akaryakıt istasyonunda fiziki paycell kart ile normal ödeme yapıldığında kampanya geçerli oluyor mu? Emin olamadım durumdan, bilgi verebilirseniz ona göre benzin alım işlemi yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 8 Aralık 2023; 15:28:17 >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    neden geçerli olmasın öyle şey olur mu, paycell kart kampanyası zaten

• a101'de bugün yükleme yapıp paycell ile ödeyecektim imkan yok yükleyemedim sürekli sistem hatası diyip durdu yarım saat uğraştım olmadı

• Market kampanyası için 750TL yüklerim diye girdim, tutarı girdim 25TL masraf yazıklar olsun dedim çıktım. Çıktıktan sonra kampanyalar bölümüne baktım market kampanyası da yok. Nasıl olsa eklenir diye düşünerek tekrar girdim belirli aralıklarla işlem yapılamıyor hatası verdi. Tebrikler Paycell.

• benim paycell visa da limit yetersiz uyarısı alıyorum. bir ara sifre hatalı hatası veriyordu, karti değiştirdik o çözüldü simdide limit sorunu çıktı, musteri hizmetleri hata slipini mail atın diyor, bugün eczanede denedim adam kağıt vermiyor hata verince burdan resim çekebilirsin dedi baska kartla aldim artık.

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

hocam merhaba, hangi firmadan aldınız yakıtı ve fişte firma ismi\ünvanı (inşaat, enerji, petrol vs... gibi) ne geçiyor zahmet olmazsa kontrol edebilir misiniz ?

• Paycellde hediye dünyanın da 130 bin puan var Vodafone hattı kullanıyorum yıllardır ağaç bağışlıyorum Turkcell hattına geçsem bunlarla İstanbul kart alsam paunlarla faturasız hatta oluyor mu ? Sizce iyi mi geçsem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 9 Aralık 2023; 7:10:21 >
  • OkanTR53 kullanıcısına yanıt
    O puan yaklaşık 500 TL yapıyor.Şimdiki kullandığınız hattın tarifesinden iyi bir tarife bulursanız geçilebilir

• Faturasız kullanıyorum Vodafone hattını direk Turkcell faturasiz olsam İstanbul kartta TL üzerinden yükleyebilir miyim ? Kesinti alıyor mu yüklerken ?

• OkanTR53 kullanıcısına yanıt
    O puanın hepsini yükleyemezsin.Aylık bir limiti var.Ve puanla yüklerken de ücret kesiyor.100 lira için 6.75 tl

• 
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.