< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1127. sayfa)

-
-
Babamın üstüne 2 hat var. 1 hattakki hesap ile market alışverişi yaptıktan sonra değerindeki bi daha gozukmemeye başladı. Arama kısmında bile gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi sorunuma kendim çözüm buldum benimle benzer problemi yaşayanlar için çözümü paylaşıyorum ;
0850 622 60 60 paycell müşteri hizmetlerini arayın,
hesaba bağlı olan fiziki ve sanal kartların mail order özelliğini açtırın,
operatör değişikliği yaptıysanız yine aynı numaradan sesli mesaj menüsünden sim blokenizi kaldırın.
teyit etmek için müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm ve çözüldüğüne dair bilgi verildi yarın deneyeceğim olumsuz olursa yazarım buraya yine yoksa bu şekilde devam 👍
Arkadaşlar market kampanyası qr şart değil ben hep fiziki kartla alışveriş yapıyorum verilyor hediyeyi.
Ayrıca market kampanyası bana her ay geliyor 5 karta. ( Hepsi farklı numara ve kullanıcı) kampanya gelmeyenlere neden gelmiyor anlamış değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O fake kampanya yaktı beni boşuna alışveriş heba oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ay yararlanabilirmiyiz bu market kampanyasından.
Bu tip durumlarda çok acele etmemek lazım.Ben yazmıştım,iade verip vermeyeceğini görüp ona göre hareket etmek lazım diye.Neyse sağlık olsun.Ama yaptıkları doğru değil,resmen müşteriyi kandırmak.
-
Gelirse evet,benim 5 kartın üçüne 3 aydır geliyor.
-
Aynen arkadaşın dediği gibi her ay yenileniyor kampanya ama kontrol edip, her ay katılmak gerekiyor kampanyaya.
Selam bu veli onayı durumu sizde cıkıyormu deli etti beni 18 yaş üstü olmama rağmen bende çıkıyor Mobil odeme yapamıyorum geceny Veli onayını yaptığım hatta aynı hatayı alıyorum Veli onayı yapılmış olmasına rağmen bunun çaresini bulan varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saw1616 -- 9 Aralık 2023; 22:36:46 >
Hocam evde farklı insanların üzerine olan üç hatta aynı ay geldi (iki ay önce). Ondan sonra da bir daha gelmedi. Paycell'in algoritması çok tuhaf. Bir kartı aktif kullanıyorum, diğer iki kartı ancak kampanya gelince kullanıyorum.
-
Hocam ben de kendi kartımı aktif kullanıyorum. Diğerlerini sadece kampanya gelince kullanıyorum. Hepsine geliyor hep. Paycell'i anlamak zor. Kafalarına göre kota belirleyip rastgele tanımıyorlar belki de :)
Banami böyle geldi bilmiyorum
Paycelin bir ayda vermediğini nays bir günde verdi hadi buyrun
hocam bende de fake kampanya vardı iadeyi aldım.
paycelle kampanyaya katıldığınızın ekran görüntüsü ve harcama yaptığınız fişin fotoğrafını çekip mail olarak atın, kampanyaya katıldım, market harcamamı yaptım ancak iadem gelmedi yazın 1-2 güne iadeyi yatırıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminxconan -- 10 Aralık 2023; 9:59:25 >
Nays ve uption %20 maksimum 100 tl iade veriyor.
Paycell %50 veriyor istanbul karta. Daha iyi oran yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srts71 -- 10 Aralık 2023; 11:30:18 >
Hocam ben o kampanyaya katıldım ama şimdi görünmüyor. katıldığım kampanyalar arasında da yok. Sona eren kampanyalarda görünüyor. Ekran görüntüsü nasıl alacağım katıldığıma dair?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egitek87 -- 10 Aralık 2023; 11:32:15 > -
Ben göremedim istanbul kart kampanyasını, kişiye özel mi acaba?
İstanbulkart’ta 25 TL hediye!
buradan biri aldıysa paylaşsın işinize yarar hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X