< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1128. sayfa)

Giriş
-
Arkadaslar paycell ile chippin migros 750-75 combo oluyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
android kullanıyorum. Yine de duyarlılığınız için teşekkür ederim
-
evet bu
-
Tesekkurler, bilgi için. Faturaya yansit özelliğini kapatmistim, 22₺ masraf aliyorlar diye. Normal yukleme için bir kampanya yok galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyim bakalım tşk ederim ✋
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
-
-
hocam “paycell kart aralık kampanyası” hangi kampanya oluyor
Sıfır kart olduğu için ilk harcamanın yarısı kampanyası.
-
anladım hocam teşekkür ederim
Önceki sayfalara da baktım ama göremedim. TR karekod yazan kampanyalarda kartla ödeme yapınca sorun oluyor mu?
olmuyor.Ben fiziki kartla 750/150 kampanyasından faydalandım.
-
Bir saat önce 750 lik akaryakıt aldık henüz yatmadi bakalım ne olacak
Aynısı başıma geldi akaryakıt aldığım yer inşaat firması olarak gözüktüğü için iade gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade anında geliyor,buradan yazmıştım eğer fişte ...inşaat turizm veya .. enerji gibi fatura adresi varsa onlara iade vermiyor.
-
Ankara'da akaryakıt alıp da paycellin akaryakıt ve market kampanyalarına sayılan akaryakıt istasyonu hangileri? alıp da iade alan cevap verirse sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana üç ay önce market kampanyası geldi, o gün bugündür ne market ne akaryakıt gelmiyor. Kimisi de 8 kartım var her ay hepsine tüm kampanyalar geliyor diyor. Paycell her şeyde olduğu için kampanya algoritmasında da vasat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Aralık 2023; 14:7:18 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Aralık 2023; 14:8:49 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X