Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.706
Cevap
134
Favori
404.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Act 4 ne kadar uzun olmuş. Aslında epey hızlı ve iyi başlamıştım ama bir türlü endgame’e atamadım karakteri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunu 4k fullscreen açamıyorum arkadaşlar açılırken açılış introsunda kapanıyor oyun ama 1080p deyken windowfullscreen ayarına geçip 4k masaüstüne geçince sorunsuz 4k windowfullscreen oluyor ama direk fullscreen yapamıyorum sorun ne olabilir ?

• Free weekend vesilesiyle ben de denedim oyunu.

Diablo veteran ı olarak yorumum;

Oynanır mı, oynanır.

2k para verilir mi, o paraya öküz alınır :)

Oyun güzel. Haritaların büyüklüğü dışında bir sıkıntı yaşamadım.

Ceyranlı okçu buildimle cazır cuzur gezerken çok keyif aldım.

Rod u sapladım, arrow u salladım, Cern Hadron Çarpıştırıcısı gibi mobları bozonlarına ayırırken denizden çıkan Şahin K bakışı attım.

Uzun lafın kısası eğlendim.

Erken erişim paketlerine az bi indirim gelse yapıştırıp geçeceğim.

Ama beta hali için Elden Ring in 4 katı para vermem diye düşünüyorum şeytana uymazsam. (Elden Ring indirimli fiyattan hesaplanmıştır)

• crashris kullanıcısına yanıt

Mesajınızı okurken gözlerim acıdı. Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] 

• Beyler yokmu ücretsiz act leveling service yapan. bi yardım etse endgame'e geçsek.

• Yeni yamayı beğendim. 0.1'de yaptığım gibi yine Ranger ile yardırıyorum.

Fakat şöyle bir sorun var. Daha önce hiç Shader yüklemesinden dolayı FPS drop yaşamıyordum. Yama geldikten sonra her harita değiştirdiğimde sıfırdan Shader yükleniyor ve yükleme bitene kadar 15-20 FPS civarında kalıyor oyun. Shader işi bittikten sonra sabit FPS devam ediyor.

Oyunun shader klasörünü sildim, NVIDIA shader klasörünü silip limitini 100 GB olarak ayarladım. Yine de değişen bir şey olmadı.

Benzer sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu acaba? Epey keyif kaçırıyor.

• 2026 gibi çıkar mı acaba tam sürümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hızla ilerlerlerse bence en iyi ihtimalle 2027'de çıkabilir.

@aschil insanların kendilerini ifade edebilme kabiliyetleri körelmeye başladı.

• bu sezon oynayacak motivasyonu bulamadım. giriyorum yarım saat sonra çıkıyorum.

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Gereksiz yere yüklenmeyeyim diye mesajımı kaldırmıştım. Sanırım bildirimlerden fark ettiniz. İfade etmekten ziyade bir mesaja verilen özen, aynı zamanda konuştuğunuz kişilere veyahut kendinize yaptığınız saygıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Daha şimdiden böyleyse yakında tantana başlar.

• Az önce 0'dan craftladığım bow, bi h.o alırım. Bunun aynısı sadece birazcık fazla lightning hasarı ve %6 daha fazla attack speed olanı 1 mirrora koyulmuş başka da yok. Bende de bu eksiklikler yerine dex var  1 mirror diyebiliris ufaktan.

Craft çok zevkli olmuş bu sezon, ne bulsam craft deniyorum bayağı güzel şeyler yaptım. Kafama 450 ES helmet de yaptım rarityli, resli. Eski sezonlar gibi her parçayı tradeden almıyorum valla, çoğu itemı kendim craftlıyorum tabi currency gidiyor bayağı denerken, ancak çok sardı  

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, baya iyi duruyor. Builde uymayan bir şey var mı bilmiyorum orada. Sanırım sezonun tüm şansını burada harcamışsın.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Dex yerine crit lazim, bu aksam craft of exiles sitesinden bi bakacagim omen of whitling kombosu ile garanti degistirilebiliyorsa belki denerim currency oldukca

Bu arada yeni patch; birkac gune gelcekmis.

path of exile
    Early Access Announcements - The Third Edict: What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3839265/page/1

• umarım türkçe dil eklenir

• 3 gündür en büyük amacım bir kereliğine headhunter düşürmek diyordum, rastgele düştü Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] Keşke mirror isteseydim

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]
  • Kage. kullanıcısına yanıt

benzer bir bow bende de var tabi qualityi bu kadar yüksek olmadığı için bu kadar damage yok ama benzer bir bow var bende de

• Arkadaşlar sizce de oyunun actleri çok uzun değilmi yahu yani diablo 4 ve last epoch da oynadım ben ama bu kadar uzun değil onlar da end game için harcadığımız süre bunu kısaltmanın bir yolu yokmu acaba?

• bu ne abi, yerli oyun basın durmadan poe2 içeriği basıyor. nasıl bir anlaşma yaptılarsa bizim basınla. influencerlara tanıtım için para vereceğinize yerelleştirmeye para verseydiniz keşke. TR desteğini bayadır isteyen kitle var.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Benim de dikkatimi çekti, kamyonla para yığdılar galiba Türkçe içerik üretenlere...

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.