Türkçe dil desteği gelebilir diye düşünüyorum, aslında bu yerelleştirme öncesi bir durum olabilir. Ayrıca İstanbul sunucusuda eklenebilir. Çok iyimserde olabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (436. sayfa)

-
-
Sunucu için yıllardan beri her sene mesaj atıyorum supporta, keşke açsalar bir server buraya da rahatça hardcore oynayabilsek. Ne zaman hardcore denesem bütün ölümlerim bağlantı sorunlarından oldu.
Buradan organize olup supporta toplu mesaj atsak belki birşeyler yapabilirler.
-
bu oyun için istanbul serverı gereksiz olur. o kadar da anlık tepki gerektiren bir oyun değil sonuç olarak. avrupa sunucuları yeterli, yerelleştirme kafi bence.
-
Özellikle bu oyunda sunucu önemli olabiliyor. Sadece Türk oyuncular değil, Türkiye çevresi içinde kullanışlı oluyor. Ayrıca POE sunucuları pek iyi değil. Geçmiş sezonlarda en çok şikayet edilen konu sunucuydu. Aslında dil eklenmesinden dahi önemli bir konu da diyebilirim. Oyun geçmişi olan bir çok oyuncunun aslında dil bilmese bile bu oyunda yabancılık çektiğini düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim için demedim zaten dil olayını. Malum steam’e girince bizden gelen yorumların çoğu Tr dil desteği ile alakalı. Yoksa benimde sıkıntım yok. Ama ana dilimle de deneyim etmek isterim tabi. Kitle serverdan ziyada yerelleştirmeyi istiyor gibi.
GGG nin serverları malum, evet. Geçen sezon kafayı sıyırıyordum roll back olaylarından. Şuan daha iyi, hatta sezon başlangıcı çöker falan diyordum gayet iyi bir sezon başlangıcı oldu server tarafında da.
Server için gereksiz demem de pvp, rekabetçi tarafının olmaması. Serverlar cortlamadığı normal şartlar altında 35-40 msler bu oyun için bence kabul edilebilir, yeterli değerler. İstiyorsanız gelsin tabi orası ayrı ama beni çok etkilemez. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şunuda ekleyeyim sunucu sorunlarından ziyade 50 MS ile 10 MS oynamak arasında çok ciddi fark var. 10ms neredeyse yerel cihazda çalışıyor gibi oluyor oyun. Gecikme süresi evet PvP gibi oyunlarda çok daha önemli ama oyun konforu olarak Pve açısından da küçümsememek gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X