Oo canlanmış konu 2-3 gündür yollarda olduğum için güncellemeyi şu an yapabiliyorum. Bakalım GGG neler yapmış bizim için |
Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (434. sayfa)

-
-
Konuda ki herkes triplere girmiş.
İsteyen istediği buildi yapar, isterse kopyala-yapıştır yapar , İsterse oyunu donan yazar, isterse boss'u nasıl keseceğini soran yazar. kime ne ?
Burası forum, mesajı görmezden gelmek için ekstra çaba sarf etmiyorsunuz sonuçta.
-
Bu chaos damage bağışık yapan pasif vardı onu seçince bir de can potunun enerji shield i da doldurduğu pasifi de seçmen gerekiyordu. İkisi de seçili ama can potu enerjimi doldurmuyor bug mı var yoksa başka bir şey mi tetikliyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 31 Ağustos 2025; 1:34:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı tas aynı hamam. bu oyunla uğraşılmaz. vaktimize yazık .
-
Ben de yayıncılara şöyle bir göz attım, dediğiniz gibi oynanış olarak pek bir ilerleme yok gibi göründü. Bu yama sonrası Endgame nasıldır bilmiyorum, 0.1'den sonra da oynamamıştım, herhalde final halini beklemek gerek.
-
Koşmayı nasıla aktif ediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı sorun var loadingde kalıyor orayı aşsam da sanki ping 9999 gibi karakter hareket etmiyor
Lig muazzam gidiyor, farm atması çok keyifli olmuş, mekanik de boş değil bayağı ödülleniyor adamı. Density desen uçmuş, ben aşırı keyif alıyorum işler iyi de gidiyor, sağlam itemlar craftladım t15 de farm atmak üzereyim.
Tek sorun denge sorunu, 2-3 build hariç diğer builder acı cekiyor.
-
Dodge tuşuna basılı tutarak
-
Tşkler
bu gidisle final hali de boyle olacak. zaten ben poe2 gelen endgame i sevmedim (tamam early access de, poe1 de tas gibi endgame varken, poe2 de temel bile saglam degil)
insanlar deadeye ile ucuyor, GGG gidip melee leri nerfliyor
sanirim melee gameplay icin poe3 beklemek zorunda kalicaz
-
Oyun içi marketten item almak istedigim de "you do not have the required quest state" hatası veriyor. Act 3 deyim
Endgame e gecince mi aktif olacak burası anlamadım.
Eski usul mesaj atıp item almaya çalışıyorum hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce craftladığım bow; Flat cold'u flat physical ile değiştirebilrsem tadından yenmicek
-
act 4 de aciliyor NPC. o yuzden hata aliyorsundur buyuk ihtimalle
-
Oyun ilk çıktığı zamanlar arkadaşlarla baya sömürdük deadeye ve gemling leggionerre oynamıştım özellikle lejyoner baya sarmıştı.
Steam den baktım şimdi 460 saatim varmış ilk 2 ayda falan yaptım sanırım ama bunun muhtemelen yarısı, yüzde 40ı falan market için açık bıraktığım zamanlardır.
Açıkcası o zamanlar oyuna epey doyduk full sürüm çıkana kadar bakmayı düşünmüyorum. Gelen yeniliklere baktım da çok beni çekmedi, iyice bir doldursunlar oyunu da bi posta daha sararız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 1 Eylül 2025; 4:24:38 >
Arkadaşlar selamlar , ben cok vakti olmayan birisiyim, diablo 4 ile bu oyun arasındayım, dalacağım ikisine de ayda 10 20 dolar da harcamayı da severim böyle oyunlara güzelse. Sizce hangisi daha iyi ? ps5 de oynadım hafta sonu baya eğlenceli geldi monk sınıfı. Ama daha fazla vakit ayırmadan tercihi yapmak istiyorum.
-
POE 2 erken erişim oyunu bitmemiş bir oyun ama cok güzel elbet fakat tercihin Diablo 4 olmalı bnece ek paket ile beraber çok daha dolu içeriğe sahip.
-
aslında dogru söylüyorsun, şimdi karşılaştırma videoları izledim act 4 bu güncelleme ile çıkmış, act 5 ve 6 daha gelecek diyorlar, en az 1 yılı var belki de. Bu nedenle pas geçilebilir.
-
Teşekkür ederim, aslında marketi erken kullanabilsek güzel olurdu eski usul trade yapabiliyoruz zaten.
Oyunda hala oynadigin sınıfa ise yarar item düşmeme durumu devam ediyor. Act 4 göreyim bırakırım muhtemelen nihai sürüme kadar da dokunmam.
en kötü dlss nsd mi ne o fsr ve xess hallice ama en düzgün kesinlikle no upscaling ayrıca oyun hata dolu takılıyor donuyor tuşları siliyor kafasına göre dünya da kadar sorun var 6 ay daha çıkamaz gibi erken erişimden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X