Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.926
Cevap
138
Favori
424.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çok uzağım bu tür olaylara tam anlayamadım önceki sohbetlerde ama şimdi bu puanları geri alacam ve ws1 ya da ws2 ye değil de X'e basılı tutunca o 3. seçeneğe vereceğim puanı. Doğru mudur? :)

Hocam halletim Portaldan girdim veee

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]

Mücevheri yerleştirdim sonunda.

Teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 22 Ekim 2025; 16:44:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Firoles kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle, ws1 ws2 puanlarını da ileride takip ettiğiniz builde göre verirsiniz çünkü o puanlar silahlara vs atanıyor. İyi oyunlar.
    Ek olarak 500 küsür saat sadece warrior oynamış biri olarak verdiğiniz puanlara göre sanki bir build takip etmiyormuş da kendiniz puan veriyormussunuz gibi geldi bana.
    Acizane tavsiyem oynamayı seveceğiniz bir build bulduktan sonra önce o buildin leveling olan versiyonunu 65-70 seviyelerine kadar takip edin, sonra aynı buildin endgame versiyonuna geçebilirsiniz. Bu şekilde çok rahat edersiniz. Kafama göre puan vermeyi ben çok denedim ama kısa bir süre sonra hepsi maalesef patlıyor, build takip etmeden olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Ekim 2025; 17:19:23 >
  • Aktif olarak oynayan var mı? ACT3'de desteğe ihtiyacım var. :)

dostum parti kısmından rastgele yardım çağırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.
  • bıgfısh25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ACT4'e geçtim dün sağolasın bir hocamız yardım etti.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.