< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (433. sayfa)

-
-
quote:
O yüzden başkasının aklına ihtiyacım olmuyor.
Bu alıntı size ait. Topluluk odaklı oyuna hosgeldiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Currency,premium, marchent tabler alinabilir.
Ilerleyen zamanlarda map stash alinabilir.
Acele etmeyin isterseniz bu tabler indirime giriyor.
O zaman almaniz karli olabilir.
Olaya hakim olan arkadaslar daha iyi bilgi verebilirler.
5060 ti ekran kartı var drop oluyor ya da lag mı oluyor anlamadım. takılıyor oyun sürekli.
-
Patch çıkışında oynadım. İnanılmaz sorunsuzdu.
Ekran kartı sürücü güncelleyin, çift monitör varsa tek monitörde bir deneyin. bende yağ gibi DLSS Quality, Windowed Fullscereen
-
Bende uzun sure bekleme ekraninda kaliyor. Daha omcesinde bole bir durum yoktu
Ps5 ye bende de kalio ana menüye gecemioruz
Ne alaka şimdi bu? Ben başkasının buildini komple kopyala yapıştır yapmanın saçma olduğunu söyledim. Elbette böyle şeyler için topluluktan, sitelerden yardım alınacak. Sapla samanı karıştırmayın.
Çok alaka. Meta sadece yeteneklere bakıp aynısını vermek değil.
Oyunu saldım. Hiç oynamayacaktım yine de bakındım. Act2'yi bitirdim.
- Hızlı koşma çok iyi olmuş. Oyuna akicilik getirmiş.
- Erken oyunda item drop artmış. Eskiden çok düşüktü. Bir şey düşmüyordu.
- Oyun daha akıcı. Yetenekler daha etkili hissettiriyor.
Oyunun bence en kötü yanı, Sezonun tek başına yetersiz olması. Biraz daha tok hissettiren ve oyun sonuna da öncelik veren yenilikler olsaydı uzun soluklu bir sezon olurmuş.
Genel anlamda iyi bir sezon yine de. Her ne kadar ben negatif olsamda, eğlenceli bir sezon olmuş.
campaign aşırı rahatlamış. rare, exa level farketmeksizin düşüyor. jonathan tokadı yemiş. aşırı aşırı iyi, akıyor
-
Bir dakikalık aramayla bulunabilecek bir şeyi sormak tamam, ama çoğu oyuncuyu ürküten skill tree, skill ve support gem'ler ile item'lar için rehberden yardım almak başkasının aklına ihtiyaç duymak he mi?
-
Bir dakikalık aramayla herşey bulunuyor o zaman burada ne işiniz var?
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
Bir dakikalık aramayla herşey bulunuyor o zaman burada ne işiniz var?Benim burada bir şey aradığımı nereden çıkardın? Ayrıca her şeyin bir dakikalık aramayla bulunduğunu mu yazmışım, yoksa senin sorduğun şeyin bir dakikalık aramayla bulunabileceğini mi yazmışım?
Okuduğunu algılamada zorluk yaşıyorsun gibi gözüküyor.
-
Oksimoronluk yapmayı bırakır mısınız rica etsem. Bunun ötesine geçip ad hominemlik yapmaya da başlayacaksınız. Oyunu iç güldülerinize göre pek tabii oynayabilirsiniz. Bu başlık başkalarının fikirleriyle şekilleniyor çünkü.
Oksimoron yazmışsınız, kötü söz sahibinindir diye cevap gelebilir.
-
Histrionik arkadaşlar size de iyi oyunlar dilerim.
Pırıl pırıl bir kafa.
-
bu tarz oyunlarda build emek işi. belli bir yere kadar fikir alışverişi ya da kısaca copy paste olayı mümkün. en azından d forumunda ki gibi onu nası kescem, bilgisayarım donuyo diyen eleman burda yok. konu build olsun yeter ki fikir alışverişi ile hallolur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X