Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bıgfısh25 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.735
Cevap
136
Favori
405.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lag mı bilmiyorum ama bende anlık donuyor. Fps düşüşü gibi oluyor. Fps sayacım değişmiyor 120 leri görüyorum hala ama donuyor devam ediyor donuyor devam ediyor.
    Oyundan komple çıkıp giriyorum düzeliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vs77 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam karakter stat ekranı LE ve hatta D4 kadar detaylı gelmedi. Ben mi göremiyorum. Crit şansım ne, damage ım ne. Accuracy im ne. Bunları göremedim.

Birde skill lerde verdiğin damage nerede nasıl yazıyor. LE de bir sayısal değer veriyor ama buradaki sistemi anlamadım.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Crit, damage gibi statlara skiller üzerinden bakılıyor klavyeden G tusuna bas açılan menüde skillerin sag kisminda hasarını, skill ayrıntılarında da crit vs görebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs77 kullanıcısına yanıt
    Aaaa teşekkür ederim. Sıkıntım controller ile oynamakmış. Controller ile aşağıdaki gibi görüyorum örnek koyuyum. Az önce klavye mouse a geçtim. Aradığım şeyler orada var. Şimdi conrroller ile nerede onu bulayım. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Keşke diğer oyunlar gibi hem controller hem klavye mouse aynı anda çalışsa. Birçok oyunda hangisine dokunursan oyun içindeki arayüz otomatik değişiyor günümüzde.

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 8 Eylül 2025; 16:57:25 >

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşıyoruz, fakat ben girip çıkınca düzelmiyor. Server ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Ssf oynamayan da yani ne bileyim Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]  benim ne ile oynayacağımı seçmem 10 gün sürdü. Daha act4 ile ilgili malumatım sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Hangi internet saglayicisini kullaniyorsunuz?

• Kage. kullanıcısına yanıt

Türk telekom hocam. 1000mbit fiber var. Kablo ile bağlıyım. Şirkette de hiç bağlanmıyor server'a mesela. Oyuna giremiyorum. Entresan şeyler geliyor başıma. Şirkette firewall mantığı var, ondan dolayıdır diyicem fakat güncellemeden önce oynayabiliyordum, güncellemeden sonra sıkıntı başladı.

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    Ne oynuyorsun reis😅

• Yıllardır d2 d3 d4 oynayan biri olarak oyuna yeni başladım ilk önce solo olarak senaryoyu bitirmeyi düşünüyorum act1 bossuna geldim.

Bu oyunda sanırım erken aşamada parti bulmak zor şimdiye kadar çok party aradım ama hiç çıkmıyor. Endgame de de böyle bir sorun var mı ? Arkadaş grubu olmadan oyun içi party bulunabiliyor mu ?

Birde senaryo bittikten sonra sıfırdan farklı bir karakter açsam leveling yapabileceğim etkinlikler vs oluyor mu ? Tekrardan senaryoyu oynamak istemiyorum diğer karakterlerle. Umardım derdimi anlatabilmişimdir.

Party bulunamıyorsa birisi bana act 1 bossu için yardım edebilir mi :D

• mockingjay kullanıcısına yanıt

and game sürüyle insan bulursun, yeni bir karakter açtığın zaman baştan bir daha oynamak zorundasın hocam

• mockingjay kullanıcısına yanıt

Chat kısmına derdinizi yazarsanız yardımcı olmak isteyen birisi illa ki çıkıyor.

• act 2 25 levelim , hunters oynuyorum amazon ascendary alıcam . Önerebileceğiniz skil , sup gem, item var mıdır ? yeni başladım oyuna o kadar çok support gemi vs var ki internette bulduğum rehberler bile yeterli olmuyor bazen . Dün bi rehbere baktım rehberdeki 4 adet sup gem oyunda yoktu mesela

• Selamlar aktif olarak POE2 oynayanlar kimler? İlk çkktığında almış ama pek oynamamıştım ta ki geçen haftaya dek! Aşırı sardı ama bi yerde tıkandım ACT1'de. Bölüm Count Geonor... PS5 üzerinden oynuyorum ve PSN hesabım: firo_les Ayrıca level 18'im. Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 10 Eylül 2025; 14:57:43 >
  • Uzun süredir bırakmıştim gireyim dedim sistem 4080 fiber net ama PC de ekran pause de durmadan duraksiyor kasıyor donmalar oluyor oyunu kaldırdım yeniden kurdum ama değişmedi sonuç serverlarda sorun mu var aynı sorunları yaşayan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.