bu oyun ciktiginda f2p olmayacak miydi? |
Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (431. sayfa)

-
-
Öyle olacak ama aslında olmayacak. Oyunu ücretsiz oynayabileceksin ancak oyunu bir tık daha keyifli oynamak için stash tab almak şart oluyor bir yerden sonra. Ssf oynayacaksan almasan da olur tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 29 Ağustos 2025; 12:17:5 > -
Kaldiriyorum tekrar kuruyor😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön indirmede mi 23 de açılacak acaba ps5 de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatiği kapatın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsolda 30 küsür GB diyorlar update için. İnş steamde biraz erken yayınlanır pre-load
-
46gb olacak pc için.
-
Downloadi niye acmazlar ki.
Benim 50 gb veriyi indirmem 4 saat🤦🏼♂️
Yandık, keşke standalone indirseydim.
-
Ben denedim torrent ile indirmeyi aşırı yavaştı , haftaya falan biterdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur, seeder gerekiyor ona da bir sürü tam hızda indirebilmesi için.
Neden direct link desteklemiyorlar acaba, koskocaman firma torrenta upload ediyor.
-
Steam'e güncelleme geldi, 35.9gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Ağustos 2025; 21:3:55 > -
Client a hala gelmedi
İndirme olarak torrent daha iyi. GeForceNOW'dan oynuyorum 1.000/1.000 var bende, GFN otomatik hazır ediyor her şeyi.
neden GFN, kaç lira gidiyor aylık ona.
-
İndirim dönemleri oluyor yıllık. Performans paketini 950 liraya aldım 1 yıllık. Her cihazdan oynama lüksün var, tabletten veya TV'den olmadı telefondan oynuyorum Gamepadle. Sisteme oyun kur vs, bunlarla işim olmuyor. Last epoch POE hatta wow bile var oyun desteği de geniş. Şu sıralar alınmaz ama kışın yine indirim gelir yıllığa. Her yıl alırım, GFN dan oynarım.
Anladım hocam, iyiymiş yüksek interneti olanlar için fena değil.
Bu arada merchant upgrade başladı;
-
Wyvern shapeshift uff. Ayrıca Druid shadowdrop mu acaba söylentileri var.
-
Oyuna girebilen var mı? Yamayı yükledim 4006 kişi var önünde diyor ama sıra hiç ilerlemiyor.
Yeni sezon değil de eski karakterlerimle de mi oynayamayacağız. Çok garipmiş bu yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 29 Ağustos 2025; 22:10:17 > -
daha 50 dakika var açılmasına. şimdiden sıraya giriyorsun sadece.
bende girdim sıraya 1-2 saat bakar salarım bu gecelik.
EDIT: tabi serverlar cortlamazsa. GGG serverlar konusunda rezalet. bu gece hüsran olabilir demedi demeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Ağustos 2025; 22:11:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X