< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (430. sayfa)

-
-
Aslinda isi hep youtuberlar bozuyor.
Bi build yapiyo l, siliyo herseyi diyoruz takip edelim.
Oyun sonu gelinxe itemler pahali kaliyoruz ortada😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunlarla cok hasir nesirsinizdir, ture yatkinsinizdir zamaniniz boldur vsvs.
Zevk kismi yapabilmek sanirim bende. Tum mekanikleri boss kesimi vsvs.
Yada ne bileyim kozmetikleri alabilmek.
Hos suanda challenge gibi bir sistem yok ama.
Is guc vs derken 2 3 saatlik oyunla baska buildleri takip etmek kolaya geliyor cunku🤣
GGG oyununun rahat bırakılması lazım. Nerf atılmasına karşı değilim ama oyun jargonunda 'shadow nerf' etiketini yeniden dirilttiler. Planlı oynanan oyuna plansız müdahale edilince oynanmaz hale geliyor. İçerik üreticilerinin bir sıkıntısı yok aslında. Top build haricinde build seçenekleri var.
-
Tabiki o da bir tercih. :)
-
çok bakamadım son gelişmelere. yeni sezon tam olarak hangi tarihte geliyor? sanırım yeni karakter yokmuş.
-
Patch notlarına son dakika güncellemesi geldi yine, nerfler falan var.
Ayrıca şarkı söyleyen goblin petini eklemişler, an itibari ile lobiler çekilmez olacak
-
The Svallin Unique Shield no longer has -10 to -20% to Maximum Block Chance. It instead now has You take 15-20% of Damage from Blocked Hits. It also now has 150-200% increased Armour (previously 100-150%).
svalinn'i öldürmüşler hayırlı olsun. poe 1'in en pahalı unique kalkanı poe 2'de içinden geçmişler. neyse block oynayacak olan düşünsün.
-
Nerdeyse bir haftadir xboxta ki karakterin stashine pcden actigimda ulasabiliyordum. Suanda remove only yaziyor😅
Lig bitti mi?
Karakterlerin tamami standart lige aktarilmis:/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 28 Ağustos 2025; 21:32:42 >
Yok ya, büyük ihtimal sen yanlış anladın. Sitesi offline sanırım ondan dolayı. POE 1 mi 2 mi. 1 anladım 1'de bitmedi sezon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Ağustos 2025; 21:50:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma 23:00 mış patch, çok geç bizim için, sıra vs. derken gece 1-2 yi bulur girmek. Keşke akşama yakın olsaydı.
-
Yok hayir 2.
Yeni karakter olustururken de sadece standartta actiriyordu:/
Bence ilk gun hic ugrasmayin.
Vurup kafayi uyuyup, sabah kahvalti sonrasi baglanmak daha iyi olacaktir.
Gece olması daha iyi.. sabaha kadar oyun giriş çıkış sorunları düzeliş olur.
-
0.2.1e patchini atinca 2. Sezonu bitirmisler☺️
Karakterler standarta düşmüş
-
3. Sezonun boyutu ne olacaktir?
Malum windows surumunde ssd arizasina yol actigi soylenen bir durum var. Etkilenirmiyiz?
Windows güncellemesini kaldırabilirsiniz, ben kaldırdım.
Bu arada çıkış saatinden önce torrent ile dosyaları paylaşacaklarmış, steam beklemek istemeyen indirip direkt client üzerinden girebilir.
-
Twitch drop'ları şu an kapalı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X