Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeCRiS Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
8.598
Cevap
130
Favori
400.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum benim bu oyunla ilgili tek rahatsız olduğum şey envanterin hemen doluyor olması şunu diablo 4 gibi yapmak çokmu zor kardeşim yap 4 gibi iki de bir envanter boşaltmayalım tamam end gamede ztn artık paran vvs olduğu için uğraşmıyorsun da oyun başı güçlenmek için çok yorucu oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twitch Drop ve Discord Gorevi;

Path of Exileyoutube
    Path of Exile 2: The Third Edict Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?si=4FgvIVmsQHxfRLJC&v=foIet2l5s4g&feature=youtu.be

1. Hafta: Clam Chest + Helmet of the Abyssal

2. Hafta: Cape of the Abyssal

Clam Chest bu oyunun PoE1 dahil, ilk sandik MTXi ve bedava, kacirmayin derim oynamayacaksaniz bile yayin izlersiniz.

Discord quest, Yayinci destegi gibi oduller icin tum detaylar;

path of exile
    Early Access Announcements - The Third Edict Launch Twitch Drops and New Discord Quest - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3828828

• Ne oynayacaksiniz baslangicta

• Sezon öncesi başlanmalımı acaba ranger oynucam da

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    Essence Drain. End game gelebilecek kadar sıkılmazsam daha sonra güzel bir builde geçerim.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Bunu denemistim ama cok keyif almamistim.

Tactician merc baslayacagim bende sanirim.

Herhalde dogru tercih olur😅

Kolay ve basit, moblari toplayıp Dot ile eritiyor. Her patchde iş yapar, oynaması rahat... end game gelince güzel bir build yapılır üstüne. Merc bilmiyorum hiç. Bu sezon deadeye furyası var. Gelen geçen ranger oynayacak, itemleri pahalı olur. Yine end game için pahalı ve ağır build Witch tarafından gelir diye düşünüyorum.

Oynamasi keyifli deadeye i ama dediginiz gibi pahali oluyor. Benim gibiler bi noktada tikaniyor yapamayinca da birakiyor😅

Keyif aldiklarimin arasinda strom mage minion vardi. Bi suredir onlarda geride kaldilar tek yiyorlardi bosslardan.

Birkaç önceki mesajda başlangıç build videosu var. Ona bir bakın, itemleri ucuz olmalı, oynaması rahat ve end game tarafında güzel güçlü build çıkaracak kadar iyi olmalı.

Lightning arrow deadeye.

Malesef deadeye çok flex bi ascendacy olduğu için ve üzerine 0.3de buff aldığı için çoğu insan deadeye oynayacak. Bu ascendacynin acil bir şekilde sadece bow/crossbowa kitlenmesi gerek, ve tailwind'in değişmesi gerek. Son dakika nerfi gelmezse %45 falan deadeye bekliyorum bu sezonun ilk birkaç haftasında. Bu da şu soruya sebep oluyor; Ne diye druidi çıkartmadık o zaman? Amaçları tüm sınıfara ve ascendacylere rework çekmeleriydi, druid gölge düşürmesin o kadar denge yaptık dediler. Bu sefer deadeye gölge düşürdü hepsinin üzerine. %100 en op karakter olacağını sanmıyorum birileri belli bi süre sonra diğer sınıflarda inanılmaz buildler yapabilir ancak başlangıç için deadeye çok güçlü ve güvenli bi seçim.

Deadeye hariç hem basit oynanış hem güçlü hem güvenli bir seçim olarak infernalist witch minion buildi öneririm. Bu patch çok iyi duruyor. Hatta demon formu bile harika olabilir, silah ile gücü scale olabilecek artık, önceden silah yok sayılıyordu.

• Lightning arrow deadeye güvenli ve keyifli liman görünüyor şimdilik

• Herhalde dogru tercihler yapamamaktan dolayi ve uzun zaman ayiramadigim icin cogu endgame bosslarina bile ulasamadim.

Ls oynuyorduk gecen sezon birden bloodmage rake cikto ls geride kaldi itemde bulamadik biraktik😅

Deadeye baslamistik ilk sezon itemleri pahaliydi currency kasamadik kaldi.

Gariban isi minion ile 1 2 endgame bosu gorebilmistim sonrasinda sezon bitti🤣

Bu sezonda boyle gitmesin artik.

Bakiyorum takip etmeye calisiyorum.onerilerinizi degerlendirecegim artik

Benim attığım build oyun sonuna kadar götürür. Diğerleri de olur. İçinden geldiği gibi oynamamalisin. Metaya bakicaz mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Ağustos 2025; 12:48:38 >
  • Herkes kendi buildini yapmadığını sürece oyundan ne zevk alınıyor anlamıyorum.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Patch notlarına bakmayacam, hangi build OP, hangi skill ne olmuş... item trade durumu ney. Oyunu sadece düz kendi sezgilerime göre oynayacağım derseniz bu oyundan uzak duracaksınız. İkinci bossa gelip küfredip oyunu kapatırsınız. Araştırmak ve sürekli güncel kalmak bu oyunun doğasında var.

Şu ana kadar iki karakter açtım öyle çok sık oynayan biri de değilim gayet rahat end game e geldim. Bu oyunun özelinde, trade yapmadığınız sürece oyunsa ilerlemek zor ama trade ile işler gayet kolaylaşıyor. Ayrıca oyunu anlayınca ve tek bir skill üzerine yoğunlaşınca zaten oyun akıyor. O yüzden başkasının aklına ihtiyacım olmuyor.

• Yeni sezon yarın Türkiye saati ile kaçta oynanabilir olacak acaba?

• levo90 kullanıcısına yanıt
    Gece 11 sanırım.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    quote:

O yüzden başkasının aklına ihtiyacım olmuyor.

Topluluk bazlı oyunu bu şekilde değerlendirmekde ne bileyim. Gerçi oyunda solo oynama seçeneği var, trade dahi kapalı oluyor. Bu şekilde kendinizi izole edip, hiçbir veri kullanmadan içgüdüsel oynayabilirsiniz.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Witch aklımı karıştırmıyor değil  

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.