Yulaf Unu
Yulaf ezmesini o parçacıklı haliyle tüketmek beni pek açmıyor açıkçası. Yulafı bir havanda ezerek kullanmayı düşünüyorum ama bunun yerine bir de bu yulaf unlarının hazırları var, bu ürünü kullanan var mı daha önce? Bir de başlangıç seviyeleri için ne kadar önerirsiniz?
b560m ds3h v2 anakartına uyumlu işlemci önerisi
i3 10100f kullanıyorum ama oyunlarda takılmalar vs. oluyor ve kurtarmıyor beni açıkçası. Bir de anakarta takılı Samsung NVMe 980 PRO m2 var, ama işlemciyle uyumlu olmadığı için kendi yuvasına takamadım. 5-6 bin bütçeye kadar bir öneride bulunursanız güzel olur.
Acqua Di Gio Profumo hakkında.
Bu parfümün üretimi maalesef durmuş, merak ettiğim bir koku. Güvenilir olarak bulabileceğim bir yer var mıdır acaba? Yarım şişe vs. fark etmez.
Parfümde Online alışveriş için öneri
Siz online alışveriş yaparken hangi siteleri tercih ediyorsunuz? Ürünün üretim tarihi vs. açısından problem yaşamayacağımız bir yer lazım.
Kreatin bozulması.
Yaklaşık 2 ay önce almıştım bu kreatini. Şu şekilde bir topaklanma var. Ölçekle almaya çalışınca tam olarak o ilk aldığım andaki gibi toz halinde olmadığını fark etim. Topaklanmış halini elimde gezdirince hemen ufalanıyor, suya atınca da doğrudan karışıyor o hali kalmıyor ama yine de sorayım dedim. Daha önce de böyle olmuştu onu atmıştım. Ama bunu 1 kere denedim herhangi bir yan etki görmedim. Odamda biraz rutubet var açıkçası ama sürekli havalandırıyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Priz değişiminden sonra ethernet cortladı.
Yeni bir priz aldım. Prize bilgisayarı bağlayıp açtım internet yok. Modemden kabloyla bağlanıyorum. Dedim acaba kısa devre gibi bir şey oldu da internet kablosu zarar mı gördü. Kablonun kasaya giren kısmını kestim tekrar yeniledim internet geldi. Şimdi de 1 saat internet var 10 dk yok. Sürekli gelip gidiyor, az önce modeme bağlanan kablo kısmını da kestim tekrar jakladım yine aynı problem devam ediyor. Ethernetin driver güncellemesini de yaptım ama çözüm olmadı.
Sessiz klavye tavsiyesi.
Şekil şukul aramıyorum. Bütçe en fazla 1.000 tl. Bu civara kadar, takur tukur ses çıkartmayan bir klavye tavsiyesi verirseniz güzel olur.
Örnek veriyorum göğüs veya ön kol yorgunken bacak çalışmak bir eksiye, eksikliğe, verimsizliğe sebep olur mu? Ya da bicepsler yorgundur, o sırada triceps çalışsak verim alabilir miyiz?
Pomak halkı hakkında bilgisi olan var mı?
Ödev konumdur kendileri. Gelenek ve görenekler gibi konularda sorular hazırladım. Kökeni Pomak olup da soru-cevap yapabileceğim birileri yazarsa çok sevinirim.
Gına getiren W10 donma sorunu. (Çözüldü)
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 839
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 23.668 (Bu ay: 549)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 383 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor