Passat Dizel üretilmediği için son çıkan 2020 model passat elegance dizellere 3 milyon tl nin üzerinde fiyatlar isteniyor. bu fiyatlara bunları alan oluyor mu gercekten ilginç . Demek ki gerçek aşiret paketler bunlarmış:) www.sahibinden.com Just a moment... https://www.sahibinden.com/volkswagen-passat-1.6-tdi-bluemotion-elegance?a4_max=10000&sorting=price_desc< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 1 Mayıs 2023; 18:39:51 > |
Passat dizeller altından değerli
-
-
Bu arabaya bu parayı verenin aklından şüphe ederim 🤣 Bu paraya 4-5 yaşında A6 50 TDI, 2-3 yaşında A6 40 TDI alınıyor. İkisi de Passati tokat manyağı yapacak arabalar. Bence bunları bir tek aşiretler alır 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende benzinlisi var
-
Dizelini bırak passat kalmadı, o nedenle bence hepsi altın değerinde…
Bu arada o paraya o araçları alan varsa tanışmak isterdim, dünya mallık oscarını fazlasıyla hak ediyorlar çünkü…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 1 Mayıs 2023; 18:35:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece güldüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
veren enayi varsa kendi bileceği iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parası olan ve beğenen varsa alip güle kullansın
Passatin yurutme maliyeti audi a6dan daha ucuz o yuzden arac daha pahali. Normal. 3 kurus iktisat icin 5 kurus fazla vermek bu topluma ozgu bir manyaklik
C200 amg 4 matic opsiyonlar dahil 2.909.000 tl 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimsenin bu paraları verdiği yok bu araçlara. Boş vakit kaybı işler bazıları eğleniyor, bazıları da gerçekten eder mi acaba diyerek fiyat yazıp bekliyor. Bedava üyelik bitiyor sonra bir üyelik daha sonra bir daha öyle boş zaman geçiriyorlar.
Passat sürücü koltuğuna oturmasam anlarım ama leğen plastiği teneke Passat dediğin araba
2022 Volvo S60 satıyorlar o paraya
Civic ve passatalar o parayı verenlerin mental sağlıklarının iyi olduğunu düşünmüyorum Civic 2016 öncesi Passat 2018 öncesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ülkede Passat konusu ile ilgili sosyolojik bir araştırma yapılmalı. En az 4, 5 tane doktora tezi, 7, 8 tane makale çıkar bu konuda.
Passat'ın üretimi bitti demeyin. Üretim bitince Passat manyaklığı daha da zıvanadan çıktı.
-
üretim bitince passatlar antika olarak değere bindi : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 2 Mayıs 2023; 20:16:37 > -
Passatı passat yapan 2.0 motordur hele birde 4motion ise tadından yenmez.
Sıradan 1.6 motor 120 beygirlik araçlara 3 milyon yazmış namussuzlar o arabaların kasko değeri bile en fazla 1.6 milyon.
aga o alınmaz bu alınmaz diye diye millete ne ev aldırdınız ne araba ... pij ettiniz milletin parasını bi salın lan milleti. kim ne isterse alsın.
-
makul ve mantıklı her araç alınır ama 3 milyonada passat alınmaz.
-
seneye 4 milyona alırsın . böyle diye diye 400 bine 500 bine ev aldırmadılar millete bak şimdi 3 milyon oldu .
-
Üretimi bitince değerinin düşmesi gerekmiyor mu? Yenisi olmayacak artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam unuttuğun detay bu bir araç değil bu bazzat. her biri sanat eseri.
Bu arabaya bu parayı verenin aklından şüphe ederim 🤣 Bu paraya 4-5 yaşında A6 50 TDI, 2-3 yaşında A6 40 TDI alınıyor. İkisi de Passati tokat manyağı yapacak arabalar. Bence bunları bir tek aşiretler alır 🤣
|
Dizelini bırak passat kalmadı, o nedenle bence hepsi altın değerinde…
Bu arada o paraya o araçları alan varsa tanışmak isterdim, dünya mallık oscarını fazlasıyla hak ediyorlar çünkü… |
Kimsenin bu paraları verdiği yok bu araçlara. Boş vakit kaybı işler bazıları eğleniyor, bazıları da gerçekten eder mi acaba diyerek fiyat yazıp bekliyor. Bedava üyelik bitiyor sonra bir üyelik daha sonra bir daha öyle boş zaman geçiriyorlar.
|
Bu ülkede Passat konusu ile ilgili sosyolojik bir araştırma yapılmalı. En az 4, 5 tane doktora tezi, 7, 8 tane makale çıkar bu konuda. Passat'ın üretimi bitti demeyin. Üretim bitince Passat manyaklığı daha da zıvanadan çıktı. |
Benzer içerikler
- arabanın direksiyonu sağa sola çevirince gelen ses
- fiat egea 1.3 multijet urban yorumlar
- subaru levorg neden tutulmuyor
- motor subap değişimi fiyatları 2024
- 400 bin tl araba önerisi 2024
- dacia elektrikli fiyat
- 35 tfsi ne demek
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- peugeot e-208 fiyat
- citroen c4 elektrikli yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X