Şimdi Ara

passat cc si olan yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar dıkkatımı çekti satışa cıktı dıye bılıyorum cok guzel ve çekıcı bı araç ama şu gune kadar piyasada henüz hiç gormedım golf 6 yenı cıktıgında anında yollarda gormeye başlamıstık , bence ilginç, cc henuz goremedım sıtede de yok galıba satın almış olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 18 Ağustos 2009; 13:40:08 >

• güzel araba ben birkaç tane gördüm
    baktırıyor yani
    hatta kaldırımda aslan gezdiren bayanı bile farketmiyorsun
    ama sıkışık trafikte bunların hepsi aynı oluyor :)

ha bu araba bir cls mi
    ASLAA
    cls başka bir boyutta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikeherkul -- 17 Ağustos 2009; 14:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikeherkul

güzel araba ben birkaç tane gördüm
    baktırıyor yani

muhtemelen istdasınankda henüz hiç denk gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

baktırıyor yani

En az 10-15 tane görmüşümdür ankarada

• Gerçekten müthiş bir araç İzmir trafiğinde 1 kere görmüştüm siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent--

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

baktırıyor yani

En az 10-15 tane görmüşümdür ankarada

demek ki bana hiç denk gelmedı ala ala ben yanlış yerde gezıyorum galıba

• CLS çakması boşverinn..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSG si patlamayan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceramony

CLS çakması boşverinn..

ben goren veya alan varmı dıye sordum tartışma yaratmayalım lutfen gereksız yere
  • Adana'da 3 tane var, DH Marka VW Passat Sahipleri forumumuzda da sevensleepers1907 arkadaşımın bir tane var, siyah 2.0 TDI 170 HP DSG
  • BENCE.......... VW şimdiye kadar tasarladığı en güzel modeli... kusursuz... ayrı bir sınıf... yaygınlaşmaya başladı şu aralar çok görüyorum... bu aracın talihsizliği kriz dönemi piyasaya sürüldü....
  • Güzel araç ama pahalı bence.O yüzden fazla tutulmadı.Bu parayı vereceğime gider mercedes BMW alırım diyo millet ve haklıda düşünüyorlar.Ben şahsen C serisi AMG veya 3 serisi M paket bir aracı Passat CC' ye tercih ederim.Sonuçta mercedes ve BMW ayrı dünyalar.
  • Bunun beyazını alacaksın, üstü resimdeki gibi panoramik cam tavan, içi krem deri döşeme, Crispino'dan 399 TL'ye full sıfır takım elbise ve berberde saç ve sakal traştan sonra Denım Aftershave sürecek, sonra Yapı Kredi Bankasında gidip orada çalışan 22 yaşındaki dalgalı uzun saçlı fıstıklardan birisini davet edip şehir turu atacaksın, yanında 2 şişe Schweppes Bitter Lemon ve bir paket de Antep Fıstığı olacak, şehiriçinde camları kapatacak, şehirdışında da, mesela deniz veya ormanlık alana yakın bir yerde, camları açıp CD'den Billy Ocean'dan "Suddenly" parçasını çalacaksın... O sana Antep Fıstığı yedirecek, sen de onun esmer saçlarına, kiraz dudaklarına, elâ gözlerine ve kadife sesine hasta olduğunu ve dünyayı ayaklarının ucuna sereceğini söyleyeceksin... Önce birer yudum Schweppes, sonra birer Antep Fıstığı, sonra biraz daha gaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bunun beyazını alacaksın, üstü resimdeki gibi panoramik cam tavan, içi krem deri döşeme, Crispino'dan 399 TL'ye full sıfır takım elbise ve berberde saç ve sakal traştan sonra Denım Aftershave sürecek, sonra Yapı Kredi Bankasında gidip orada çalışan 22 yaşındaki dalgalı uzun saçlı fıstıklardan birisini davet edip şehir turu atacaksın, yanında 2 şişe Schweppes Bitter Lemon ve bir paket de Antep Fıstığı olacak, şehiriçinde camları kapatacak, şehirdışında da, mesela deniz veya ormanlık alana yakın bir yerde, camları açıp CD'den Billy Ocean'dan "Suddenly" parçasını çalacaksın... O sana Antep Fıstığı yedirecek, sen de onun esmer saçlarına, kiraz dudaklarına, elâ gözlerine ve kadife sesine hasta olduğunu ve dünyayı ayaklarının ucuna sereceğini söyleyeceksin... Önce birer yudum Schweppes, sonra birer Antep Fıstığı, sonra biraz daha gaz...

Hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum

• quote:

Bunun beyazını alacaksın, üstü resimdeki gibi panoramik cam tavan, içi krem deri döşeme, Crispino'dan 399 TL'ye full sıfır takım elbise ve berberde saç ve sakal traştan sonra Denım Aftershave sürecek, sonra Yapı Kredi Bankasında gidip orada çalışan 22 yaşındaki dalgalı uzun saçlı fıstıklardan birisini davet edip şehir turu atacaksın, yanında 2 şişe Schweppes Bitter Lemon ve bir paket de Antep Fıstığı olacak, şehiriçinde camları kapatacak, şehirdışında da, mesela deniz veya ormanlık alana yakın bir yerde, camları açıp CD'den Billy Ocean'dan "Suddenly" parçasını çalacaksın... O sana Antep Fıstığı yedirecek, sen de onun esmer saçlarına, kiraz dudaklarına, elâ gözlerine ve kadife sesine hasta olduğunu ve dünyayı ayaklarının ucuna sereceğini söyleyeceksin... Önce birer yudum Schweppes, sonra birer Antep Fıstığı, sonra biraz daha gaz...

biraz daha anlatsana heyecanlı oluyor

• bizim ülkede ayrı dünyalar.... passatın full donanımının mersedes ve ya bmwden çok bir farkı yok

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Güzel araç ama pahalı bence.O yüzden fazla tutulmadı.Bu parayı vereceğime gider mercedes BMW alırım diyo millet ve haklıda düşünüyorlar.Ben şahsen C serisi AMG veya 3 serisi M paket bir aracı Passat CC' ye tercih ederim.Sonuçta mercedes ve BMW ayrı dünyalar.

• Ben de aşırı derecede beğeniyorum. Bencede kusursuz bir tasrarım. Gel gelelim, çok pahalı.
  • abi çilekle krema daha iyi gitmez mi
    quote:

• istanbulda baya denk geldim araca.kendini farkettiriyor gerçekten.en son 2-3 gün önce oturduğum yerin belediye başkanında gördüm.sanırım makam aracı yapmış...fotoğraftaki renktendi baya hoş bi duruşu vardı
  • quote:

Sonrada hatunun birtarafları kalkmış olacak kendini nimetten sayacak laf geçiremeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_cetveli

bizim ülkede ayrı dünyalar.... passatın full donanımının mersedes ve ya bmwden çok bir farkı yok

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Güzel araç ama pahalı bence.O yüzden fazla tutulmadı.Bu parayı vereceğime gider mercedes BMW alırım diyo millet ve haklıda düşünüyorlar.Ben şahsen C serisi AMG veya 3 serisi M paket bir aracı Passat CC' ye tercih ederim.Sonuçta mercedes ve BMW ayrı dünyalar.

Mercedes ve BMW heryerde Mercedes ve BMW' dir bana göre.Ama şu var tabiki, her ülkede aradaki fark değişiklik gösterebilir.Dediğiniz gibi ülkemizde bu fark fazlayken almanyada daha azdır.Ama mutlaka arada belirli bir fark vardır.Bu farkı anlayabilmek içinde araçların opsiyon listesine, üretim tesislerine, içine bindiğinizde size vermiş olduğu duygu yoğunluğuna, vermiş olduğu kalite hissiyatına bakmak gerekiyor tabiki.

yanlışlıkla kendi yazdığımı alıntı yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 17 Ağustos 2009; 14:45:34 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.