Şimdi Ara

passat cc si olan yokmu ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Evimin yakınlarındaki bir villanın sahibi almış.Yanına bir adet de Golf VI almış.

Passat CC'nin tasarımı çok güzel.İleride düşünebilirim.

amca vw den başkasına bınmem dıyenlerden galıba

Öyle sanırım,çünkü eski aracı da Golf idi.

gerçek das autocu desene

DAS AUTO'nun ergenekonu olabilir

• Belkide doğuş otomotiv ile bir ilgisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Evimin yakınlarındaki bir villanın sahibi almış.Yanına bir adet de Golf VI almış.

Passat CC'nin tasarımı çok güzel.İleride düşünebilirim.

amca vw den başkasına bınmem dıyenlerden galıba

Öyle sanırım,çünkü eski aracı da Golf idi.

gerçek das autocu desene

DAS AUTO'nun ergenekonu olabilir

ya da dergah başkanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 18 Ağustos 2009; 19:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Belkide doğuş otomotiv ile bir ilgisi vardır.

Bencede öyledır Gerci Öyle olsa bile adamı gidip bayiden normal liste fiyatı ile almış sıradan bır musterı gibi göstertir forumdaki bu vosvos müridleri

Birde belirtirler "villa sahibi" diyede

Aslında ustu kapalı bır sekılde anlatılmak ıstenen, "Bak villa sahibi adam bile kapısına vovos filosu cekiyor, bu yüzden sınıf atladık, premöğöm olduk ona göre..." mantalitesidir

• fiyatları keşke bir miktar düşse.. şu an için yüksek yahu.

ama fıstık kırmak için de şart değil canım passat cc
  • Gelly yada Echo'yla ilgili bir topik açalım, altına Taner Göde buradakine benzer yorum yapsın, bu araçlar piyasayı sallar
  • quote:

quote:

Bencede öyledır Gerci Öyle olsa bile adamı gidip bayiden normal liste fiyatı ile almış sıradan bır musterı gibi göstertir forumdaki bu vosvos müridleri

Aslında ustu kapalı bır sekılde anlatılmak ıstenen, "Bak villa sahibi adam bile kapısına vovos filosu cekiyor, bu yüzden sınıf atladık, premöğöm olduk ona göre..." mantalitesidir

Bravo,kafan çalışıyormuş gerçekten.Harcanıyorsun buralarda.

Evet millet,bunu VW'nin premium marka olduğunu göstermek için yazdım.Planım su yüzüne çıktı.

• quote:

quote:

quote:

Bravo,kafan çalışıyormuş gerçekten.Harcanıyorsun buralarda.

Evet millet,bunu VW'nin premium marka olduğunu göstermek için yazdım.Planım su yüzüne çıktı.

Ciğerinizi bilirim sizin

• Arkadaşlar, bazı durumlara açıklama getirmek istiyorum. Zaten bir kısmını yukarıya yazdım. Buraya yazdığım her şeye değil, her sözcüğe dikkat etmek zorundayım, bunun sebepleri var, aramızda 14 yaşından 64 yaşına kadar 50 yıllık bir okuyucu ve katılımcı kitlesini kapsayan bir kitle var. Doğal olarak kafamın estiği gibi yazamam.

Beyaz Passat CC, Crispino'dan takım elbise, Denim Aftershave, Yapı Kredi bankasındaki fıstık, Schweppes Bitter Lemon ve Antep Fıstığı konstelasyonuna gelince, araç hariç bunlar doğrudan iş çevremdeki ögeler. Yani bürodan çıkıp 10 dakikalık bir güneşi görme ve hava alma turunda karşıma çıkan hususlar. Ne mutlu ki sizi 5 satırlık kısa bir hikayeyle günün çalışma stresinden alıp elektromanyetik dalgaların yaydığı stresten biraz olsa da uzaklaştırabiliyorum. Hepimiz genç delikanlıyız. Gündüzleri de arasıra düş görmek verimliliği ve yaratıcılığı bence biraz arttırıyordur. Günlük ve güncel kadın-erkek ilişkisini ve hep farklı yaşanabilecek hayatları gözönüne sermek istiyorum sadece.

Süpermarkette 1 şişe şarap, 1 tirbüşon ve 1 kutu OK alan keskin giyimli delikanlıya herkes ağzı açık bakmıştı, ama kasiyer kızın bakışları bir farklıydı mesela.

Yaşım ve mesleğimi biliyorsunuz, evliyim ve 2 çocuğum var, beni ziyaret eden ve telefon ya da MSN'le görüşen arkadaşlar var, inanır mısınız, çok güzel bir etkileşim oluyor, forumdaki arkadaşlarla tanışmak. Daha çok düşünce üretiliyor, daha çok fikir alış verişi yapılıyor, anlatacak kadar dinlenecek konu da var çünkü.

Yazılarımla ve yazdıklarımla, tarzımla ve yaklaşımımla şimdiye kadar veya bundan sonra üzdüklerim ya da damarına bastıklarım varsa, üzgünüm, özür dilerim, fakat beni ben yapan bazı özellikler var, geçmişim ve ilgimden ileri geliyor, onlar da bana has ve ben bundan dolayı da çok mutluyum, sizinle de paylaşmak beni daha da mutlu ediyor.

Selam ve sevgilerimle, ama en önemlisi

Saygılarımla,

Taner Göde

• http://www.sahibinden.com/2010_panoromic_cam_tavan_-36WQQaXQQ15274936WQQpXQQdisplayitem
    orgazmik bir araba gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 18 Ağustos 2009; 22:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

http://www.sahibinden.com/2010_panoromic_cam_tavan_-36WQQaXQQ15274936WQQpXQQdisplayitem

iyimiş harbıden beyaz da başka oluyor yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

125.000tl bütçem olsa gibip Passat cc almam gider 115.000tl ye BMW 320d Luxury alırım.
    Tercih meselesi tabi.

passat cc si olan yokmu ?

Bende sizin gibi düşünüyorum kasa yapısı olarak BMW daha üstün, sırf bu nedendende BMW tercih nedeni olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

http://www.sahibinden.com/2010_panoromic_cam_tavan_-36WQQaXQQ15274936WQQpXQQdisplayitem

gerçekten güzel bir araba ama 5 kollu jantlar daha yakışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.