Şimdi Ara

passat cc si olan yokmu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olabilirliğini bilmem ama buna benzer olaylar oldu.. zaman kötü kolla.... demişler...işten yorgun argın çıkarsın kafa dağıtayım diye bara gidersin bir iki birşey içeyim dersin hatunun biri yanaşır hafif göz kaçırmalar sonra laf atılır konu açılır sonrası krema çilek
  • yahu konu nerelere kadar geldi birazdan herkes çizgili pijamasını giyip şampanyayı patlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_cetveli

olabilirliğini bilmem ama buna benzer olaylar oldu.. zaman kötü kolla.... demişler...işten yorgun argın çıkarsın kafa dağıtayım diye bara gidersin bir iki birşey içeyim dersin hatunun biri yanaşır hafif göz kaçırmalar sonra laf atılır konu açılır sonrası krema çilek

ya ben bunların olmasına birşey demiyorumda, sırf para için, araba için vs. için olunca benim midemi bulandırıyor açıkçası

• eğer gerçekten bu kadar etkileniyorsan türkiyede ne gazte al ne de haberleri izle... kız çocuğunu doğurup klozete atıp sifonu çekiyor ailesi çocuğu bilmesin diye.. adam kuduruyor anasına tecavüz ediyor,kimi karısını satıyor......................saymakla bitmez.... ama haklısın mide bulandırıyor duymak bile istemiyor insan...
    quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

olabilirliğini bilmem ama buna benzer olaylar oldu.. zaman kötü kolla.... demişler...işten yorgun argın çıkarsın kafa dağıtayım diye bara gidersin bir iki birşey içeyim dersin hatunun biri yanaşır hafif göz kaçırmalar sonra laf atılır konu açılır sonrası krema çilek

ya ben bunların olmasına birşey demiyorumda, sırf para için, araba için vs. için olunca benim midemi bulandırıyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 17 Ağustos 2009; 17:27:16 >

• quote:

yahu konu nerelere kadar geldi birazdan herkes çizgili pijamasını giyip şampanyayı patlatır

harbı yaw cc goren varmı dedık konu ne olmuş
  • Kusura bakma sevgili "fast for you" ama PASSAT CC olunca biraz düş, biraz İstanbul, deniz kenarı, çay bahçesi, elele yürüyüş, sonra bir şişe su, 1 paket fındık, hava sıcak, insanın canı gezmek ve yaşamak istiyor, büroya tıkılıp kalmak değil...

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou
    quote:

yahu konu nerelere kadar geldi birazdan herkes çizgili pijamasını giyip şampanyayı patlatır

• camdan bakınca sevgililer el ele sahile doğru yürüyorlar,kaldırımda güvercinler,denizin kokusu geliyor burnuma... arada bir vapur sesi iskeleden kalkarken düdüğünü öttürüyo bense burda taner hocanın dediği gibi ofise tıkılıp kalıyorum ...bilgisayarın karşısında çize dur... 31 inde izin alacam iki hafta artık farz... bu arada allah var passat cc güzel araba konunun hakkını verelim...
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Kusura bakma sevgili "fast for you" ama PASSAT CC olunca biraz düş, biraz İstanbul, deniz kenarı, çay bahçesi, elele yürüyüş, sonra bir şişe su, 1 paket fındık, hava sıcak, insanın canı gezmek ve yaşamak istiyor, büroya tıkılıp kalmak değil...

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 17 Ağustos 2009; 17:37:53 >

• quote:

Kusura bakma sevgili "fast for you" ama PASSAT CC olunca biraz düş, biraz İstanbul, deniz kenarı, çay bahçesi, elele yürüyüş, sonra bir şişe su, 1 paket fındık, hava sıcak, insanın canı gezmek ve yaşamak istiyor, büroya tıkılıp kalmak değil...

quote:

quote:

ne demek hocam yaa keyifle okuyorum biçok kısının duygularına tercüman oluyosun

• Bursa'dan Antalya'ya gittim yolda 2-3 tane gördüm hepside 160 + gidiyor yerinde duramıyorlar resmen
  • quote:

Bunun beyazını alacaksın, üstü resimdeki gibi panoramik cam tavan, içi krem deri döşeme, Crispino'dan 399 TL'ye full sıfır takım elbise ve berberde saç ve sakal traştan sonra Denım Aftershave sürecek, sonra Yapı Kredi Bankasında gidip orada çalışan 22 yaşındaki dalgalı uzun saçlı fıstıklardan birisini davet edip şehir turu atacaksın, yanında 2 şişe Schweppes Bitter Lemon ve bir paket de Antep Fıstığı olacak, şehiriçinde camları kapatacak, şehirdışında da, mesela deniz veya ormanlık alana yakın bir yerde, camları açıp CD'den Billy Ocean'dan "Suddenly" parçasını çalacaksın... O sana Antep Fıstığı yedirecek, sen de onun esmer saçlarına, kiraz dudaklarına, elâ gözlerine ve kadife sesine hasta olduğunu ve dünyayı ayaklarının ucuna sereceğini söyleyeceksin... Önce birer yudum Schweppes, sonra birer Antep Fıstığı, sonra biraz daha gaz...

Benim bildiğim Taner Göde bu fantaziyi hayatta gerçekleştiremez.

Kurallarım:
    1. Otomobilde tartışmasız hiçbir katı gıda yenmez. Simit, gofret, börek yok!
    2. Sıvı içilecekse sadece SU içilebilir, gazlı ve alkollü hiçbir sıvı tüketilemez!
    3. Araçta sıcak sıvı KESİNLİKLE YASAKTIR.
    4. Herhangi bir gıda veya meşrubat tüketilecekse bir yerde durulur ve adam gibi yenilir, içilir. Aracın içi lokanta değil!
    5. Araçta sakız çiğnenebilir, balon yapılmaz ve patlatılmaz.
    6. Süpermarketten alınan gıda maddeleri evde tüketilir, araç içinde denenmez.
    7. Araca çamurlu, pis, hayvan dışkılı veya belli olmayan maddelerin bulaştığı ayakkabılarla binilmez. Araçta bebeklerin dışındakiler ayakkabı çıkaramaz.
    8. Araçta SİGARA ile BİNİLEMEZ (bırak içmeyi, paketi bile giremez aracıma).
    9. Araç daima havalandırılır, temiz ve saf oksijen girmesi için ormana gidilir.
    10. Vicdani huzur için çukura girmek, toz kaldırmak, gereksiz korna yasaktır!

• Bugünlerde tanergöde arkadaşımızın yanına fazla yaklaşmaya gelmez.niyeti bozmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

Bunun beyazını alacaksın, üstü resimdeki gibi panoramik cam tavan, içi krem deri döşeme, Crispino'dan 399 TL'ye full sıfır takım elbise ve berberde saç ve sakal traştan sonra Denım Aftershave sürecek, sonra Yapı Kredi Bankasında gidip orada çalışan 22 yaşındaki dalgalı uzun saçlı fıstıklardan birisini davet edip şehir turu atacaksın, yanında 2 şişe Schweppes Bitter Lemon ve bir paket de Antep Fıstığı olacak, şehiriçinde camları kapatacak, şehirdışında da, mesela deniz veya ormanlık alana yakın bir yerde, camları açıp CD'den Billy Ocean'dan "Suddenly" parçasını çalacaksın... O sana Antep Fıstığı yedirecek, sen de onun esmer saçlarına, kiraz dudaklarına, elâ gözlerine ve kadife sesine hasta olduğunu ve dünyayı ayaklarının ucuna sereceğini söyleyeceksin... Önce birer yudum Schweppes, sonra birer Antep Fıstığı, sonra biraz daha gaz...

Kurallarım:
    2. Sıvı içilecekse sadece SU içilebilir, gazlı ve alkollü hiçbir sıvı tüketilemez!
    4. Herhangi bir gıda veya meşrubat tüketilecekse bir yerde durulur ve adam gibi yenilir, içilir. Aracın içi lokanta değil!
    7. Araca çamurlu, pis, hayvan dışkılı veya belli olmayan maddelerin bulaştığı ayakkabılarla binilmez. Araçta bebeklerin dışındakiler ayakkabı çıkaramaz.

Sadece araba mı sürcez yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

Kurallarım:

Sadece araba mı sürcez yani?

Radyoyu falan da açabilirsin canım abartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamer -- 17 Ağustos 2009; 18:46:16 >

• Evimin yakınlarındaki bir villanın sahibi almış.Yanına bir adet de Golf VI almış.

Passat CC'nin tasarımı çok güzel.İleride düşünebilirim.
  • Taner Abi senden haber bekliyorum hala

Farkındasın değil mi ?
  • Taner Hoca yapmaz oyle seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 17 Ağustos 2009; 19:06:27 >
  • Passat CC beyaz panoramik içi de kahve deri yakından bakınca süper ama uzaktan passattan farkını anlayabilmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Evimin yakınlarındaki bir villanın sahibi almış.Yanına bir adet de Golf VI almış.

Passat CC'nin tasarımı çok güzel.İleride düşünebilirim.

amca vw den başkasına bınmem dıyenlerden galıba
  • vw politikası şu önce farklı isimle çıkar sonra segmentindeki eski kasa aracına tasarımı aktar 5 yıl gitsin ya seata yada skodaya devret

NBA maçları gibi bir kasa 4 periyot gidiyor

passat cc de passatın kasa değişiminden 2 yıl önce piyasaya sür
    yeni passatı 2011 de çıkart passat cc den alıntılar yap
    passat cc ye makyaj yap eski kasa passatı örneğin atıyorum skoda octaviya yap
    skoda superb yi seata tasarla
    satranç gibi aynı
    2011de passat alacaklar bir miktar passat cc de alacaklar muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

Bugünlerde tanergöde arkadaşımızın yanına fazla yaklaşmaya gelmez.niyeti bozmuş.

harareti yükselmiş taner hocamın intercoolere büyük kalıp buz koyup fanı 3 lü yapmazsak mazallah yatak sarar bu sıcakta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.