Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahtiyar64

quote:

Orijinalden alıntı: aky

Ben çok dandik bir kılıf aldım da, şimdi doğru düzgün duran bir kılıf arıyorum. Kılıftan kastım yere düşünce kırılmasın. Aslında arka kapağa falan çok önem verdiğimden değil, ekrana birşey olmasın, telefon dağılmasın yeterli. Önerilerinizi bekliyorum, telefon ilk çıktığında Turkcell'in falan sattığı kaliteli 110 TL civarına kılıflar vardı, Venus marka mıydı neydi hatırlamıyorum, onlar iyi midir bir de?

Evet Verus marka çok iyi, ben şuan kullanıyorum.Tam sizin istediğiniz gibi

Teşekkürler hocam cevabınız için, peki uygun ve orijinal nereden bulabilirim? Fiyatları hala aynı mı yoksa?

• sertaga kullanıcısına yanıt
    Stock Browser , Opera ve Firefox bu şekilde hocam
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Pil için kıyaslarsak baya fark var.
    G2 5.30-6 saat ekran süresi alıyordum.
    G4 de 4 saat ekran süresi al öp başına koy bence.

6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum

Abi işte donanım daha hızlı ondan oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LarethIan kullanıcısına yanıt
    Abi 1.750, 1.800 tl'ye sıfır açılmamış kutusunda, LG Türkiye garantili alabilirsin neden üzülüyorsun
  • V10C-SEP-09-2015 (335,71 MB) güncellemesi gelmiş bana ama yükleyen varmı bunu arkadaşlar ?
  • Merhaba. Ek koruma için telefona Tempered Glass almayı düşünüyorum ama iki seçenek arasında kaldım bugün ki inceleme itibari ile :)

Ya aliexpress ten Nilkin , ya da gold da gördüğüm buff markalı temepered glass. Seçiminizi hangi markadan yapardınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.celal

Abi 1.750, 1.800 tl'ye sıfır açılmamış kutusunda, LG Türkiye garantili alabilirsin neden üzülüyorsun

nerede var o fiyata
  • quote:

V10C-SEP-09-2015 (335,71 MB) güncellemesi gelmiş bana ama yükleyen varmı bunu arkadaşlar ?

Hocam 10c güncellemesi geleli çok oldu. Şuan 10d mevcut bende. Kesinlikle güncelleyin. Dokunmatik sorunu giderildi

• quote:

Ben hiçbir şeyini kısmıyorum telefonun. Evdeyken tasarruf moduna alıyorum. Dışarıdayken normal modda parlaklık otomatikte. Böyle 5 saatin altına düştüğümü hatırlamıyorum. Kullanıma göre değişiyor. Ben oyun oynamam şahsen. Sürekli olarak greenify ile kapatıyorum. Belki bu yüzden yüksek ekran süresi alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 1 Ekim 2015; 18:22:52 >
  • Pardon 1.650 tl imiş :) ben 1.700 tl'ye almıştım. 10 gün önce link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kutusunun-ambalaji-acilmadi-233959839/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.celal -- 1 Ekim 2015; 18:28:03 >
  • Arkadaşlar cidden kamerası çok iyi

• Telefon yere dusme sonucu zedelendi acaba garanti ne kadar ücret alır kenarları değiştirmek icin

• Merhabalar bugün GG'den sipariş vermeyi düşünüyorum. Kahverengi kılıfla. Hangi seri ve nelere dikkat etmeliyim? Kahverengi deride sıkıntı oluşturur mu teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam g2 de yogun 3g kullaniminda 3.30 saat zor sure aliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: setbys

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ekran için ne önerirsiniz? dün mesut çevik'in paylaştığıı ürün iyi midir?

http://www.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-9H-HD-Clear-For-LG-G4-Tempered-Glass-Protective-Film-For-LG-G4-Screen/32376418617.html?spm=2114.01020208.3.1.NoNnCD&ws_ab_test=201556_10,201527_1_48_71_72_73_74_75,0_0

veya şu üründe iyimiş sanırım, fiyat 2 katı değer mi farka

http://www.gold.com.tr/buff-lg-g4-kirilmaz-ekran-koruyucu_u

Golddaki bufftan kullandim cok çabuk çiziliyor ve koruyacağına sanmıyorum 8 dolarda çok pahali ali Express ten en cok sipariş sayısı olanlara bak genellikle iyi çıkıyor

Hocam benim buff da gold dan alinma ve ilk gun cizildi. Zaten film darbe emme özellikli. Temperli camlar daha iyi cizilmeme konusunda

• bu nu gören var mı lg v10

• babaeski39 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi tanitim ve bence tasarimi vs guzel telefona benziyor. Usteki bildirim ekrani vs. G4 te olmasi gereken degisiklikleri v10 da yapmislar. Satip alasim geldi ciktiginda.

• Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan LG V10’un teknik özelliklerini sıralayacak olursak;

>5,7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Quantum IPS ekran, (2560 x 1440 / 513ppi)

2.1inç büyüklüğünde 160x1040p çözünürlüklü Quantum IPS ikinci bir ekran

>64 bit altı çekirdekli Snapdragon 808, Adreno 418 GPU

>4GB LPDDR3 RAM

>64GB dahili depolama, 2TB’a kadar microSD kart desteği

>Güç butonuna yerleştirilen parmak izi tarayıcısı

>Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0

>f/1.8 diyafram açıklığına sahip OIS 2.0 özellikli 16MP arka kamera (çift LED flaş, lazar otofokus sensörü), çift lesnli 5MP ön kamera (80 ve 120 derecelik)

>Çıkarılabilir 3.000mAh kapasiteli pil

>8.6mm kasa kalınlığı, 192 gram ağırlık

> Siyah, beyaz, bej, okyanus mavisi ve opal mavi renk seçenekleri

Tam belli olmasada kasım yada aralık gibi amerika vede çinde satışa çıkacak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 1 Ekim 2015; 21:02:18 >

• dancingman kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürlerr
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.