Bildirim
[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (321. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha önce telefonda multitouch sorunu olduğunu söylemiştim.(telefonun dokunmatiği mobilya üzerinde sapıtıyordu). Bu problem 10c güncellemesi ile tamamen ÇÖZÜLÜYOR.
G4 alacakların kafasında soru işareti kalmasın diye yazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Pil için kıyaslarsak baya fark var.
G2 5.30-6 saat ekran süresi alıyordum.
G4 de 4 saat ekran süresi al öp başına koy bence.
6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum
telefon daha dün geldi.
ilk sarjtan sonra 4 saatten fazla ekran süresi aldım. bunun yanında app yukleme oyun yukleme telefonu kurcalama gibi şeyler yapıyordum
wifi hep açıktı, parlaklık %40ın altında değildi
Ya sizlerdeki telefon farklı bir pil taşıyor ya da arada dosya transferi için filan aleti pc e takıp şarj olduğunu unutuyorsunuz. G4 ile günlük kullanımda 4 saat üzeri ekran açık görmek çok büyük başarı.
Mesut Reyız Merhaba.. Bu aralar telefonsuz kaldım maddı sıkıntılar falan .. ınceledıgınız bı telefonu bana gonderırmısın ? Bu arada balıkcıyım ben ... bende sana bı guzel balık ısmarlarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_34
Arkadaşlar ince sorun çıkarmıcak bir ekran koruyucu film tavsiye eder misiniz?
ben de aynı sıkıntıdayım.
diğer kullandığım filmler kırılmaz ekan koruyucular sensörü engellediği
ve dokunmatiği şapşallaştırdığı için bıraktım.
şu iki ürünler arasında kaldım:
http://www.mobilcadde.com/lg-g4-seffaf-ekran-koruyucu-film-32278
http://www.mobilcadde.com/lg-g4-orjinal-uyku-modlu-pencereli-silver-deri-kilif-39896
veya
http://www.mobilcadde.com/lg-g4-pop-case-snap-orjinal-uyku-modlu-pencereli-siyah-kilif-39905
yine ararken ekran kararması sıkıntısı yaşar mıyım?
Kılıflar arasında ne fark vardır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
telefonu her kapatıp açtığım da parlaklık %100 e çıkıyor. kapatmadan önce %20 falan parlaklıkta bıraksam da... normal mi bu? sizde de mi öyle
Merhaba Rajeesh,
Birşey sormak istiyorum, ekran parlaklığını Ayaralar> Ekran>Parlaklık sekmesinden istediğin değeri kaydettikten sonra mı her açıp kapadığında %100 e çıkıyor? -
evet. hatta ekran kilitleme süresini 2dkdan, 1dkya indirim fakat telefonu her reboot edişimde o da resetleniyo garip bi şekilde -
anladım hocam.bi sorun bakalım sonuca göre bende değişime veririm.başka arkadaşlarda bu sorun yok mu acaba.kontrol etseler iyi olurdu hoş görünmüyor açıkcası. sarı ekran problemi benim g2 dede vardı -ekranda sarı leke değil- para iadesi almıştım.bayada ugraştırdı ama lanet. bi yandanda uğraşmak istemiyom açıkcası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cyc'
quote:
Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?
Aynen hocam vodafone hattim ama mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor yinede operatorden mi olduğunu düşünüyorsunuz?
Bende de var sıkıntı vodafon hattim turkcellde sorun yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg g4 icin alinabilecek en hizli f/p 64gb micro sd karti nedir arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 2 Ekim 2015; 12:32:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIRPAN
quote:
quote:
Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?
Aynen hocam vodafone hattim ama mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor yinede operatorden mi olduğunu düşünüyorsunuz?
Peki mobil veriyi açıp kapatınca düzelmesi normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
LG G4 de radyoyu apk olarak yükledim bütün radyo kanallarını buluyor fakat bir türlü ses getiremedim :(
Bunun bir yolu var mı arkadaşlar
Saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
Lg g4 icin alinabilecek en hizli f/p 64gb micro sd karti nedir arkadaslar
SanDisk ultra var.. Ben de z2 de kullanıyorum gayet iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.amazon.com/Sony-microSDXC-Class-UHS-1-Memory/dp/B00E1XI94Q/ref=sr_1_43?s=pc&ie=UTF8&qid=1443766288&sr=1-43&keywords=64gb+micro+sd
http://www.amazon.com/Silicon-Power-MicroSDXC-Class10-SP064GBSTXBU1V20SP/dp/B00TB8XZOK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1443766433&sr=1-4&keywords=64gb+micro+sd#Ask
Bende bu ikisi arasında kaldım :)
Haftaya Sırbistan'a gidiyorum orda ucuz ise alacağım varsa isteyen sipariş alabilirim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TIRPAN
quote:
quote:
Peki mobil veriyi açıp kapatınca düzelmesi normal mi?
Bende de kapatıp açınca düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kırmızı deri kapaklı modeli kullananlar var mı, burada okuduklarıma göre en az siyah en çok kahverengi yıpranıyor/eskiyor. kırmızı nasıl? -
Yeni güncelleme ile pil ömrünün ve tarayıcı performansının arttırıldığını söylüyor LG. Var mı deneyen? (v10f) -
arkadaşlar G4 için iphone kılıfları gibi ultra ince kılıf arıyorum. bulabildiğim en ince kılıf 0,3 mm ve slikon olanlardan. var mıdır bu konuda bir öneriniz?
teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
Yeni güncelleme ile pil ömrünün ve tarayıcı performansının arttırıldığını söylüyor LG. Var mı deneyen? (v10f)
benim telefonda V10d-Eur-XX yazıyor -
android 6 ne zaman gelecek var mı bi gelişme? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X