Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babaeski39

Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan LG V10’un teknik özelliklerini sıralayacak olursak;

>5,7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Quantum IPS ekran, (2560 x 1440 / 513ppi)

2.1inç büyüklüğünde 160x1040p çözünürlüklü Quantum IPS ikinci bir ekran

>64 bit altı çekirdekli Snapdragon 808, Adreno 418 GPU

>4GB LPDDR3 RAM

>64GB dahili depolama, 2TB’a kadar microSD kart desteği

>Güç butonuna yerleştirilen parmak izi tarayıcısı

>Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0

>f/1.8 diyafram açıklığına sahip OIS 2.0 özellikli 16MP arka kamera (çift LED flaş, lazar otofokus sensörü), çift lesnli 5MP ön kamera (80 ve 120 derecelik)

>Çıkarılabilir 3.000mAh kapasiteli pil

>8.6mm kasa kalınlığı, 192 gram ağırlık

> Siyah, beyaz, bej, okyanus mavisi ve opal mavi renk seçenekleri

Tam belli olmasada kasım yada aralık gibi amerika vede çinde satışa çıkacak gözüküyor

Bende g3 u sattim g4 alacagim diye bu cihaz beklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce telefonda multitouch sorunu olduğunu söylemiştim.(telefonun dokunmatiği mobilya üzerinde sapıtıyordu). Bu problem 10c güncellemesi ile tamamen ÇÖZÜLÜYOR.
    G4 alacakların kafasında soru işareti kalmasın diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Pil için kıyaslarsak baya fark var.
    G2 5.30-6 saat ekran süresi alıyordum.
    G4 de 4 saat ekran süresi al öp başına koy bence.

6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum

telefon daha dün geldi.
    ilk sarjtan sonra 4 saatten fazla ekran süresi aldım. bunun yanında app yukleme oyun yukleme telefonu kurcalama gibi şeyler yapıyordum
    wifi hep açıktı, parlaklık %40ın altında değildi

Ya sizlerdeki telefon farklı bir pil taşıyor ya da arada dosya transferi için filan aleti pc e takıp şarj olduğunu unutuyorsunuz. G4 ile günlük kullanımda 4 saat üzeri ekran açık görmek çok büyük başarı.

Mesut Reyız Merhaba.. Bu aralar telefonsuz kaldım maddı sıkıntılar falan .. ınceledıgınız bı telefonu bana gonderırmısın ? Bu arada balıkcıyım ben ... bende sana bı guzel balık ısmarlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar ince sorun çıkarmıcak bir ekran koruyucu film tavsiye eder misiniz?

ben de aynı sıkıntıdayım.
    diğer kullandığım filmler kırılmaz ekan koruyucular sensörü engellediği
    ve dokunmatiği şapşallaştırdığı için bıraktım.
    şu iki ürünler arasında kaldım:

http://www.mobilcadde.com/lg-g4-seffaf-ekran-koruyucu-film-32278
    http://www.mobilcadde.com/lg-g4-orjinal-uyku-modlu-pencereli-silver-deri-kilif-39896
    veya
    http://www.mobilcadde.com/lg-g4-pop-case-snap-orjinal-uyku-modlu-pencereli-siyah-kilif-39905

yine ararken ekran kararması sıkıntısı yaşar mıyım?
    Kılıflar arasında ne fark vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

telefonu her kapatıp açtığım da parlaklık %100 e çıkıyor. kapatmadan önce %20 falan parlaklıkta bıraksam da... normal mi bu? sizde de mi öyle

Merhaba Rajeesh,
    Birşey sormak istiyorum, ekran parlaklığını Ayaralar> Ekran>Parlaklık sekmesinden istediğin değeri kaydettikten sonra mı her açıp kapadığında %100 e çıkıyor?
  • dancingman kullanıcısına yanıt
    evet. hatta ekran kilitleme süresini 2dkdan, 1dkya indirim fakat telefonu her reboot edişimde o da resetleniyo garip bi şekilde
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.bi sorun bakalım sonuca göre bende değişime veririm.başka arkadaşlarda bu sorun yok mu acaba.kontrol etseler iyi olurdu hoş görünmüyor açıkcası. sarı ekran problemi benim g2 dede vardı -ekranda sarı leke değil- para iadesi almıştım.bayada ugraştırdı ama lanet. bi yandanda uğraşmak istemiyom açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

quote:

Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?

Aynen hocam vodafone hattim ama mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor yinede operatorden mi olduğunu düşünüyorsunuz?

Bende de var sıkıntı vodafon hattim turkcellde sorun yoktu

• Lg g4 icin alinabilecek en hizli f/p 64gb micro sd karti nedir arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 2 Ekim 2015; 12:32:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

quote:

quote:

Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?

Aynen hocam vodafone hattim ama mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor yinede operatorden mi olduğunu düşünüyorsunuz?

Peki mobil veriyi açıp kapatınca düzelmesi normal mi?

• Merhaba

LG G4 de radyoyu apk olarak yükledim bütün radyo kanallarını buluyor fakat bir türlü ses getiremedim :(
    Bunun bir yolu var mı arkadaşlar

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Lg g4 icin alinabilecek en hizli f/p 64gb micro sd karti nedir arkadaslar

SanDisk ultra var.. Ben de z2 de kullanıyorum gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

quote:

quote:

Peki mobil veriyi açıp kapatınca düzelmesi normal mi?

Bende de kapatıp açınca düzeliyor

• kırmızı deri kapaklı modeli kullananlar var mı, burada okuduklarıma göre en az siyah en çok kahverengi yıpranıyor/eskiyor. kırmızı nasıl?
  • Yeni güncelleme ile pil ömrünün ve tarayıcı performansının arttırıldığını söylüyor LG. Var mı deneyen? (v10f)
  • arkadaşlar G4 için iphone kılıfları gibi ultra ince kılıf arıyorum. bulabildiğim en ince kılıf 0,3 mm ve slikon olanlardan. var mıdır bu konuda bir öneriniz?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Yeni güncelleme ile pil ömrünün ve tarayıcı performansının arttırıldığını söylüyor LG. Var mı deneyen? (v10f)

benim telefonda V10d-Eur-XX yazıyor
  • android 6 ne zaman gelecek var mı bi gelişme?
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

Lg bu aralar iyi çalışıyor umarım böyle devam eder

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.