Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açıkçası lg g4 bekliyordum alıcak oldum nexus haberleri çıkmaya başladı bekleyim dedim incelemesini bekliyordum ona göre karar veririm diyordum g4 yada nexus şimdi bunu görünce beklemeye devam

ne zaman bakalım telefon alıcaz belli değil

not 2011 den beri nokia 5800 xp kullanıcısıyım
  • Satmayi dusunuyorum hazir telefon degisim onayi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babaeski39 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yapmışlar telefonu. İphone 6 plusa ve s6 edgeye rakip olarak çıkartmışlar belli :)
    Telefon güzel olduğu kadar fiyatıda güzel olacakmış diyorlar. Bekleyip görelim :)
  • değişim onayı geldiyse iyi sıkıntılar biraz var bazırları ısınıyor diyor hazır kışada giriyoruz üşüdüyen ısınırlar

açıkcası g4 almayı vede nexus bakmayı kestim şuan listenin ilk sırası v10 ekledim v10 aklıma casper telefonu getiriyor vestelinde v10 tableti var acaba hangisinden çaldılar

@WoLKovY

Dediniz gibi güzel telefon olmuş umarım g4 teki gibi sıkıtılar yaşanmaz özellerin çoğu zaten g4 le aynı ama incelemerini görmeden bir şey demek güç apple plus bilmem ama s6 rakip olma olasılı düşük onu kavisli ekran çünki

fiyat olarak ben her zamanki fiyat aralığını düşünüyorum 2000-3000 tabi lg bu konuda ne adım yapar bilinmez lg ilk çıktığında 2.250 di sanırsam yanlış hatırlıyorsamda kusura bakmayın

Ekrandaki lekeden dolayi degisti iyi fiyata satrsam olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Pil için kıyaslarsak baya fark var.
    G2 5.30-6 saat ekran süresi alıyordum.
    G4 de 4 saat ekran süresi al öp başına koy bence.

6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum

telefon daha dün geldi.
    ilk sarjtan sonra 4 saatten fazla ekran süresi aldım. bunun yanında app yukleme oyun yukleme telefonu kurcalama gibi şeyler yapıyordum
    wifi hep açıktı, parlaklık %40ın altında değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Pil için kıyaslarsak baya fark var.
    G2 5.30-6 saat ekran süresi alıyordum.
    G4 de 4 saat ekran süresi al öp başına koy bence.

6-7 saat vs diyenler telefonun her yerini kısanlardır ki kıssanda o kadar gidermi bilmiyorum

telefon daha dün geldi.
    ilk sarjtan sonra 4 saatten fazla ekran süresi aldım. bunun yanında app yukleme oyun yukleme telefonu kurcalama gibi şeyler yapıyordum
    wifi hep açıktı, parlaklık %40ın altında değildi

Ya sizlerdeki telefon farklı bir pil taşıyor ya da arada dosya transferi için filan aleti pc e takıp şarj olduğunu unutuyorsunuz. G4 ile günlük kullanımda 4 saat üzeri ekran açık görmek çok büyük başarı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Haklısın Mesut Reyiz Ne kadar ios cu olsanda doğruları tarafsız yazmaya çalışıyorsun arada ios culuk yapıp android i inceden kötülesende
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    G2 nin hakkını yemeyin hocam Allah için Sony den sonra en iyi ekran süresini veren canavar cihazdı.

G2 de 3 saat ekran süresi alan biri G4 e hiç geçmesin.

G4 de ben 4 saat kadar alıyorum o da bana yetiyor zaten ama siz telefonu hunharca kullanıyorsunuz G2 de aldığınız değere bakarsak
    O zaman acilen bir G4 almanızı tavsiye ederim hocam.

Nexus cihazlarla G4 ü karşılaştırmaya gerek yok bence. G4 ü masaya koy havası yeter ama Nexus u sadece kullanıcısı bilir.
    Fonksiyonellik kullanım zevki için G4.
    Antutu da milletle kapışmak için performans için Nexus serisi (Gerek varmı ? Bence yok)
  • Çok şükür telefon konusunda şanslıyım diyebilirim. S2 de ki kronik sorunların hiç biri bende olmadı. S2 de orta tuş sıkıntım olmuştu bir ara garantiside bitmişti. Turkcell sahibi bir arkadaşım vardı. Görüştük ne yaparız ne ederiz diye. Sahte fatura çaktı servise yolladık , komple ekran + tuş u değiştirdiler bana teslim ettiler. Sonra aldığım gibi sattım ama içime oturmuştu en uzun o telefonu kullanmıştım.

Kullandığım telefonlar arasında en çok S2 - G2 telefonlarını kullandım. Sonrada G4 aldım.

Piyasadaki G2 lerde ekran sararması dokunmatik sorunu kronik sorunları vardı. Bir süre sonra dokunmatikte sıkıntı oldu. Delta garantili idi.S2 de yaptığım gibi yine o arkadaşa verdim. Direk değişim yapıp yolladılar sattım gitti.

Şimdide G4 var . Piyasada G4 lerde ekran paneli farklılığı var. Biri sarımsı ekrana sahip diğeri beyaz ağırlıklı ekrana sahip. Bendeki beyaza yakın sanırım daha iyi yani. Birde kamerada pembelik yaşayanlarda var şimdilik bende bir sorun yok ama ilerde olmaz inşallah
    G4 de dokunmatik sorunu yaşayanlarda oldukça fazla ama bende öyle bir sıkıntı yok. Gerçi normal ekran koruyucu kullanıyorum ondanda olabilir. Cam ekran koruyucu kullansam dokunmatikte sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum denemek lazım. Deride solmalar yaşayanlarda var benimkinde öyle bir şey yok 2 aydır. Telefonu ilk aldığımda krem rengi kapakla geldi fakat satıcı ilanında deri kapakta hediye yazıyordu. Site yönetimine şikayet ettim satıcıyı. 1 hafta sonra deri kapağıda paşa paşa yolladılar. Şanslıyım ya
    Bu arada 505 serisi benim cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 1 Ekim 2015; 22:58:42 >

• quote:

G2 nin hakkını yemeyin hocam Allah için Sony den sonra en iyi ekran süresini veren canavar cihazdı.

G2 de 3 saat ekran süresi alan biri G4 e hiç geçmesin.

G4 de ben 4 saat kadar alıyorum o da bana yetiyor zaten ama siz telefonu hunharca kullanıyorsunuz G2 de aldığınız değere bakarsak

Hocam normal kullanimda bende 5 saat rahat aliyordum g2 de. Demek istedigim yogun 3g de saglam somuruyor bataryayi. G2 efsane telefon bence. Guncelleme almaliydi kesinlikle. Cm kadar olamadi firmalar. Adamlarin yapamadigini yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

• Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Haklısın . Custom Rom lar G2 nin canı cananı
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@mza

demin lg shop ve media markt dan baktım dedigin gibi ekranda özellikle arka fon beyaz oldugunda hafif sarılık var.vatandan almıştım teli onda kinde yoktu. bi başka arkadaş panel üretim yerlerinden olabilecegini söylemişti hatırlarsanız.o da olabilir bilemiyorum valla :) teşhir ürünlerine yazılım yükleyip değiştirbilirler o ihtimalde var tabi

Bende Vatana gidip söylicem bakalım ne diyecekler hayır yani sadece lg g4ler arasında fark olsa tamam dandik telefonun bile daha beyaz g3, g3 stylus ve beat, g4 beat ile karşılaştırdım hepsi daha iyi yani. Gittim farklı panel kullanımını sordum servise ve lg desteğe ikiside yok öyle bir şey dedi
  • quote:

Turkcell kullanırken bir sorunum yoktu ama Vodafone a geçtim internet bonkörlüğünden dolayı. Vodafone da kesilmeler oluyor malesef. Hattınız Vodafone mu ?

Aynen hocam vodafone hattim ama mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor yinede operatorden mi olduğunu düşünüyorsunuz?

• G4 de kronik sorunlar mevcut mu? Ekran sararması, çok ısınma gibi vs.

Ayrıca paralel ithalat alanlar yorum yapabilir mi? Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı?

• Arkadaşlar ince sorun çıkarmıcak bir ekran koruyucu film tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.