Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

Telefon etme ekranında 5457#*500# yazarak servis menüsüne girip en üstteki seçeneği seçin ve bütün lte seçeneklerinden işareti kaldırın. Sadece wcdme ve GSM seçenekleri işaretli kalsın. Bende işe yaradı.

Mesut bey dediginizi yaptim fakat arama tusuna basinca baglanti basarisiz ya da basarisiz mmi kodu diyor. Bi dediginiz ayarlarda mobil sebeke kismindaki ayarlar mi?
    Cevabiniz icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    En basina * koymaniz lazim yada *# miydi hatirlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

Telefon etme ekranında 5457#*500# yazarak servis menüsüne girip en üstteki seçeneği seçin ve bütün lte seçeneklerinden işareti kaldırın. Sadece wcdme ve GSM seçenekleri işaretli kalsın. Bende işe yaradı.

Genel anlamda S6 Note4 veya Note 5 e göre pil performansı nasıl G4 ün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

En basina * koymaniz lazim yada *# miydi hatirlayamadim.

Olmadi hocam.

• Sonucu buldum. 277634#*# yapip field test menusunden modem settings oradan alttaki ve gsm wcdma. Bakalim ise yarayacak mi...

• Beyler ben wifi e baglaniyorum ust katin telefonu usb ile bilgisayara bagliyorum usb internet paylasimi aktif ediyorum ama surekli bagli kalmiyor baglaniyor kopuyor baglaniyor kopuyor neden boyle ? Usb internet paylasimi acik degilkeb surekli bagli kalabiliyor ama

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Greenify ne işe yarıyor ?

• Arkadaşlar cihazla tam olarak ilk günü tamamladım.
    Şuanda %12 kaldı, 21 saat kullanım, 4,5 saat ekran süresi alabildim. İphone dan sonra çok iyi geldi.

• bende baya kurcaladım bugün. batarya ne kadar dayanıyor test etmedim. zaten sıfırdan tüm appleri kur güncelleme yap falan uzun sürdü, bu süre zarfında full sarjdaydı.
    kamera tarafında belli eder derece ısınma oldu ama normal karsılıyorum bunu. yarın bi kaç oyun indirip onunda testlerini yapayım

bu arada ilk aldıgımda telefon 10b versiyonundaydı suan 10c ye güncelledi son versiyon bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan var mı lütfen yardımcı olun

• HomeScreen kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de var ben aradigimda yada arabdigimda ilk alolar gelip gitmiyor. Garantiye gomderdim degistirsinler diye sorun yok diye geri gonderdiler. Aynı sorun g2 de de vardı lollipop u yükleyince baslamisti. Geri kitkat a donunce duzelmisti LTE ile ilgili bi durum diye dusunuyorum siz ne diyosunuz ?

• telefonu her kapatıp açısımda oto parlaklık iptal oluyor, tüm parlaklık %100 e çıkıyor normal mi bu?

ayrıca antutu testinde 45bin i geçemedim 2 kere tekrar ettimde. internette 50bin falan gozukuyor. sizin antutu testleriniz ve sıcaklık değerleriniz nasıl? benim sıcaklık 37 38 derecelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Ekim 2015; 3:01:23 >
  • Bende aynı konudan muzdaribim

• Saat 1 gibi full şarj ettim.o Saatten beri. Ekran sürekli açık,sürekli kurcaladım.. oyun indirdim app indirdim vs vs resmen elimden düşmedi telefon
    4.30 saat sonunda %5 kaldı şuan. iyi değer herhalde? ekran suresi 4 saat 10dk yazıyordu dediğim gibi ekranın ısığı sönmedi bile neredeyse kurcalamaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Ekim 2015; 6:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

Ayni sorun bende de var ben aradigimda yada arabdigimda ilk alolar gelip gitmiyor. Garantiye gomderdim degistirsinler diye sorun yok diye geri gonderdiler. Aynı sorun g2 de de vardı lollipop u yükleyince baslamisti. Geri kitkat a donunce duzelmisti LTE ile ilgili bi durum diye dusunuyorum siz ne diyosunuz ?

Mesut bey bu problemi nasil çözüleceğini yukarda yazmisti.Isterseniz bi onu deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bende baya kurcaladım bugün. batarya ne kadar dayanıyor test etmedim. zaten sıfırdan tüm appleri kur güncelleme yap falan uzun sürdü, bu süre zarfında full sarjdaydı.
    kamera tarafında belli eder derece ısınma oldu ama normal karsılıyorum bunu. yarın bi kaç oyun indirip onunda testlerini yapayım

bu arada ilk aldıgımda telefon 10b versiyonundaydı suan 10c ye güncelledi son versiyon bu mu?

En son 10D surumu mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Hocam cevap için tesekkurler ikinizede,

Eotd arkadasım, seriden seriye değişiyor mu bu olay? Bir de kronik problemleri var mı acaba?

WoLKovY arkadasım ayrıca bilmek istediklerim 1 gunde ortalama kullanımda kac saat batarya performansı aldığınızla birlikte kamerayı S6 ile karsılastırınca fark nasıl ? S6 nın kamerasını cok begendim cunku LG G4 unkü ondan daha mı iyi ?S6 guzel cihaz ama pahalı. G4 ise fiyat performans bakımından en uygunu su anda

bence seriden seriye değişmiyor. ama serisini merak edebilirsin diye yazdım ( en yeni seri daha iyidir diye düşünüyorum, sanırım en son seri 507 olması lazım ) 505 serisi mayıs 2015 ayında çıkan telefon demek. kronik problem dersek, bence yok. en azından elektronik bir şans ve bu konuda şansım gayet iyi. eski telefonum g2 bile hala arıza vermedi. mesela onda ekran sararması falan vardı ama bende olmadı. biraz şans işi bu işler. ama buradan ve başka yerlerden okuduğum ekranda leke olayı çıkabiliyormuş. telefonu aldığında üzerindeki koruyucu filmi çıkarıp bak. film varken belli olmuyor deniliyor. dokunmatik ekran algılamama sorunu var deniyor ama bu sorun bence ekran filmlerinden. ayrıca telefonu masa üzerinde bıraktığında dokunmatik çalışmıyor diyenler var. bende gayet iyi çalışıyor. bunları aldığında dene. ekran filmi seçerken çok kalın olmayan ve mümkünse ön kamera yanındaki sensörlerin üzerine gelmeyecek şekilde olsun ( benim kullandığım geliyor ama dediğim gibi bana bir sıkıntı çıkarmıyor ).

kulaklık ile müzik dinlemek oldukça keyifli. ses arttırmaya gerek yok. ben kılıf kullanmıyorum. düşme durumuna karşı tedirginsen ben kullan derim. deri haricinde kasada öyle soyulma vs. olmadı. deri de ise soyulma değil renk solması var ( kahverengi kapak var ). orijinal deri olduğundan ve kapak değişebilir olduğundan bence daha da güzel eskimesi.

şahsi fikrim olarak da, aldıktan sonra root olayına girme. :) buradaki arkadaşlar karşı çıkabilir ama onca android telefon kullandım ve g4 hariç hepsini root yapmıştım. tam bir hastalık. rahat duramıyorsun. gün aşırı rom yüklemekten üşenmiyorsun. :) şuan g2 telefonumu 10c sürümüne aldım ve gayet mutluyum. onca rom denemesi sonrası yine dönüp dolaşıp kendi romuna döndüm. :)root yapıp bırakabilsem yaparım ama bir kere o kapıyı açtım mı dayanamayıp rom işine de giriyorsun ... :)

benden bu kadar. sorun olursa gün içinde uğruyorum, cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Greenify ne işe yarıyor ?

Arka plandaki uygulamaları tamamen kapatıyor

• arkadaşlar 1 hafta önce aldığım telefonumla, sabah wifi'ye bağlanmak isterken wifi takılı kaldı. simgelerde wifi işareti devamlı yanıp, sönüyor. şimdi wifi'yi ne kapatabiliyorum, ne açabiliyorum. telefonu , kapadım,açtım ama düzelmedi. nedir bunun çözümü? fabrika ayarlarına dönmekmi? yoksa başka bişey mi? fabrika ayarlarına nasıl dönülüyor? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    merhaba Loser, kapak mıknatıslı gibi çat diye kapanmıyor fakat aralıkta kalmıyor. Daha sonra müsait olduğumda foto çekip koyarım kendin bakarsın
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.