Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayarlar>uygulmalar>hepsi sekmesinden wifi i bul ön belleği temizle düzelmezse verileri temizle ve durmaya zorla. büyük olasılıkla düzelecektir.

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    demin lg shop ve media markt dan baktım dedigin gibi ekranda özellikle arka fon beyaz oldugunda hafif sarılık var.vatandan almıştım teli onda kinde yoktu. bi başka arkadaş panel üretim yerlerinden olabilecegini söylemişti hatırlarsanız.o da olabilir bilemiyorum valla :) teşhir ürünlerine yazılım yükleyip değiştirbilirler o ihtimalde var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ekran için ne önerirsiniz? dün mesut çevik'in paylaştığıı ürün iyi midir?

http://www.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-9H-HD-Clear-For-LG-G4-Tempered-Glass-Protective-Film-For-LG-G4-Screen/32376418617.html?spm=2114.01020208.3.1.NoNnCD&ws_ab_test=201556_10,201527_1_48_71_72_73_74_75,0_0

veya şu üründe iyimiş sanırım, fiyat 2 katı değer mi farka

http://www.gold.com.tr/buff-lg-g4-kirilmaz-ekran-koruyucu_u

Golddaki bufftan kullandim cok çabuk çiziliyor ve koruyacağına sanmıyorum 8 dolarda çok pahali ali Express ten en cok sipariş sayısı olanlara bak genellikle iyi çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çok dandik bir kılıf aldım da, şimdi doğru düzgün duran bir kılıf arıyorum. Kılıftan kastım yere düşünce kırılmasın. Aslında arka kapağa falan çok önem verdiğimden değil, ekrana birşey olmasın, telefon dağılmasın yeterli. Önerilerinizi bekliyorum, telefon ilk çıktığında Turkcell'in falan sattığı kaliteli 110 TL civarına kılıflar vardı, Venus marka mıydı neydi hatırlamıyorum, onlar iyi midir bir de?
  • Herkese Selam,
    G4 kullanan arkadaşlar memnun mu cihazlarindan? Ne gibi hastaliklari var? Su an itibari ile 390 Euro ya sıfır urun buldum Avrupa'da fiyatinin bu kadar inmesi urkuttu beni acikcasi.
  • Pili G2 ye göre ne kadar gidiyor arkadaşlar ? Değiştirmeye değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan var mı lütfen yardımcı olun

• G4 tefonumdan modem arayüzüne giriyorum ama işlem yapmama izin vermiyor Airties teknik serivisinin numarasını veriyor.
    Aynı şeyi Samsung veya Sony cihazda yaptığımda rahatça arayüze girebiliyorum işlemler yapabiliyorum. Wifi şifresi değiştirebiliyorum vs.
    G4 de bunları yapamıyorum neden anlamıyorum arkadaş !
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Başka bir browser dan deneyin. Bazen browser uyum sorunu olabiliyor.

• Kaçırdık ya; Vatan fiyatı 2100 TL yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

merhaba Loser, kapak mıknatıslı gibi çat diye kapanmıyor fakat aralıkta kalmıyor. Daha sonra müsait olduğumda foto çekip koyarım kendin bakarsın

fotolar
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancingman -- 1 Ekim 2015; 16:29:51 >

• telefonu her kapatıp açtığım da parlaklık %100 e çıkıyor. kapatmadan önce %20 falan parlaklıkta bıraksam da... normal mi bu? sizde de mi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

telefonu her kapatıp açtığım da parlaklık %100 e çıkıyor. kapatmadan önce %20 falan parlaklıkta bıraksam da... normal mi bu? sizde de mi öyle

Bende öyle bir sorun yok. Telefona hard reset atmayı denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Pili G2 ye göre ne kadar gidiyor arkadaşlar ? Değiştirmeye değermi

G2 g4ye göre biraz daha iyi şarjı gidiyor. 7 saat ekran süresi alan görmüştüm g2de. G4de ise 5 6 saat ekran süresi alıyorum. 2K ekranlı telefona göre gayet tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 1 Ekim 2015; 16:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Pili G2 ye göre ne kadar gidiyor arkadaşlar ? Değiştirmeye değermi

G2 g4ye göre biraz daha iyi şarjı gidiyor. 7 saat ekran süresi alan görmüştüm g2de. G4de ise 5 6 saat ekran süresi alıyorum. 2K ekranlı telefona göre gayet tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 1 Ekim 2015; 16:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aky

Ben çok dandik bir kılıf aldım da, şimdi doğru düzgün duran bir kılıf arıyorum. Kılıftan kastım yere düşünce kırılmasın. Aslında arka kapağa falan çok önem verdiğimden değil, ekrana birşey olmasın, telefon dağılmasın yeterli. Önerilerinizi bekliyorum, telefon ilk çıktığında Turkcell'in falan sattığı kaliteli 110 TL civarına kılıflar vardı, Venus marka mıydı neydi hatırlamıyorum, onlar iyi midir bir de?

Evet Verus marka çok iyi, ben şuan kullanıyorum.Tam sizin istediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LarethIan

Kaçırdık ya; Vatan fiyatı 2100 TL yapmış

Ciddimisin ya
  • quote:

quote:

telefonu her kapatıp açtığım da parlaklık %100 e çıkıyor. kapatmadan önce %20 falan parlaklıkta bıraksam da... normal mi bu? sizde de mi öyle

telefonu kullanmaya baslamadan önce hard reset yapıp sıfırdan kurmustum aslında da. ilk geldiğinde böyle bi sorun var mıydı hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

telefonu kullanmaya baslamadan önce hard reset yapıp sıfırdan kurmustum aslında da. ilk geldiğinde böyle bi sorun var mıydı hatırlamıyorum

Telefonu yedekleyip deneyin birdaha isterseniz

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.