Şimdi Ara

PARK HALİNDEKİ ARABAYA VURDUM KART BIRAKTIM SORULARIM VAR YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGUN ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE GERİ GERİ GELİRKEN PARK HALİNDE OLAN BİR ARABANIN SAĞ ARKA TARAFINA KAPIYLA AZICIK SÜRTTÜM. BOYA BİRAZ KALKTI. DAHA SONRA ARABAYI PARKEDİP GÜVENLİĞN YANINA GİTTİM ARABANIN PLAKASINI ANONS YAPTIRDIM AMA GELEN GİDEN OLMADI GÜVENLİĞE NUMARAMI BIRAKTIM VE DAHA SONRA ARABAYA NOT BIRAKTIM ADIM SOYADIM NUMARAM. ARABANIN SAHİBİ AKŞAM ARADI YARIN GÖRÜŞELİM DEDİ. RESİM ÇEKMEK AKLIMA GELMEDİ AMA ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN KAMERA KAYITLARI VARDIR. ŞİMDİ NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM ? SİGORTA KARŞI TARAFIN HASARINI KARŞILAR MI ? YARDIM EDERSENİZ TEŞEKKÜR EDERİM.

• AVM otoparkının trafik olarak değerlendirilip değerlendirilmediğinden emin değilim bu yüzden sigorta şirketi ödemeyi reddedebilir. En garantilisi bi sigortacıdan kaza tespit tutanağı alıp doldurun ama kazayı herhangi bir yolda olmuş gibi yazın hatta araçları kaza şeklinde düzenleyip fotoğraf çekin sigorta şirketine gönderin hatalı olan tarafın sigortasından karşı tarafın hasarı tazmin edilir.
  • Sigorta olayına girmeye gerek var mı acaba? Kendi aranızda halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, yukarda arkadaşın belirtiği gibi, kaza tespit tutanığını doldurup (Taksicilerden ve benzin istasyonlarından da bulunabilir), bu şekilde karşı tarafın masrafını ödeyebilirsiniz. Ancka bu şekilde araçta hasar kaydı görükecektir. Hasar küçük bir meblağ ile halledilebilirse hiç uğraşmayın derim, sanayide yapıtırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booris -- 8 Temmuz 2014; 16:18:45 >
  • sigorta bakmayabilir kendi aranızda halledin .. bu arada geçmiş olsun
  • Hasar bahsettiğiniz kadar küçükse 100 lira civarı bir rakama hallolur.. Bunun için hasarsızlığınızı deldiğinize değmez..
    Birlikte sanayiye gidin, ustaya fiyatı sorun, adam aracını yaptırsın, siz ise bedeli (ister adama ister ustaya) ödeyip ayrılın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede kendi aranızda halledin. Ama illa ki sigortaya yaptıracağım diyorsanız başka biryerde aracı aynı şekiline getirin ve kazayı trafiğe açık alanda yapmış gibi fotoğraflayın ve sonra tutanak tutun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle insanlar varmis demek ki, takdir ettim sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusunu yapmışsın.
    "AVM otoparkının trafik olarak değerlendirilip değerlendirilmediğinden emin değilim bu yüzden sigorta şirketi ödemeyi reddedebilir. En garantilisi bi sigortacıdan kaza tespit tutanağı alıp doldurun ama kazayı herhangi bir yolda olmuş gibi yazın hatta araçları kaza şeklinde düzenleyip fotoğraf çekin sigorta şirketine gönderin hatalı olan tarafın sigortasından karşı tarafın hasarı tazmin edilir.
    "
    yukarıda yazılanı yapın, kasko ve sigorta kazanın trafikte olmasını isteyebiliyor bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.