Şimdi Ara

Sahiplik Belge Tarihi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,bu aralar ikinci el bir araç almaya niyetliyim fakat sorguladığım çoğu plakada Sahiplik Belge Tarihi arabanın ilan tarihinden 2-3 hafta öncesini gösteriyor.Bu durumda hangi durumdan şüphelenmeliyim acaba ? Hiç bir fikrim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Çünkü onca kişi araç alıp 2-3 haftada elden çıkarmaz herhalde ve ayrıca onca kişinin de alım satım yapanlardan olabilecek olması çok garibime gitti.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kukaraça

    Merhaba,bu aralar ikinci el bir araç almaya niyetliyim fakat sorguladığım çoğu plakada Sahiplik Belge Tarihi arabanın ilan tarihinden 2-3 hafta öncesini gösteriyor.Bu durumda hangi durumdan şüphelenmeliyim acaba ? Hiç bir fikrim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Çünkü onca kişi araç alıp 2-3 haftada elden çıkarmaz herhalde ve ayrıca onca kişinin de alım satım yapanlardan olabilecek olması çok garibime gitti.

    AL-Sat ( ucuza düşürüp biraz yükseğine satmak, bi nevi komisyon alır gibi ) , hasarlı aracı al-sat ( yaptırıp satmak) . Her ne şekilde olursa olsun uzak durun.
  • Yukarıya yazan arkadaşa yerden göğe kadar katılıyorum ya bu işin ticaretini yapıyordur diğer ihtimal ise araç sorunlu için elden çıkarıyor.
  • peki çok teşekkür ederim.uzak durmak en iyisi olacak.araştırmaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.