Şimdi Ara

Park Etme Özürlüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum apartmanın önünde iki aracın park edebileceği genişlikte boş bir alan var.
    Karşı apartmanda oturan ve her daim aracını kendi apartmanının önüne park eden "arazi aracı" sahibi vatandaş, kendi apartmanının önü boş olmasına rağmen bu aralar bizim apartmanın önündeki bu yere dadanır oldu.
    Şimdi diyeceksiniz ne var bunda, haklısınız sorun buraya park etmesi değil zaten
    Sorun paşazadenin aracını park yerini ortalayarak park etmesi...
    Paşam yanına kimseyi yanaştırmamayı düstur edinmiş
    Akşam bu manzarayı görünce sinirden içim içimi yedi.
    Çıkmaması için arabamı arkasını park ettim ancak çıkacak yeri olduğundan vazgeçtim.
    Ancak bir ders alması lazım olduğunu düşündüğümden arabasının şoför mahalli olan sol ön kapısının yanına kapısını açamayacak şekilde park ettim.
    Dünyayının kendi etrafında döndüğünü sanan bu tür anlayışsız insanlara beyzbol sopası ile girişesim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 28 Ağustos 2010; 23:28:22 >

• Sormayın arkadaşım aynı dertten şikayetçiyiz. Sürekli parkettiğimiz yere arabayı çıkarttığımız anda 10 dakkalık bile çıkarmışsak başkası parkediyor. Oysa herkes bizi tanıyor sitede oraya parkettiğimizi biliyor. Bir de bir parkedişleri var akıllara zarar. Ben bile acemi halimle mis gibi parkediyorum bu hayvanlar herhalde farklı bir ülkeden gelmişler ki vitez topuyuzla park kılavuz çizgisini hizalamaya çalışıyorlar.
  • Yarın açılacak muhtemel başlık:Karşı komşu sağ ön kapıya kendi kapısıyla çarpmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Yarın açılacak muhtemel başlık:Karşı komşu sağ ön kapıya kendi kapısıyla çarpmış.

bulunduğum yerde adliyede çalışıyorum
    şayet böyle bir şey olursa;

5237 s TCK gereğince
    MADDE 151. - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

maddesi nedeniyle
    paşamı adliyeye bekliyor olacağım
  • sağ kapıdan binmesin
  • gelişmeleri bekliyoruz
  • boş bir kağıda durumu izah edip camına iliştirin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar neden herseyi hemen teksasa ceviriyoruz.. Adamin belki kendisi icin tamamen mantikli sebepleri var.. Konusmadan neden onune arkasina parketmek gibi cozumler ariyorsunuz.. Ayrica eger o park yeri belediye tarafindan size tahsis edilmediyse, sitenizde orasi sizin dairenize ozel ayrilmadi ise yada parasi ile o alani almadi iseniz orasi ortak kullanima dahildir..

Bu mantikla dukkan sahipleri dukkanlarinin onune tabure atarak gun boyunca yer isgal edebilirler.. konusmaktan aciz insanlar kamuya ayrilmis alana parkettiniz diye sizden usulsuz para talep edebilirler (degnekciler) ... birarada yasamayi ogrenemedi isek sehirde .. herkes koyune donsun..
  • Var var bizim burdada var.Birşey söyledigimiz zaman ben vergimi veriyorum istedigim yere bırakırım diyor.Bina benim ,buranın vergisini senmi veriyorsun deyince ısrarlarından vaz geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Yarın açılacak muhtemel başlık:Karşı komşu sağ ön kapıya kendi kapısıyla çarpmış.

bulunduğum yerde adliyede çalışıyorum
    şayet böyle bir şey olursa;

5237 s TCK gereğince
    MADDE 151. - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

maddesi nedeniyle
    paşamı adliyeye bekliyor olacağım

konuşmayı denesen...olmadı sileceklere bi not bıraksan...şöyle desen mesela kardeş aracı park ederken biraz daha ekonomik olalım falan ....böyle bir şey için adliye bence gereksiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ouxhan

Arkadaslar neden herseyi hemen teksasa ceviriyoruz.. Adamin belki kendisi icin tamamen mantikli sebepleri var.. Konusmadan neden onune arkasina parketmek gibi cozumler ariyorsunuz.. Ayrica eger o park yeri belediye tarafindan size tahsis edilmediyse, sitenizde orasi sizin dairenize ozel ayrilmadi ise yada parasi ile o alani almadi iseniz orasi ortak kullanima dahildir..

Bu mantikla dukkan sahipleri dukkanlarinin onune tabure atarak gun boyunca yer isgal edebilirler.. konusmaktan aciz insanlar kamuya ayrilmis alana parkettiniz diye sizden usulsuz para talep edebilirler (degnekciler) ... birarada yasamayi ogrenemedi isek sehirde .. herkes koyune donsun..

yukarıya yazdıklarımı tekrar okuyun
    ama sakince
    anlamadıysan aşağıya yazdıklarımı oku;
    sorun, araç sahibinin oraya park etmesi değil
    iki kişili park yerine aracını yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
    vites topuzunu baz alarak ortalaması nedeniyle
    başka aracın girmesini engellemesi
    başka bir dille iki kişinin park edeceği yere aracını ortalayarak girmesi nedeniyle başka birisinin aracının girememesi
    yine de bu kişiye hak veriyorsan diyecek birşey bulamıyorum

• Bu konuyu da 3 senenin üstüne hortlatıyorum adım sonunda hortcuya çıkacak ama inanın isteyerek yapmıyorum

Fotoğrafları kendi telefonumla çektim. -E71- 3.2 kamerası var idare edin

Şimdi bu arkadaşlarımız 2 tane akılsız, medeniyet görmemiş ve eğitimsizlikten kaldırıma araç parketmişler. İnsanlar burada yoldan yürümek zorunda kalıyorlar ya da sağ taraftan yürüyecekler ama yine de bu oraya park etmeyi normal birşeymiş gibi göstermeye yetmez.

Park Etme Özürlüleri

Bu fotoyuda dün Ümraniye Göz Hastanesi'nin önünde çektim. Deli danalar gibi park yeri aramaktan yakıtım kalmadı yemin ediyorum Bu arkadaşımız biraz daha geriye doğru çekse arabasını ben o araya girerdim ki arkasında baya bir boşluk vardı yani ama fotoda belli olmuyor. Çizgilere bakarak anlayabilirsiniz.

Park Etme Özürlüleri

Bu fotoğrafta ise düzgün park etmeyi bilen vatandaşlarımız yer alıyor. Yer ; Beykoz Devlet Hastanesi Tepeüstü Ek Hizmet Binası otoparkı

Park Etme Özürlüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 21 Şubat 2013; 13:44:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu konuyu da 3 senenin üstüne hortlatıyorum adım sonunda hortcuya çıkacak ama inanın isteyerek yapmıyorum

Fotoğrafları kendi telefonumla çektim. -E71- 3.2 kamerası var idare edin

Şimdi bu arkadaşlarımız 2 tane akılsız, medeniyet görmemiş ve eğitimsizlikten kaldırıma araç parketmişler. İnsanlar burada yoldan yürümek zorunda kalıyorlar ya da sağ taraftan yürüyecekler ama yine de bu oraya park etmeyi normal birşeymiş gibi göstermeye yetmez.

Park Etme Özürlüleri

Bu fotoyuda dün Ümraniye Göz Hastanesi'nin önünde çektim. Deli danalar gibi park yeri aramaktan yakıtım kalmadı yemin ediyorum Bu arkadaşımız biraz daha geriye doğru çekse arabasını ben o araya girerdim ki arkasında baya bir boşluk vardı yani ama fotoda belli olmuyor. Çizgilere bakarak anlayabilirsiniz.

Park Etme Özürlüleri

Bu fotoğrafta ise düzgün park etmeyi bilen vatandaşlarımız yer alıyor. Yer ; Paşabahçe Devlet Hastanesi otoparkı

Park Etme Özürlüleri

Hocam affına sıgınıyorum en sondakı hastane paşabahce degil, Beykoz devlet hastanesi olarak geçıyor biz tepeüstü ek hizmet binası diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha37 -- 21 Şubat 2013; 13:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

quote:

Hocam affına sıgınıyorum en sondakı hastane paşabahce degil, Beykoz devlet hastanesi olarak geçıyor biz tepeüstü ek hizmet binası diyoruz.

Haklısınız yanlış yazmışım. Beykoz Devlet Hastanesi Tepeüstü Ek Hizmet Binası olacak, teşekkürler
  • Bizim burdada var o yarım akıllılardan
  • quote:

Park Etme Özürlüleri

Son fotoğrafı anlayamadım, düzgün parketmiş gönürüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Gözden kaçtı sanırım :

quote:

Bu fotoğrafta ise düzgün park etmeyi bilen vatandaşlarımız yer alıyor.
  • Konu sahibinin olayından bağımsız olarak farklı bir noktaya dikkat çekmek isterim. Hatalı park ettiğini düşündüğünüz araç bazen hatalı olmayabiliyor.

Kendi aracımla ucu ucuna pak edebileceğim boşluğa girdiğim halde kısa sürede ön ve arkadaki araçlarda yer değişimi olduğu ve araçları ile aramda geniş mesafe koymaları nedeniyle bir kaç kez "iki araçlık park yerini işgal etmiş " durumuna düştüm. Benzer durum alışveriş merkezi otoparkında da başıma geldi. Yerdeki çizgiye riayet etmeyip düzensiz parketmiş araçların arasındaki dar alana ucu ucuna girdiğim halde geldiğimde diğerleri gittiğinden kendi aracımı orta yerde buldum. Yani hemen küfretmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 21 Şubat 2013; 14:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Gözden kaçtı sanırım :

quote:

Bu fotoğrafta ise düzgün park etmeyi bilen vatandaşlarımız yer alıyor.

Bende 2 dakika resme bakıp bakıp anlamaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Konu sahibinin olayından bağımsız olarak farklı bir noktaya dikkat çekmek isterim. Hatalı park ettiğini düşündüğünüz araç bazen hatalı olmayabiliyor.

Kendi aracımla ucu ucuna pak edebileceğim boşluğa girdiğim halde kısa sürede ön ve arkadaki araçlarda yer değişimi olduğu ve araçları ile aramda geniş mesafe koymaları nedeniyle bir kaç kez "iki araçlık park yerini işgal etmiş " durumuna düştüm. Benzer durum alışveriş merkezi otoparkında da başıma geldi. Yerdeki çizgiye riayet etmeyip düzensiz parketmiş araçların arasındaki dar alana ucu ucuna girdiğim halde geldiğimde diğerleri gittiğinden kendi aracımı orta yerde buldum. Yani hemen küfretmemek lazım

aynısını yazacaktım bende.
    evin önüne park ediyorum düzgünce ertesi gün etrafıma öyle bi park ediyorlarki sanki ben sonrada onların arasına 2 araçlık yere park etmişim gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.