Şimdi Ara

Park cezası cama kağıt bırakıyorlar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün 10 dakika poğaça yemek için arabamı bir yere bıraktım cadde üzeri arabamın başına geldiğimde dükkandan adam abi araç sizin mi dedi dedim evet benim park cezası yazdılar dedi. bende canım sağolsun dedim bindim arabama ama park cezasında cama kağıt bırakmaları gerekmiyor mu benim camımda hiç kağıt falan yoktu artık sistem mi değişti mi fotoğraf çekip gidiyor mu direk

• park cezasında cama kağıt bırakılmıyor cezayı kesip sisteme işlerler internet üzerinden görebilirsin.
    cama kağıt bırakanlar ispark gibi park fişi bırakıyorlar ödemesini yapıyorsun.
  • Sisteme ne zaman düşer acaba neyse canımız sağolsun
  • bırakır hatta sileceği de kaldırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoyu çekip gidiyor direkt inip bide kağıt mı koyacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere park cezasi kestiler . hic kagit fapan yoktu e devletten gordum

• Bir fotograf cekip gider ordan polis

Durmaz bile orda

Yaşanıldı ordan biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denildigi gibi yazmadan da foto cekip sisteme isliyolar ama en son basima geleni anlatayim ayin 16 sinda Adanaya gitmistim ilk defa gidiyorum bir akrabamiz hastaneye dusmus onu ziyaret icin gittim yol yordam otopark cadde bilmiyorum adi ustunde ilk defa gidiyorum zar zor hastane cevresinde bir yer buldum araci park ettim ziyaret zaten hasta ziyareti cok durulmaz ciktim geldim aracin basina camda hemen park cezasi bide yabanci plaka hic kacirirmi cevreye bakindim bilirsiniz o isleri yapan tipleri takmis gozlugu havali havali geziyo neyse gittim durumu nazikce anlattim yok artik kesmiste bilmem ne de dogru olabilir kesilen bir cezanin belki geri donusu olmaya bilir ama elindeki koçani gorucektiniz sabah saat 09:00 bir ceza koçanini bitirmek uzere yazik yaa insaf yaa bu vatandasa bu zavalli millete benle konusurken bile otomatige baglamis durmadan foto cekip yaziyo vallahi dedim Emniyete Allah zeval vermesin senin gibi her ile bir memur gonderse butce acigi kalmaz ama cok belliydi kotu niyetli davrandigi devletin gucunu kotu kullandigi gorevini resmen su istimal ediyodu ne diyek icimizden Yalan soyluyemiycem artik soyle guzelce yedi duvelini andim ama ona bu yetkiyi veren makamlarida dusununce ucu devlete kadar gidiyo dusundum her gun binlerce kisi benim yasadiklarima maruz kaliyo ve bu kadar ahh cekiyo hakkini helal etmiyosa boyle memurlarin ve onun bagli oldugu kurumlarin ve en sonunda kurumun bagli oldugu devletin iki yakasi bir araya gelir mi artik yorum sizin

• sals S kullanıcısına yanıt
    Neden adam görevini yapıyor. Park yasağı varsa koymamanız gerekir. Kural ihlali varsa kesilen her ceza da o polisi alnından öperim. Ben uymazsam bana da yazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi seni uyarmışlar faturadan haberdarsın.Yazmıyorlar kardşeim arabadan bile inmiyor plakayı vaziyeti yazıp camdan bi foto oluyor.Adüsyonu evine postalıyorlar 15 güne gelir

• Park cezası yazıp gidenler çok iyi. bir de çekici terörü var. aracı kapıp götürüyorlar bi yerlere. ara dur. hem ceza, hem otopark, hem de çekme parası istiyorlar. ilaveten taksi parası veriyorsun otoparka giderken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere park cezasi yedim kagit falan yoktu hatta arabada yerinde yoktu

• cama bırakmazlar eve ceza gelır.adamı cıddıye almayıp alaycı konusmussun haketmıssın
  • Eğer edelvet hesabınız varsa bu hesaba bağlı e posta adresiniz varsa mail gelmiştir. Mail ile bildirim yapıyorlar artık.

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    Hemen düşüyor. Ben de acil bir iş için yol boyu park etmiş araçların arkasına park edip tapuya gittim geldim dilencinin biri yazdılar dedi. Eve gidince ödedim hemen, iki saat sonra yani.

• Artik ayakta gezme yok arabayla motorla direk cekip gidiyolar

Cezaya lafim yokta pesinde cekiciyle av arayanlara ayar oluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.