Merhaba iyi forumlar bundan yaklaşık 1 sene önce bir ıslak outlet süpürge aldım teknosadan. fakat süpürge 1 yıl dolamdan acayip yüksek sesli çalışmaya ve iç vidaları paslanamya başlamıştı yere pas düşücek kadar fazla pas vardı. bizde haliyle ürünü servise götürdük. servisin bize cevabı şaka gibi ürünü su ile çalıştığı için pas tutması normal dedi yani bunu yazmak yerine vidalarını paslanmaz bu vidayla değiştirip gönderse bile razıydım. THH ye başvurdum bilirkişi atandı ve haklı bulundum. daha sonra teknosa karara itiraz etmiş ve ayrı bir bilirkişi daha istemiş.
Şimdi size sorum ben bu ürünü kime teslim etmem gerekiyor. bana ptt ile kağıtta şöyle yazıyor.
"10- Davalı asile dava konusu ayıplı ürünü(Roborock */***) Mahkeme kalemine sunmasu için 2 haftalık kesin süre verilmesine, kesin sürede ayıplı olduğu iddaa olunan sarjlı süpürgenin ibraz etmez ise davacının idaalarının kabul edilmiş sayılacağının ihtarına, kesin sürenin tensip tutanağının tebliğ ile başlamasına,
ürünü mahkeme kalemine teslim etmem gerekiyormuş bu hiç adres vs verilmemiş nerededir bu mahkeme kalemi bilgisi olan var mı ?
Aliexpress toplu ürün alımı
|
|
Kulaklık kablosu değiştirme
|
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.226
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 45.876 (Bu ay: 659)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.561 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar