Şimdi Ara

Parçayı internetten mi alayım parçacıdan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tofaş Doğan için baskı balata seti alacağım. İnternette Kargo dahil opar kutulu valeo Kargo dahil 200₺ parçacıda durum nedir birkaç kere parçacıya gittim orjinal diye yan sanayileri itelemeye çalışıyorlar fiyat çok fark eder mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aracım için alacağım tüm parçaları internetten alıyorum, ama bu konu da iyi, sorunsuz ve güvenilir siteleri tercih ediyorum, önünüze gelen yerden de almayın. Özellikle "Alo Parça" ve "Parça Filosu" siteleri çok iyidir, tavsiye ederim.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Ünlü otodan almayı düşünüyorum ben de opar kutulu orjinal Kargo dahil 200₺ dediğiniz aloparçaya da baktım orada 240₺

• internetten orjınal parca almak en mantıklısı olur. Ama alacagınız sıtede onemlı. Sanayıdekı en ucuz parcacı bıle ınternete gore %20 pahalı oluyor mlsf rekabet kurumu fln hıkaye bu ulkede. Saanyı esnafı uzatmaları oynuyor bu konuda
  • Sanayici esnafından parça alan kaldımı ya Sanayide 150 lira denilen mazot filtresini nette normal indirim + indirim çeki ile 95 liraya aldım. Filtre setini yağı falan çok iyi fiyatlara alabiliyorum ne kazıklanacam esnafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Ben aracım için alacağım tüm parçaları internetten alıyorum, ama bu konu da iyi, sorunsuz ve güvenilir siteleri tercih ediyorum, önünüze gelen yerden de almayın. Özellikle "Alo Parça" ve "Parça Filosu" siteleri çok iyidir, tavsiye ederim.
    alo parça kadar leş bir site yok.

aracıma uygun diye gönderdikleri hava-polen-yağ filtrelerinden sadece yağ filtresi uyumlu çıktı
  • Alo parca çok pahalı tavsiye etmem. Biz Tipo 1.4 ie ye MAPA almıştık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parçacıda çalışan varsa bilir

parça fiyatının alış fiyatı 15 lira diyelim 70 lira istiyorlar. parça almak için gittim pc den fiyatlara bakarken gördüm.
  • Çoğu zaman parçacıdan almak daha mantıklı oluyor.Başıma geldiğinden söylüyorum, internetden araştırıp fiyat aldığım aynı marka farı sanayide daha ucuza almıştım.Baskı balata gibi uyumluluk sorunu olabilecek parçalarda ise uymadığı takdirde zaman ve nakit kaybı.
    Araç şahin ise uyumluluk sorunu olacağını zannetmiyorum, ama motor şanzıman seçeneği fazla olan arabalarda fazla riskli.
  • TOFAŞ işte, orjinal olsa ne oluur, olmasa... al gitsin internetten.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Hocam tofaşların yan sanayisi çok dandik

• Duruma göre değişir, eğer parçacının elinde daha önceden aldığı ürün varsa daha ucuza da verebilir. Kısacası sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

alo parça kadar leş bir site yok.

aracıma uygun diye gönderdikleri hava-polen-yağ filtrelerinden sadece yağ filtresi uyumlu çıktı

Alıntıları Göster
    Valla enteresan. Peki aracınızın şase numarası ile sipariş vermeden kontrol ettirdiniz mi? Ben bugüne kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım, ondan şaşırdım.
  • Bende internetten aliyorum. Bunların başında parcafilosu.com geliyor. Şaseye göre aracıma uygun parçalar listeleniyor ona göre alıyorum ve şimdiye kadar hiç yanlış malzeme gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.