Şimdi Ara

İnternetten almak mı? Mağazadan almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro 5 An515-58-7397 modeli internette 16gb olanı 40k iken magazada bu kadar fark olması normal mi? Eğer magazada daha pahalı olsaydı model numaraları da aynı olurdu diye düşünüyorum ama aynı özellikli olan modelin farklı numarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iki etkikette görünen cihazlar tam olarak aynı değil. Kırmızı etiketli olanda işlemci 12700 iken diğerinde işlemci 12650H

Nette gördüğünüzde işletim sistemi gözüküyormuydu. Çünkü teknosanın sitesindeki acer,asus vb bilgisayar modellerinin çoğunda hem satıcı teknosa değil hem çoğunda win11 yok. Nette çoğu model ve marka Freedost olarak satılıyor. Mağazalarda ise satılanlarda mutlaka Win11 kurulu oluyor ve bu fiyatı etkileyen bir unsur.

Mağazada gördüğünüz modellerde indirim var gibi duruyor çünkü 8 gb olanın fiyatı normalde öyle değildir. Seri Sonu yazıyor dikkatli bakarsanız. Teknosada seri sonu yazısı varsa o etikete sahip ürünlerde indirim oluyor ve genelde de teşhir de ürün kalmış oluyor ve o sebeple o etiket oluyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Internetteki satıcı teknosa ve teknik özelliklerde işletim sistemi yazılımı Windows olarak yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PurpleBlack P kullanıcısına yanıt

İnternette 16 gb görünen ile sizin paylaştığınızı görselde 8 Gb görünen aynı fiyat. İki olasılık var.

1.Online özel kampanya olabilir ve o sebeple bu şekilde fiyatlandırma olabilir.

2.Mağazadaki veya online sitedeki ram bilgilerinden biri yanlış girilmiş olabilir. Yani iki üründe 8 gb veya 16 gb aslında ama birindeki bilgi hatalı girişmiş.

Bu iki olasılıktan biri söz konusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.