< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 5 Şubat 2020; 18:31:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 5 Şubat 2020; 18:31:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam, o yüzden mi Osho'nun 93 parçalık Rolse Royce koleksiyonu var?
Edith:Fakirlikten "Rolls Royce" bile yazamamışız. |
Eskiden sağlık parayla satın alınamıyordu.. şimdi alınıyor.. satın alinamayan tek sey ZAMAN.. dünyanın en zengini ol 1 saat geriye gidemezsin
|
Bu dünyada parayla alınamayacak hiçbir şeye ihtiyacım yok benim. Param olsa tüm sorunlarım çözülür.
|
Özel bir hastanede bilgi işlem uzmanı olarak çalışıyordum. Bir gün yoğun bakıma bi arızaya bakmaya gitmiştim. Doktor hemşirelere bir gece önce trafik kazası geçiren kişinin durumunu sordu, hemşirelerde anlattı böyle böyle diye. Doktor dedi ki "Hastanın ailesi yanıma geldi. Yoğun bakımı karşılayacak maddi güçleri yokmuş. Hastayı hazırlayın, Şişli Etfal'e nakledeceğiz"
Bunu işitince öyle üzülmüştüm ki lanet ettim hayata. Paran varsa kralsın, yoksa hiçsin. |
Para ile ağız tadını satın alamazsın kardeş,
İnsanın ağız tadı kaçtı mı dünyada hiçbir şeyden tat alamazsın. Sanki zenginler bilmiyor mu yanındaki motorların parası için yanında olduğunu. vs bir sürü örnek var. Kaç zengin var kendisi ya da ailesinin sağlığı için tüm sercetinden vazgeçecek. Allah insana ağız tadı versin derlerdi eskiler. |
Kısmen de olsa haklısın. David Rockfeller 6 kalp, 2 ciğer, 3 böbrek nakli olup ömrünü uzatmıştı değil mi?
![]() |
Geçen yıl yeğenim kaza geçirdi. 1 ay hastanede yattı, sonra 5 ameliyat oldu. Ameliyatlardan 2 si ozeldeydi hatta. 4 ay evde tedavi gördü. Sigorta vs hiç bir şey yoktu. Çok şükür şimdi iyi, cebimizden hiç masraf çıkmadı.
|
Albert Camus'un şu sözü geldi aklıma:“İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz. Böylece zamanı satın alır. Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar. Yani para mutluluğu satın alır.”
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 5 Şubat 2020; 20:10:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|