Şimdi Ara

Bir insanın verdiği sözü tutmaması.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapacağımı bilmiyorum sevdiğime güveniyorum ama delikanlı dediğim adam gibi adam dediğim insana güvenemiyorum bu yüzden DH sizden yardım istiyorum çok ciddi konudur.Biliyorum aşk meselelerinden bıktınız ama tecrübeli insanların yorumunu bilmek isterim fazla uzatmadan konuya dönelim.

Bir sevdiğim var ve 8 aydır çıkıyoruz ve aradığım kişiyi bulduğuma eminim biliyorum elbet başkaları çıkar ama elimdekinide kaybetmek istemiyorum.Kıskanç falan değilim ama bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.Arkadaşım sevdiğim kıza askıntı oluyor yok şudur budur tanıyormusun gibi muhabbetler oldu ilk gün bir şey demedim cevap vermedim.2.gün devam etti ve durumu izah ettim bak kardeşim bu benim sevdiğim 8 aydır çıkıyoruz ha kaybederim diye korkmuyorum ama şunu bilki sevdiğim bir arkadaşım tarafından çalınırsa kötü şeyler olur.Onun cevabı kardeşim bilseydim hiç sormazdım yanaşmazdım sonuna kadar bacımdır.İyi 2 arkadaşız öyle dalgasında değil ama bu kendini iyice aştı sözünde durmamaya başladı her gittiğimiz yerde sevgilimden söz ediyor şurdan çıksa ne yaparsın falan filan konulara giriyor her konuşmamızda dile getiriyor bende geyik muhabbet deyip geçiyorum ama bugün okulda teklif lafları falan duydum arkadaşım ile diğer arkadaşım dışardaydı bende sınıftaydım dedim bir dışarı çıkayım bir baktım arkadaşım koridorda koşa koşa geliyor ve o delikanlı dediğim arkadaşıma kabul etti falan bir şey diyordu arkasından benim sevgilim koşuyordu yok öyle bir şey falan demedim ben öyle bir şey dedi.

Anladığım kadarı ile arkadaşım diğer arkadaşıma kızdan söz etmiş falan bu arkadaşımda çenesi biraz düşük olunca direkt yanına gitmiş.

Sevgilimin yanınada hiç gitmedim okulda çıkıştada zaten gizli saklıyız oda kimsenin bilmesini istemiyor bende zaten okulda ise 2-3 kez görüşürüz oda 5-10 dakika falan sonra sınıflara genellikle okuldan sonra görüşürüz.Beni gördüğündede bir şey demedim zaten baktı baktı geçti bir şey demeyip arkamı dönüp sınıfa girdim.Ne yapmalıyım diye düşünüp durdum arkadaşlarımda ne oldu falan diye sorup durdular bir şey yok diye geçiştirdim şimdi gidip arkadaşımın kalbini kırsam bana yakışmaz sevdiğimin kalbini kırsam yakışmaz olayı akışınamı bıraksam yoksa bir şeymi yapsam sevdiğime güvenim sonsuz ama bir şey yapmam gerek.
    Kimse bilmez dedim ama bilenlerde öldürsen bile söylemez derecede arkadaşlarımız zaten kız arkadaşımın arkadaşları biliyor 2-3 kişi başka kimse bilmez ona durumu falan iyice söz ettim o delikanlı dediğim adama.

Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmalıyım bir tavsiye yardımlarınızı bekliyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler.

• Adam senin sevgiline askıntı oluyor hala kırmayım çocuğu diyorsun
  • "şimdi gidip arkadaşımın kalbini kırsam bana yakışmaz" .... arkadaşın hiçte öyle düşünmüyor anlattıklarına göre. Ben olsaydım ortalığı ayağa kaldırmıştım çoktan.
  • iş işten geçmeden git konuş kız arkadaşınla bence neden okulda gizli onuda anlamadım ama neyse
  • "şimdi gidip arkadaşımın kalbini kırsam bana yakışmaz"

kardeş arkadaşım dediğin adam resmen sarkıntılık yapmış sevgiline daha da böyle diyosan yuh yani tamam iyimser olabilirsin ama bu kadar da olma. Çek yanına konuş de böyle böyle eğer yine aynı devam ederse bu sefer yine çek kenara ağzını burnunu kır!

ne demiş Ziya Paşa
    Nush ile uslanmayanın hakkı tektir, tek ile uslanmayanın hakkı Kötektir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.