Şimdi Ara

Paramızla Rezil Olduk ! ( Bayilerde Araç Yok )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94 yılından beri aynı aracı ( efsane corolla 1.3 ) kullanan çok sevdiğimiz bi abimiz sonunda yeni bi araç alma kararı verdi. 110 bin tl kadar parası var ancak maksimum 70 bin tl'sini araç alarak değerlendirecek. Halbuki kendisi 40-50 bin ikinci el birşey alacaktı sıfıra ikna edip bütçeyi zorla yükselttim.
    Hadi dedim abi çıkıp bakalım ne var ne yok diye. Dediğime pişman oldum :( Kendisi Caddy istiyordu, gittik vw'ye Caddy yok. Abi madem Caddy ticari alacaksın o kadar para verme ford kurye alalım dedim, Ford'a gittik courier kalmamış. Abi boşver dedim ne varsa toyotoda var .. Ula gittik bi tane corolla yok :S sadece dizel premium paket var. Neyse hadi skoda octavı alalım dedım. SKoda'ya gittik octavia kalmamış !!

Ve işin kötüsü havuzlarda da yok ! durum bu. İkinci el bakacaz artık. Kazık fiyatlar yolda sanırım, bayiler stok yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum kayit disi para cok insanlarda
    Fakir gorunen ama saglam parasi olan cok yani
    Arabalar deli gibi gidiyor
    Vw 7-8 ay soraya sira veriyodu bi ara
    Nissan 2-3 ay
    Toyota 4-5 ay
    Bmw merso fln da oyle
    Fln fisman
    Normal yani artik devir teknoloji devri
    Araba lux tu eskiden artik ihtiyac
    Buyuk sehirler icin konusuyorum ozellikle
    Genc yasta kafayi calistirip ticaret yapan koseyi donuyor
    Universite fln yalan artik yani yasananlar benim gorduklerim bunlar

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • Bayiler neyin peşinde acaba 2014 modellerin hepsini satmış mı bunlar şimdi?

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bayiler neyin peşinde acaba 2014 modellerin hepsini satmış mı bunlar şimdi?

Bence bayiler (2014 modelden yaklaşık 10 bin TL pahalı olan) 2015 modelleri satabildikleri kadar satmaya çalışacak. Piyasa da bu fiyatlara alışmış olacak. Daha sonra satışlar iyice yavaşladığında, firmalar hepsi birlikte yeni kampanyalar başlatacak. Bu kampanyalarda yine bilmem kaç taksitle bilmem kaç bin liraya kadar sıfır faizli veya en çok 7-8 bin TL indirimli olacak.

Tabi bu arada dövizin vs.nin sabit kaldığını varsayıyorum. Yoksa küçük indirimler yaparlar 2-3 bin TL falan. Benim düşüncem böyle.
    2015 ile 2014 model araçlar arasında 10 bin tl fark çok değil mi hocam? ( C sınıfı için konuşuyorum tabi ) 2014 model araçları bitirdimi şimdi bu adamlar? O kısıma takıldım. Eğer bu fiyatlara rağmen bitirdilerse, hem bizim milletten hem de bayilerden korkulur adamlar bir ÖTV söylentisi çıkardılar, satış rekoru kırıldı geçtiğimiz eylül ayında opel bayisi bana 2013 model araç satmaya çalışıyordu şimdi 2014 model araç yok piyasada? Ben anlamadım bu işi...

Peki bu adamlar neden fiyatları düşürsün ? Pahalandıkça bizim millet değerleniyor sanıyor.

Kusra bakmayın ama bu fiyatlardan araba almayı düşünüp ,birde bayilerde sıra bekleyen adam........................neyse

hayırlı olsun .

edit : şimdi sanane diyeceksiniz ,sanane banane değil sizin gibiler yüzünden piyasa bu hale geldi.

Halen bu fiyatlardan sıfır alan adam yüzünden millet ikinci ele yöneldi.İkinci elde rabet var diye 10 binlik arabaya 18 bin ister oldu.

Piyasının içine edildi.

Bize herşey müstehak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 6 Ocak 2015; 22:53:27 >
  • Ne kadar basit arac alıyorsunuz öyle hadi gidip alalım ne varsa diyorsunuz resmen. Hem 70bin tlsi olan insan niye ticari arac alsın ki onu da anlamadim

Keşke ülkemizde de %40-45 civarında pompada ucuzlayabilseydi...

Orijinalden alıntı: ymetu

Renault , donanım haber tiruibünlerine oynuyor, her kaleme 10 bin lira zam yapmış

Yeni Megane HB Joy 1.5 dCi 90 bg - 2014 2015

55.350 TL 65.350 TL

Forumda konusu bile var. Yukarıda alıntıladığım mesaj da aynı konudan. İsterseniz siz de bir bakın konuya.

http://forum.donanimhaber.com/m_101075419/tm.htm

• Bunlar hep Otomobil lobisinin işi

Orijinalden alıntı: erkmenson

94 yılından beri aynı aracı ( efsane corolla 1.3 ) kullanan çok sevdiğimiz bi abimiz sonunda yeni bi araç alma kararı verdi. 110 bin tl kadar parası var ancak maksimum 70 bin tl'sini araç alarak değerlendirecek. Halbuki kendisi 40-50 bin ikinci el birşey alacaktı sıfıra ikna edip bütçeyi zorla yükselttim.
    Hadi dedim abi çıkıp bakalım ne var ne yok diye. Dediğime pişman oldum :( Kendisi Caddy istiyordu, gittik vw'ye Caddy yok. Abi madem Caddy ticari alacaksın o kadar para verme ford kurye alalım dedim, Ford'a gittik courier kalmamış. Abi boşver dedim ne varsa toyotoda var .. Ula gittik bi tane corolla yok :S sadece dizel premium paket var. Neyse hadi skoda octavı alalım dedım. SKoda'ya gittik octavia kalmamış !!

Ve işin kötüsü havuzlarda da yok ! durum bu. İkinci el bakacaz artık. Kazık fiyatlar yolda sanırım, bayiler stok yapıyor.

Hocam iki uç gun once vw doğuş Bursa'da bi dunya caddy vardı bilginiz olsun

• shintai kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam, bu fiyat listelerinde ortalama %4-5 zam yapılmış görünüyor. Aklımda kalanlardan örnek vermek gerekirse, yeni leon 1.2 TSI manuel 49.900 idi şimdi 52.500 yazıyor. 10000 tl çok büyük bir fark ve C sınıfı için ortalama % 15-20 zam demek olur.

Biraz zor bulunur araba artik.

Ama dediğiniz gibi o kadar çok değil de 3-5 bin TL civarı bir artış var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

daha ellerinde 2013 model araba olan bayiiler var..

2015 model zamları ile yeni model araç satıp, diğerlerinin fiyatlarının kanıksanmasını sağlayacak ve o 2013 - 2014 model araçları teklif edecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Ocak 2015; 2:23:41 >

94 yılından beri aynı aracı ( efsane corolla 1.3 ) kullanan çok sevdiğimiz bi abimiz sonunda yeni bi araç alma kararı verdi. 110 bin tl kadar parası var ancak maksimum 70 bin tl'sini araç alarak değerlendirecek. Halbuki kendisi 40-50 bin ikinci el birşey alacaktı sıfıra ikna edip bütçeyi zorla yükselttim.

Subaru düşünürseniz forester alınabilir. Beka otomotiv'de bir tane var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-sedefli-inci-beyazi-169130635/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Ne kadar basit arac alıyorsunuz öyle hadi gidip alalım ne varsa diyorsunuz resmen. Hem 70bin tlsi olan insan niye ticari arac alsın ki onu da anlamadim

Forumda onlarca konum var. Kendime araç alırken 6 ay on hazırlık yaptım. Piyasayı çok iyi biliyorum. Araç alacağımız kişi yarin bana bi caddy alalım diyen birisi. Tüm sureci uzun uzadiya mi anlatayım burada ???
    Sonuç olarak octavia da karar kıldık ancak piyasada yok.

Anlamadığım bayilerinde önü araç dolu , yok çekiyorlar. Onlar satıldı diyorlar , plaka takılacak onu beklioz diyorlar yalan söylüyolar gibi geldi

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Ne kadar basit arac alıyorsunuz öyle hadi gidip alalım ne varsa diyorsunuz resmen. Hem 70bin tlsi olan insan niye ticari arac alsın ki onu da anlamadim

Forumda onlarca konum var. Kendime araç alırken 6 ay on hazırlık yaptım. Piyasayı çok iyi biliyorum. Araç alacağımız kişi yarin bana bi caddy alalım diyen birisi. Tüm sureci uzun uzadiya mi anlatayım burada ???
    Sonuç olarak octavia da karar kıldık ancak piyasada yok.

Anlamadığım bayilerinde önü araç dolu , yok çekiyorlar. Onlar satıldı diyorlar , plaka takılacak onu beklioz diyorlar yalan söylüyolar gibi geldi

Merhaba,

Bayiilerin elinde Aralık kampanyaları ve Ocak ayı 2015 model farkları dolayısıyla arabalar sınırlı sayıda kaldı. Ben de bir Toyota çalışanıyım. Bayimizin elinde olan 2014 araçlar için size bilgi vereyim;

2014 elimizdeki Dizel Corolla araçlarımız

Active MM
    Touch MM
    Advance Düz vites.

2015 model yılı farkları fiyata yansıyacağından dolayı sıfır araç almak isteyenler stokları eritmiş durumda.
    Hiçbir bayiinin yalan beyanla aracımız yok diyeceğini sanmam.

Bayiilerin önü araç dolu çünkü Aralık ayında herkes Ocak bandrolü ödememek için araçları Ocak tescili aldı o yüzden arabalar bayiilerde bekliyor bu hafta ve önümüzdeki hafta trafik tescil yapılıp teslimat yapılıyor.

Araştıran arkadaşların bilgisine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.