Şimdi Ara

Paramızla Rezil Olduk ! ( Bayilerde Araç Yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

Bunlar hep Otomobil lobisinin işi

Paralel bayilerde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye buna bu kadar stres oluyorsunuz ki? Pazardan patates almaya gitmiyorsunuz araç çok satıyorsa yetiştiremiyor olabilir bayi, ya da bölge kotası kurtarmıyordur fazla araç stoklamaya. Sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil, üretimi bitmiş araçlar değil. Verirsiniz bin lira kapora en geç 1-1,5 aya fabrikadan mis gibi yapılıp getirilir aracınız. Bu kadar basit. Yani ben bunda stres yapacak kötüleyecek birşey göremiyorum. Araba hop diye bayiden renk seçilip ben bunu beğendim alınacak denilecek bir şey değil. Adam hangi rengini, hangi motor şanzıman kombinasyonunu getirsin sergilemek için. Ne kotası, ne alanı yer o kadar çeşite. Benim bayilerle kızdığım esas nokta çoğunda yeterli test aracı olmaması. Alacağınız aracı önceden mutlaka test etmeniz lazım. Bunun için de aynı aracın birden fazla motor ve şanzıman seçeneğinde test aracı olması lazım. Karar verdikten sonra sipariş edilir sıkıntı değil ama daha denemeden içine oturmadan fotodan bakarak araç alınmaz. Ülkedeki bayilerin en büyük sorunu bu test aracı mevzusu.

• İkinci el nimettir değerlendirin her baktığınız aracın 3-5 bin kilometrede bikac aylık modeli 5-10 bin arası daha ucuza satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.