Şimdi Ara

Paramı şuan en risksiz nasıl değerlendiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
25.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 15-20 bin TL civarı paramı değerlendirmek istiyorum. Enpara düşünüyordum ama galiba Finansbank'ın satışı söz konusuymuş. Kafamda soru işareti oluşmamalı. Sizin önerileriniz nelerdir? En kazançlı nasıl değerlendirilir?

• En risksiz vadeli hesap 100 bine kadar devlet güvencesi olduğuna göre size göre ne iyi faiz nerdeyse oraya yatırın paranızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Merhaba. Yaklaşık 15-20 bin TL civarı paramı değerlendirmek istiyorum. Enpara düşünüyordum ama galiba Finansbank'ın satışı söz konusuymuş. Kafamda soru işareti oluşmamalı. Sizin önerileriniz nelerdir? En kazançlı nasıl değerlendirilir?

paraya kısa orta ve uzun vadede ihtiyacınız olup olmamasına göre farklı alternatiflerde bulunacağım.
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    aslında 3 alternatifi de avantaj ve dezavantajına göre düşünebilirim. Önerilerinize açığım.
  • güzel konu...
  • Banka satılınca senin paranda puf olup uçuyor dimi bankada?
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    senin paran uçtumu sen söyle de bilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

senin paran uçtumu sen söyle de bilelim.

Uçmadı , uçmazda.
  • Vadeliye yatıracaksan Cepteteb %12 faiz veriyor aklında olsun. Uzun süre bankada tutmanı tavsiye etmem, en fazla 5-6 ay.. Bu süre içinde paranı korursun biraz da harçlık çıkarırsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler öneriler için. Cepteteb mantıklı görünüyor.
  • parayı 3 e bölüyoruz
    7000 7000 6000
    uzun vadede ihtiyacımız olacak parayı 6000 seçelim
    kıza vadede 7 bin tlyi nakit tutacağınızı varsayıyorum bu durumda Tl olarak kendinize göre değerlendirebilirsiniz
    kalan 7 000 i de 2 ye böl . 1000 dolar al kalana da gram altın al.
    uzun vadede 6.000 e gelelim borsada en büyük 30 firmadan 6 tanesini seç hepsine 1000 tl yatır. en az 5 sene hisselere dokunma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 1 Kasım 2015; 9:39:20 >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Risk olmadan yatırım yapmak nerede olursa olsun mümkün değil. Reklam sektörüyle yatırım yapıp 1 yıl sonra her ay 3000$ olacak şekilde paranı değerlendirebilirsin. Her ay 3000$ pasif olacak. Bilgi almak istersen reklamcılık sektöründen profesyonel bir abimle görüştürebilirim. Özel mesaj atabilirsin.
  • Bendede 20 bin tl var yatirim yapmak istiyorum e vadale önerirmisiniz genelde herseyimi internet uzerinden yaparimda ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozen93

Vadeliye yatıracaksan Cepteteb %12 faiz veriyor aklında olsun. Uzun süre bankada tutmanı tavsiye etmem, en fazla 5-6 ay.. Bu süre içinde paranı korursun biraz da harçlık çıkarırsın :)

cepteteb %12 faiz veriyor ama gelir vergisi stopajı almıyor mu? mesela ing turuncu hesabıma günde 3.00 tl faiz verdiyse onun 0.45 ini anında geri alıyor gelir vergisi stopajı diye. bu her bankada aynı oranda mı acaba?
  • samilton kullanıcısına yanıt
    Evet her bankada aynı çünkü stopajı devlet alıyor...
  • Çok aşırı meblağ olmamak kaydıyla bi yatırım gurubumuz var aylık min %10 ve %20 faiz avantajı var düşünürsen pm atabilirsin

• ileriye dönük en karlı yatırım. 2 Yıldır çalışıyorum aylık 800 900 euro para kazanıyorum şuan..
    Aylık %14 kar verdiği düşünüldüğünde emeklilik yatırımından daha fazla kazanç sağladığı aşıkar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_117216642/tm.htm
    Bu konuya bir göz atın bence

Sadece 1 yıl içerisinde paranız %300 değer kazanır bir yıl sonunda haftalık 140 aylık ise 700 euro cebinize kar girer ana paranız sabit kalır.
    (Buradan) İnceleyebilir yada üye olabilirsiniz.

• Başta risksiz kazanç yoktur. Türkiye şartlarında en risksiz gözüken kazanç gayrimenkuldur. Paranın piyasa şartlarına göre en azından değerini korumasını istiyorsan gayrimenkul en mantıklı yatırımdır.
  • ceptetebde e vadeli hesap aç 12bine günlük 3.5 tl faiz alırsın oda aylık 104 tl eder işte senelikte % 10 getirisi olur

gram altının son birsenesine bakarsak yılbaşında 100 tl idi şimdi 126 tl yani % 26 getirisi olmuş

benim tavsiyem 1000 1500 tl e vadeli hesap Aç düğerini gram altına yatır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.