Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 ay 4 bin lira bana ver sana kahvaltı hazırlayıp elimle beslerim..

hocam işin şakası tabi bu ama hata etmişsin. kadınlara bu kadar fazla değer vermeyeceksin. sonra tepene çıkıyorlar böyle
  • 4k harcadin vurus oldumu acaba?
  • Bi de 6000 harca bakalım bu sefer,belki işe yarar
  • onsuz bir güne başladım bugün aksine fazla uyudum bu sefer..uyandığımda yine aklıma geldi.

oturup kendime kızdım aptal herif dedim neyini sevdin sorsan o da sana aşık olmuştu hani dedim..boşver olum dedim ya kız mı yok dünyada böyle olcağına olmasın zaten daha iyi.getirisinden çok götürüsü oldu dedim ve temiz bir sayfa açtım

o tarz bişe olmadı beyler 3.yazışım heralde
  • 4000 liraya öküz alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

4000 liraya öküz alınır

iki tanesini ne yapıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ne iğrenç ilişki o nasıl kız nasıl bir iinsan böyle bir kızla beraber olur, 1.5 ay boyuncada nasıl kişiliğinin farkına varmaz ve bırak böyle bir kızı herhangi bir kız için nasıl ayda 4 milyar para harcar. Ulan ne insanlar var yahu, para bize gelmiyoda böyle adamlara gidiyo işte. Of ulan of.

Allah biliyor senin nasıl coşacağını ondan yollamıyor işte, o para sana gelsin adamın yaptığının 10 katını yaparsın 10....
  • E kural bu zaten.
  • Seni sömürü düzeni içinde tutmuş, kaçmanı engellemiş. Dayanamadığı yerde de tekmeyi basmış. Baştan anlamalıydın. Olan oldu yapacak bir şey yok. (4 bin tl ohaaa!!)
  • Olm çok fena yolmuş seni üzüldüm yaa
  • geçmiş olsun ii yolmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ne iğrenç ilişki o nasıl kız nasıl bir iinsan böyle bir kızla beraber olur, 1.5 ay boyuncada nasıl kişiliğinin farkına varmaz ve bırak böyle bir kızı herhangi bir kız için nasıl ayda 4 milyar para harcar. Ulan ne insanlar var yahu, para bize gelmiyoda böyle adamlara gidiyo işte. Of ulan of.

Allah biliyor senin nasıl coşacağını ondan yollamıyor işte, o para sana gelsin adamın yaptığının 10 katını yaparsın 10....

• quote:

Orijinalden alıntı: samilton

ö değild, kız vermişmi beyler?

Vermemiş, en büyük sorunda o zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesenin ağzını ne kadar açarsan o kadar iyi sevgilisindir. Ne kadar kaparsan o kadar kötü. Sen biraz iyiyi oynamışsın sonra kötüye bağlamışsın. Dünyayla işi olmayan kız bulup evlen hacı. Böylelerinin hiç bir yararı olmaz erkeğe.. Geçmiş olsun.
  • Okuyan olduysa özeti nedir acaba adama şimdi özet geç demeyelim küfür etmeden beter olur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

ö değild, kız vermişmi beyler?

Vermemiş, en büyük sorunda o zaten :D

ee aynı evde kalmışlar yataktadamı hiçbişey olmamış bacağı sürtse bile kıvılcım çıkar,ben aynı evde kalınca sevgilimi delik deşik etmiştim
  • 4.000TL he
    surahiyle bir soguk su yuvarla sen gecmis olsun
  • Valla yazdıklarını ilk cümleden sonra okumak istemedim ama şöyle bir gözgezdirdim. Yanlış anlama beni fakat sen daha kötüsünü haketmişsin. Sanki kırk yıllık eşinmiş gibi davranmışsın. Bu senin karakter olarak ya çok iyi niyetli ya da hesapsız davranan birisi olduğunu gösteriyor. Daha kendine hayrın yokken niye lin kızına para harcıyorsun be adam demezlermi adama. Herşeyin fazlası zarar zaten. Birde alkollü araç kullandığını da bir maharetmiş, bir jestmiş gibi anlatmışsın. Bundan sonra daha büyük kazıklar yemeden kendine gelirsin inşallah. Yesen de çok umursamaz kimse zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 21 Aralık 2011; 13:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bi de 6000 harca bakalım bu sefer,belki işe yarar

hocam bi de bunu dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeqal89 -- 21 Aralık 2011; 14:02:40 >

• 4000 lira
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.