Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam cok pzur dileyerek soyluyorum ama kopegi olmussun kizin.
    O da kendini birsey sanmis.
    Hata sende.
    Birlikte olup yol verecektin anca oylelerinden anlar bu tur kizlar
  • @ryan sonuna kadar haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ayrıca şu tayt olayını evden çıkmadan söylemiştim yani hazırlanıyoduk o ara katlanmış üstündeki şakasına demiştim...

oldu bitti artık saolun yorumlar için..

rome izliyim bende bari

(herkezin durumu bir değil tabi kuru ekmeğe muğtac insanlar var) ülkemiz şartlarında en vasıfsız işci bile bi yaz calışarak bu parayı kazanır, cok büyük bi mebla değil, bi bucuk ay tartışmaları vs cıkartırsan güzel gecirdiğin vakitlere say yani.. Hem kafana taksan noolcakki gerimi gelicek, burdaki arkadaşlarda demiş dahada uzun sürebilirdi ilişkin bittiğine sevin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 21 Aralık 2011; 1:33:21 >
  • @american
    ben tayt giymesine şusuna buşuna karışmam hayatta evde öyleyken demiştim işte yani şakasına, bahanesi oldu abi işte kafaya koymuştu yani

saoalsın yorumun için
  • hicam zamanda SIKI tutmayan S.Ki tutar demisler :) s.ki fazlasiyla tutmussunz gemis olsun :D
  • Vallahi kızmayayım diyorum ama hocam kızların böyle olmasının sebebi bu işte. Yani Türkiye'deki kızların %80'i böyle cidden kendini birşey zenneden boş beleş bir çuvaldan farksız. Ha şimdi bakıyosun kızlara bir sürü erkek peşinde pervane, arz-talep meselesi. Kız diyor ben bundan ayrılsam başkasını da bulurum. Ve bu kısır döngü sürdüğü sürece kaybeden genelde siz oluyorsunuz. Bu yüzden ya %20lik kız bulun ya da kimseyle birlikte olmayın. Bir de yani kızla çıkarken o hal ve hareketlerinden nasıl hala anlayamassınız böyle boş bir insan olduğunu? Yani ne bileyim bir sürü çarpık hal ve hareketi var bunu görmek çok zor olmamalı. Neyse sağlık olsun daha büyük zararlara yol açmamış. Güzel ve acı bir tecrübe oldu, hayatınıza daha güçlü devam edeceksiniz.

• geçmiş olsun ama 4000 tl ye 1 günde daha farklı şeyler ve zevkler yapılırdı. geçmiş olsun.
  • teşekkür ederim saolsun..aşık oldugumu sanmışım demek ki göremedik bazı şeyleri..
  • Kardeş ben 22 yaşındayım, gel senle Ukrayna'ya gidelim, pre-intermediate Rusçam da var.

4000 TL ' ye 3 gün sana cennetin kapısını aralarım

Hiç kimseyi hatırlamazsın.
  • yazık günah. hem sana hem parana. böyle çakal kızlara da nerede bizim mazlum, saf kardeşlerimiz var onlar inanıyor zaten.

tırı vırı yapana yolu göstereceksin.

onca tır vırıyı yapacak üstüne 1,5 ayda 4000 tl yi hooop götürecek. oh ne ala mualla.
  • arkadaşım niye diye sormada baştan sonuna kadar hatalısın, haketmişsin yani.

aga nerenizle ilişki yaşıyosunuz çok merak ediyorum. ilk defa mı kız arkadaşınız oldu ?
  • seni en iyi ben anlıyorum dost. çok üzüldüm durumuna en yakın zamanda atlat inşallah geçmiş olsun.

diptnot. sen bu kızla bikaç güne kadar tekrar barışacaksın dost. ben derimki barış ama bu yazdıklarını tekrar yapma git gel ama bu olayı onunla açık açık konuş en azından bir süre daha zaman geçir. bunlar olucak
  • inş barışmayız ya dönmez bana dönerse hayır diyemem biliyorum çünkü...

haklısınız beyler ne diyim ilk defa kız arkadaşım olmuyor.. ilk defa birine böyle tutuldum
  • kız gecenin bir körü konsere gidiyor senin haberin yok. Sende bunu ögreniyorsun hiç bir şey yapmıyorsun üstüne 4000 lira yediriyorsun. Sen Amerikalımısın kardeş? Tokat manyagı yapman lazım kızı sen pasta yediriyorsun. (Not: toplum içinde yagla balla besliyorum demek biraz kabalık. (Dip Not: kız haklı))

Son not:Bu arada kızlara tayt hiç yakışmıyor agzına saglık.
  • okumayın beyler tipik türk kızı
  • Zararın neresinden dönersen kârdır dostum. 4000 tl büyük bir meblağ değil . Millet tek kalemde 30 milyar verip askere gidiyor :) boşver sana karı mı yok biraz ara ver kafanı toparla para falan halledilicek bi konu
  • quote:

ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyom ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem

Hocam önce allah kurtarmış diyorum, en iyisini yapmışsın.

Ama burada bir yanlışlık var..

-ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.

-(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın)

bu ikisi çelişiyor sanki ? :D
  • bu bizim insanımızdaki sevgiliye para ödetmemek elini cebine attırmamak olduğu sürece daha çok kavgalar olur ayrılıklar olur..şımartıyosunuz aşırı derecede..neyse kurtulduğuna şükret salla gitsin..
  • cidden ibretlik bi durum malesef maymun iştahlılar sen daha konser muhabbetinde yolu verseymişsin iyimişte geç kalmışsın parasını pulunu geçtimde insan 1 kere teşekkür eder şükreder kızın sonu müzikhole kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

quote:

ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyom ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem

Hocam önce allah kurtarmış diyorum, en iyisini yapmışsın.

Ama burada bir yanlışlık var..

-ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.

-(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın)

bu ikisi çelişiyor sanki ? :D

sevgilisi ödiycek yani sonuçta kaybedersek biraz dikkatli oynar dimi amaan banane kaybedersek kaybederiz havası vardı anlatabildim sanırım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.