Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ioguzhanla aycanin bi skeci vardi ya cocukta para cikmiyo da kiz ben odiyim diyo.kizin cuzdanindan 2 lira 500bin 100mark falan cikiyodu onu bulsaniz super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya 1 ay tatil yapar üstünede o sürede 5-10 tane hatun götürürdün. bu kadarda saflık olmazki kardeşim.
  • sonra diğer konudaki kız gibi havaya girip video falan çekiyorlar..

HARCAMASAYDIN..!
  • CANA GELECEĞİNE MALA GELMİŞ. AHAHAHA MAL=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ioguzhanla aycanin bi skeci vardi ya cocukta para cikmiyo da kiz ben odiyim diyo.kizin cuzdanindan 2 lira 500bin 100mark falan cikiyodu onu bulsaniz super olur

bkm - hesap günü ekstresi

• geçirmişler olsun
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun böyle bir 1.5 aylık ilişkiyi nasıl devam ettirdin 1 gün bile tahammül edemezdim ben ilk önce sabrını kutluyorum.İşte 5 parmağın 5 ide bir değil birine değer veriyorsun senin ağzına s.ç.yor diğeride bir kum tanesi ile mutlu oluyor..İnsanlar farklı umarım bundan sonraki ilişkilerinde daha seçici olursun en azından biraz tanıdıkdan onu anladıkdan sonra seçmelisin..

Dipnot.. Umarım istediğini almışsındır. Bunu demek istemezdim ama yoksa o kadar para yazık olmuş.. :(
  • Baştan ayrılacaktın kardeşim senin hatan olmuş bukadar sabırlı olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Dostum öncelikle geçmiş olsun böyle bir 1.5 aylık ilişkiyi nasıl devam ettirdin 1 gün bile tahammül edemezdim ben ilk önce sabrını kutluyorum.İşte 5 parmağın 5 ide bir değil birine değer veriyorsun senin ağzına s.ç.yor diğeride bir kum tanesi ile mutlu oluyor..İnsanlar farklı umarım bundan sonraki ilişkilerinde daha seçici olursun en azından biraz tanıdıkdan onu anladıkdan sonra seçmelisin..

Dipnot.. Umarım istediğini almışsındır. Bunu demek istemezdim ama yoksa o kadar para yazık olmuş.. :(

bence istedigini alsaydi bu kadar koymazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Dostum öncelikle geçmiş olsun böyle bir 1.5 aylık ilişkiyi nasıl devam ettirdin 1 gün bile tahammül edemezdim ben ilk önce sabrını kutluyorum.İşte 5 parmağın 5 ide bir değil birine değer veriyorsun senin ağzına s.ç.yor diğeride bir kum tanesi ile mutlu oluyor..İnsanlar farklı umarım bundan sonraki ilişkilerinde daha seçici olursun en azından biraz tanıdıkdan onu anladıkdan sonra seçmelisin..

bence istedigini alsaydi bu kadar koymazdi

:) Doğru olabilir

• kardeş hata sende böyle bir kıza 4000 tl harcamıssın...
  • Senin gibi enayiler olduğu sürece bu tür kızlara kızamıyorum , aptallık sende
  • Tanesi 500 $dan 4 tane en iyisinden alır . Geriye kalan parayla bir geceliğine dublex kirayıp party yapardım .

• Kızla ne diyon nabıyon diye konuşursan co doğal bitmesi oda hata yapmış ama
    Sende simartmissin
  • arkadaşım kusura bakma yazacaklarım için..23 yaşındayım.görmüş geçirmişliğim var biraz.. senin gibi gerizekalılar bu kızları şımartıyor.. sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı prenses falan sanıyorlar.. kıza böyle davranılmaz.. kıza para yedirilmez.. anlayın bunu artık.böyle yaptıkça sadece kullanırlar sizi.bana içki al canım dediğinde 2 letmezsen gider alırsan adamlıktan çıkar yürüyen atm ye dönersin ona..git kendin al dediğinde kız şaşırır ya gider ya kalır.giderse zaten bir iş olmaz ondan sana.kalırsa işte o senin olur(örnek)kız başından beri eglenmiş seni resmen evire çevire sevmiş.olayın özü budur içini ferah tut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ne iğrenç ilişki o nasıl kız nasıl bir iinsan böyle bir kızla beraber olur, 1.5 ay boyuncada nasıl kişiliğinin farkına varmaz ve bırak böyle bir kızı herhangi bir kız için nasıl ayda 4 milyar para harcar. Ulan ne insanlar var yahu, para bize gelmiyoda böyle adamlara gidiyo işte. Of ulan of.

Allah biliyor senin nasıl coşacağını ondan yollamıyor işte, o para sana gelsin adamın yaptığının 10 katını yaparsın 10....

Napacam lan parayla napacam, bi bilgisayar alırım skyrim alır oynarım bir de yan flüt istiyom çok pahalı alamıyom onuda alırım bir de güzel gitar çekerim, madem para var bir de araba çekerim o kadar. Gerisi dünyevi ihtiyaç gidipte kıza 4 milyar mı harcanır lan.

• ilk kız arkaşım olduğunda böyle bir hata yapmıştım. elini cebine attırmazdım (hoş, o da hiç yeltenmezdi). boğazımdan kesip para biriktirirdim. en nihayetinde ben ondan değil, o benden ayrıldı. arkadaşım ne kızlar duyuyorum tam kafa dengi. ama bana hiç denk gelmedi. bu yaşadıkların sana ders olsun. delikanlıyım, hatuna para ödetmem ayaklarını bırak. zamanı gelir evlenirsin, işte o zaman bu triplere gir. pompaladıysa eğer (arabaya benzin) onu kâr say kendine. canın sağolsun. sana birşey olmasın
  • bende böyle bir hataya düştüm.Ama bana 30 lira girmişti.2. buluşmada anladım kızın ne ... olduğunu hemen kestim attım.Keşke sende erken davransaydın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Ne iğrenç ilişki o nasıl kız nasıl bir iinsan böyle bir kızla beraber olur, 1.5 ay boyuncada nasıl kişiliğinin farkına varmaz ve bırak böyle bir kızı herhangi bir kız için nasıl ayda 4 milyar para harcar. Ulan ne insanlar var yahu, para bize gelmiyoda böyle adamlara gidiyo işte. Of ulan of.

Allah biliyor senin nasıl coşacağını ondan yollamıyor işte, o para sana gelsin adamın yaptığının 10 katını yaparsın 10....

Napacam lan parayla napacam, bi bilgisayar alırım skyrim alır oynarım bir de yan flüt istiyom çok pahalı alamıyom onuda alırım bir de güzel gitar çekerim, madem para var bir de araba çekerim o kadar. Gerisi dünyevi ihtiyaç gidipte kıza 4 milyar mı harcanır lan.

yahu bırak bi bilgisayar, bi skyrimle kapıyı açtın, arabanın kapısını kapayıp bastın gittin. Daha birde diyor napçam lan diye...

• Ne sende ne de onda suç var.

O karakterinin gerektirdiğini yaptı, sen ise çok üstüne düştüğün "kız arkadaş" eylemini gözünde büyütmemen gerektiğini, asıl sevmen gereken kişinin kendin olduğunu anladın.

Paradan ziyade, içinde defteri tamamen kapat ve yoluna bak. Hayatın ikinci denemesindeki hatalar derse değil kayba neden olur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.