Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içimi dökmek için yazıyorum özet geç falan demeyin.

1.5 aylık bir ilişkim vardı.eski kız arkadaşımın, arkadaşıydı.Şudur budur derken çıkmaya başladık..herşey güzel gidiyordu.

bir kaç hafta sonra küçük hanım bir havalara girdi anlatamam prenses sanki anasını satıyım.

dansöze baktık diye geceyi zehir etti.masaya gül attırdım bi tane mi gül alıyorsun dedi(320 lira hesap ödedim o gün)ertesi gün gittim 20 tane gül aldım kalpli çukulata falan filan öyle barıştık.

Bir hafta sonu yanıma gelcekti hastalanmış gelemedi.ben ankaradayım o eskişehirde.bende sürpriz yapim şuna bi dedim alkollü oldugum halde gece 12de kalktım bastım gittim.yolda da sinir sinir mesajlarım attım buna işte benim için hevestin falan dedim öyle bi yolda ayrıldık.saat 1:45 falandı eve gittiğimde ablası çıktı.nerde dedim bizimki konsere gitti dedi.Aynen geri döndüm ama nasıl döndüm bide bana sorun.

Dönüş yolundayken aradı.nolur dön işte ayrılınca çok üzüldüm dışarı çıktım ondan dedi.Dedim ben dönüyorum istersen gelirsin.öyle geldi barıştık işte.

bu olaydan sonra aslında kesin bitircektim hata ettim.

geçtiğimiz hafta sonu yanımdaydı.geldi bi triplerde falan bi havalar dedim noluyo? cluba falan gittik eğlendik.pazar günü de arkadaşlarla okey oynadık hesabına yenildik.

ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyorum ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem

yine aynı masada arkadaşlar konuşuyoruz işte yağla balla besliyorum ben bunu dedim.
    akşam eve geldik film izliyoruz bişe yok, 2.filmi izlerken birden çek elini ne sarılıyosun falan dedi.dedim nooldu bişe yok falan dedi.gece de bi tripli böle uyku tutmadı beni sabaha kadar dizi izledim.Sabahda okula gittim geldim bi tripli yine.Nooldu diyorum bişe yok diyo.Hey allahım dedim akşam trene bindircem nooldu diyorum gider ayak söyledi sen kimsin de bana yağla balla besliyom diyosun.Al dedim valizini ben gidiyorum.

BURALAR ÖNEMLİ

bana dediği laflar bakın şimdi: çok kabasın işte o gün bana g.tün gözüküyo dedin(tayt giymişti) yağ bal olayını söyledi.işte ben aşık oldugum adamın böyle olmasını istemem falan dedi.Eski sevgilin bana demişti işte zamanında çok kaba falan filan diye onları haklı çıkardın dedi.Bişeler daha konuştuk ben ayrılmak istiyorum dedi ok by dedim.

Benim bu kız için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim.gece kalkıp su bile getiriyodum o kadar düşünün.

kalktım eskişehire bile bıraktım bunu kaç kere.dediği lafa bak arabam olsa bende seni bırakırdım ne var pedala basıyon gidiyon?? mazot kaç lira haberi yok heralde.

işte bişe yapıyon 10 kere söylüyon?? söyletmesene güzelim o zaman kendine bir kere odamı topladın mı bir kere kahvaltı hazırladın mı, kalkıp eskişehirlere geliyoz bi çorba ısıtıp önüme koydun mu..ver parayı yesin ver parayı gezsin oh hadi gözlemeci hadi kahvedünyasına hadi piye saç babam saç

1.5 ayda 4000TL para harcadım.ve artık kurudum bittim kenarda olan paramı yedim sağa sola borçlandım kendi ödediğim kredi kartımın borcu tavan yaptı...param bitti kurudum öldüm bittim eridim.

ama yine yok yine yok nasıl bir hayat yaşıyodu acaba. ya daha neler var da yazmıyom face'i falanda temizledim msjları da sildim.

yani şu kadar şey yapıyor bide kendine laf söyletmiyo ya en çok o zoruma gitti.sanki 4x4'lük bir kız da hani..

çocukluk arkadaşım demişti bana o kıza dikkat et o kadar diyom sana diye..

sıkıntı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 17 Şubat 2013; 23:48:16 >

• okumadım ama ne bekliyordun ki fakirliğin alemi yok hoca paran yoksa manitan yok
  • Ortada aşk yokmuş ki bitsin iyi olmuş kurtulduğun ne diye sıkıntıya giriyorsun
  • Geçmiş olsun hocam. böyleleri çok ya aslında hata sende ne ısmarlıyon her yerde. zaten seni paran için sevcek olan hiç sevmesin daha iyi ama iyi olmuştur buda sana müstahak akıllanmışındır bir daha aynı hataya düşmessin umarım daha iyisini bulursun
  • Yapacak birşey yok, açıkcası g.te gelmişsin en doğru tabirle. Boşver sen üzülme, o seni kaybettiğine üzülsün.
    Bence kaba değil yakınmışsın, açık konuşmuşsun, O anlamamış ya da yanlış anlamış. Borç konusunda yanındayım dayı, bir lafına bakar elimden geldiğince...
  • 4 000 TL ya g.t gormuş oldun.
  • fakirlikle alakası yok

böye bi kızaa 4000 tl harcamışsın enayisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke bitti valla
    2 ay önce açıldı
    Ömrüm bitti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonra kızlar niye böyle,al işte.
  • okudum hepsini, ayrılmışsınız sonuç olarak. Zararın neresinden dönolse kardır.
  • Selam 1,5 aylık ilişki unutursun ancak 4000tl parayı zor unutursun :) çok hatalısın aslında hatalıyız kimseye gereğinden fazla değer vermemek gerek sen olayı baya bi abartmışssın gece kalkıp su getirmek nedir hocam? bence bu kızı kendinden uzaklaştırmak için bile ekstradan 4000tl verilir. şanslıymışsın ki bitmiş bence. ama emin ol bu dediğin hiç birşeyi yapmasan yani biraz mesafeli dursan içinden sevip sevgini dışarı pek belli etmesen kız kapında yatardı. geçmiş olsun hiç üzülmene gerek yok bence bu saatten sonra da geri dönüşü mümkün bile olsa uzak dur derim.
  • ne deseniz haklısınız da fazla üstüme gelmeyin.

akıllandık artık başta göstermicen parayı..baktın kız harbi seviyo o zaman alsın yesin..

bide bu kız 2 kere aşık olmuş hayatında biri de benim düşünün
    kaç tane çıktıgı olmuş onun sayısını sayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 20 Aralık 2011; 21:48:19 >
  • hocam eski kız arkadaşınla bu sana oyun oynamış olmasın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaa_sKb

Yapacak birşey yok, açıkcası g.te gelmişsin en doğru tabirle. Boşver sen üzülme, o seni kaybettiğine üzülsün.
    Bence kaba değil yakınmışsın, açık konuşmuşsun, O anlamamış ya da yanlış anlamış. Borç konusunda yanındayım dayı, bir lafına bakar elimden geldiğince...

para işini çözdük ya tamamdır
  • geçmiş olsun hocam. Kız zaten senle para için beraber olmuş yani. Eskişehir olayından sonra bitirmeliydin.
  • harbi diyorum bak senin kaybettiğin paraya ben acıdım. o paraya dana keserdin bi tane.
  • büyük çoğunluğunu okudum. hocam kız seni resmen sömürmüş. 1.5 ayda 4000 tl ne demek iyi olmuş iyi iyi
  • hayırlısı olsun diceksin. gitmesi bence iyi olmuş. ama harcama o kadar para
  • İyi olmus sana akilsiz basin cezasini cek simdi o paraya 1 ayda gununu gun ederdin kari dirdiri da cekmezdin. Hatta bir turist bulsaydin kulun kopegin olurdu. Bu arada okuduklarima gore de cok kabasin biraz nazik ol konusmalarina dikkat et kimse yaninda odun birini istemez cok itici. Bu arada hayvan mi besliyorsun ya nasil bir tabirdir o :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 20 Aralık 2011; 21:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

hocam eski kız arkadaşınla bu sana oyun oynamış olmasın ?

sanmam kızın çıktıgı falan vardı ondan ayrıldı..

he oynadılarsa da helal olsun diyim de çok zor bi ihtimal..

ya da çok iyi rol yaptı helal olsun
  • Çok fazla yüz vermişsin sende. Bu kadar yüz verirsen olacağı bu yani yapacak bişey yok. Ve ayrıca arada aşk felanda yok sanıyorum sadece takılıyomuşsunuz öyle kız senin paranı yiyomuş bi güzel..

Eyi eyi memleket eyiye gidiyi kastamonuluyum ben.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.