Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş kız sana bana niye para harcamıyorsun artık dememiş ki

Sen deseydin bi gün bugun param yok gel omlet yapıcaz makarna yapıcaz evde takılcaz diye, dedin de yok ben dısarda yıcem yoksa gıderım mı dedi?

Yani kız sana kabasın demiş, sen para bitti gitti diyorsun

Yani sen harcadığın parayı kızın yuzune vurursan, kıza gotun gozukuyo dersen kaba az bıle demiş kusura bakma alınma da krosun kardesim

Uslubunu kafa yapını da duzeltmezsen karsı cınsle zor mutlu olursun sana cok asık olacak bir melek bulman lazım, kızlar nefret eder o davranıslardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 21 Aralık 2011; 11:45:16 >
  • Demişler ki, bir buluşmaya gittiğinde cüzdanını evde unut. Hesabı öderse senindir, ödemezse hiç senin olmamıştır.
    Ne bileyim, öyle bişeylerdi işte.

Şöyle bir tavsiye vereyim. Şimdiye kadar, hesaba ortak olmaya çalışmayan, ben yürüyemem arabayla gidelim diyen, beni arabayla eve bırak, beni arabayla evden al diyen hiç bir kızla ikinci kere buluşmadım.
    Birincide ne oldukları anlaşılıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir.

şair burada "eşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı zanneder sözünden" etkilenmiştir
  • yazık olmus bilader 4000 tl ye ben sana 1 aylık sorunsuz sıkıntısız dilsiz kulaksız kotasız taşvari bir arkadaş bulurdum..
  • Geçmiş olsundan başka söylenecek söz yok valla, neyse deneyim olsun sana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Demişler ki, bir buluşmaya gittiğinde cüzdanını evde unut. Hesabı öderse senindir, ödemezse hiç senin olmamıştır.

Şöyle bir tavsiye vereyim. Şimdiye kadar, hesaba ortak olmaya çalışmayan, ben yürüyemem arabayla gidelim diyen, beni arabayla eve bırak, beni arabayla evden al diyen hiç bir kızla ikinci kere buluşmadım.

keşke senin gibi olsaydım.bir kere de arkadaşıyla bindi habersiz onu da eve bırakalım dedi 20km falan yol var arada şoförü bile oldum yani

@onlyone
    daha önce de böyle konusurduk güler geçerdi ki

bazı şeyleri anlamak istemiyo musun sen ne kin tutmuşun

bir çay bile yapıp önüme koymadı diyorum sana.napıcaz diyorum gözlemeci var çok güzel diyo??

@NidderuN

saolasın.

• hoşgeldin welcome to the real world ...

kız zaten falso vermişd soy bitir diye onu arkadaşının arkadaşı vs zaten böyledir seni gözüne kestirmiş.. onların hiç umurlarında değildir şayet bir kız sana aşık değilse sen kullanılcak bir oyuncaksındır yada bana şunu al bunu hediye et yok buraya gidelim vs vs vs sonra yenisini bulur senden sıkılır izmir istanbul vs derler ama eskişehir kızlarında üniden dolayı bir rahatlık kolaylık nasıl diim bir havalardadırlar sanki las vegastaki kokoşlar...
    sen bağlanmışsın ona iyi güzel baktın olmuyor sne bırakcaksın ipin ucunu kaçırmışsın ertesi gün bulur senden bitane daha para bitince aşk meşk kalmaz dediğim gibi çoğu soyguncu bu tarz kızların çoğu profosyonel yalancıdır iyi kurtarmışsın paçanı yine tebrikler.
  • Senin gibiler oldukça daha çok " Türk Kızları Kendini Çok Beğenmiş" diye başlık açılır bu forumda.Kendini düşürdüğün hallere bak, sonra da kendinden utan
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

quote:

Demişler ki, bir buluşmaya gittiğinde cüzdanını evde unut. Hesabı öderse senindir, ödemezse hiç senin olmamıştır.

keşke senin gibi olsaydım.bir kere de arkadaşıyla bindi habersiz onu da eve bırakalım dedi 20km falan yol var arada şoförü bile oldum yani

@onlyone

bir çay bile yapıp önüme koymadı diyorum sana.napıcaz diyorum gözlemeci var çok güzel diyo??

@NidderuN

saolasın.

Abi yok, ben bu konularda çok hassasım.
    Bir kızın, hesap ne kadar tuttu, yarısını ben vereyim dememesi çok büyük kabalıktır bana göre.

• kusura bakmayın ama müstahak be hocam.

Bir kadın paranın kıymetini bilmiyorsa, her yediğini, harcamasını erkeğe ödetmekden herhangi bir sıkıntı duymuyorsa zaten uzak durun. 4000 lira gibi bir parayı sadece gezme-yeme içme ve hatun için harcamak küçümsenecek birşey değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 20 Aralık 2011; 23:03:08 >
  • tecrübe kazanmışsında biraz pahalı tecrübe olmuş neyse ileride dikkat edersin
  • quote:

quote:

@onlyone

@NidderuN

saolasın.

Valla kardeş öyle bir kızdıysa başta bıraksaydın

Şimdi kinini kusmanın anlamı var mı?

Ne diyim geçmiş olsun da paran varken yedirirken koymamış kız bırakınca paramız bitince terketti demek bence yakışık almaz

Sonuçta kız sana kaba davranma demiş sende bb demişsin, belki alttan alsan kusura bakma hayatım özür dilerim desen gitmiyecekti

Ne biliyim ben seni haklı bulmuyorum

Ha kızın yaptıkları doğru mu yanlış, fakat seninki de yanlış

Ne diyim ne kendini kullandır bi daha ne de kadınlara öyle konuş benim naçizane tavsiyem bu

• 5 dk çaldın ..
  • Aslında bi macera bi anı olmuş be kardeş harcadığın paray çok abartmışsın insanlar yalnız kalır,boşlkukta hisseder kendini ve güzel bi kızla olmak ise seni hep mtlu etmiş onla beraberken parayı bile kesinlikle düşünmemişsindir,bende başka şehirlere gidip tanıştığım kızlarla beraber kalıyordum ama en fazla 300 milyon yerdim oda yol parası dahil herşeyi kızlar karşılardı bide evde sevişirdik deli gibi şimdi hepsi bitti tabi bunlar 5 yıl önce falandı. Sanada bi tecrübe olmuş bi gün biri böyle bişeye düşerse ona yardımcı olursun bak eski sevgilin saygım var ama bişeyi merak ediyorum o kadar para harcadın aynı evde kaldın cidden onla yatmadınmı,sana bişey diyeyimmi eğer bi kızı seversen ona dokunmaya bile kıyamam dersen o kız seni terkeder ben tanıştığım kızlarla inan hemen sevişirdim ve emin ol bidaha vazgeçmezlerdi yani o düşünce yanlış sen sevişmessen kız terkeder

Para kazanmak çok ama çok zor ve sen böyle bi zamanda cidden inanılmaz paralar harcamışsın herkesin karşısına öyle kızlar çıkabilir biraz para yedirirsin bu normaldir ama hocam sen cidden abartmışsın,analarımız,dedelerimiz bize hep der ya elaleme güvenme diye bak işte el dedikleri bu oluyor,bi kere kıyamam ay dayanamam laflarını bırakacan ilk tanıştığında o laflar söylenir yok yanındayım,sana kıyamam falan ama ilişkiye başladıktan sonra sevginden ölsen bile seni seviyorum falan asla deme iş yerinde bi hemşire var arkadaşım geçen konuştuk bu bi çocuğu seviyor tamammı ama sevdiği çocukta buna hiç seni seviyorum falan demiyor gayet ciddi takılıyor,kız sonunda itiraf etti meraktan ölecektim ya kaç yıl peşinde koştum bana seni seviyorum demedi derdi hep o çocuk kıza seni seviyorum deseydi emin ol ilişki biterdi.

Hayat tecrübesi bana bunu öğretti kimseye acımayacan hocam,duygularını kontrol edecen kadın milleti duygularla oynamayı sever zor durumdamı kaldı dur hemen gitme bırak kendi baş etsin çıkşın işin içinden neyse zararın neresinden dönsen kardır

• Kızlara GÜ - VE - NİL - MEZ !!!
  • Hocam cinsel ilişkiye hiç girdiniz mi acaba sorması ayıp?
  • saol utuhan tesekkur ederim..

benim derdim yedigimiz para degil hos beraber eglendik ettik tamam da ben bi laf soylemisim diye gurur yapip ayrilmasi sacma..

benim icin ne yaptin diyodu son zamanlarda
  • ah be abi hazır ayrılmışken keşke tekrar başlamasydı ilişki.
    kızlar öyle ne yapsan onların gözünde küçük ama onların en ufak iyiliği bütün dünyaya bedel.paran yoksa zaten bitersin sanki babaları bunlara para basıyo ulan benle çıkmadan önce bi çay içip kalkıyodun be diyesim geliyo bazen neyse hayat bu ne yaşarsak ilersi için ders oluyo.
  •  Para bitti aşk bitti...

Bu kız için 4000 tl harcadın demek
  • quote:

içimi dökmek için yazıyorum özet geç falan demeyin.

1.5 aylık bir ilişkim vardı.eski kız arkadaşımın, arkadaşıydı.Şudur budur derken çıkmaya başladık..herşey güzel gidiyordu.

bir kaç hafta sonra küçük hanım bir havalara girdi anlatamam prenses sanki anasını satıyım.

dansöze baktık diye geceyi zehir etti.masaya gül attırdım bi tane mi gül alıyosun dedi(320 lira hesap ödedim o gün)ertesi gün gittim 20 tane gül aldım kalpli çukulata falan filan öle barıştık.

Bi hafta sonu yanıma gelcekti hastalanmış gelemedi.ben ankaradayım o eskişehirde.bende sürpriz yapim şuna bi dedim alkollü oldugum halde gece 12de kalktım bastım gittim.yolda da sinir sinir mesajlarım attım buna işte benim için hevestin falan dedim öle bi yolda ayrıldık.saat 1:45 falandı eve gittiğimde ablası çıktı.nerde dedim bizimki konsere gitti dedi.Aynen geri döndüm ama nasıl döndüm bide bana sorun.

Dönüş yolundayken aradı.nolur dön işte ayrılınca çok üzüldüm dışarı çıktım ondan dedi.Dedim ben dönüyom istersen gelirsin.öle geldi barıştık işte.

bu olaydan sonra aslında kesin bitircektim hata ettim.

geçtiğimiz hafta sonu yanımdaydı.geldi bi triplerde falan bi havalar dedim noluyo? cluba falan gittik eğlendik.pazar günü de arkadaşlarla okey oynadık hesabına yenildik.

ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyom ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem

yine aynı masada arkadaşlar konuşuyoz işte yağla balla besliyom ben bunu dedim.
    akşam eve geldik film izliyoz bişe yok, 2.filmi izlerken birden çek elini ne sarılıyon falan dedi.dedim nooldu bişe yok falan dedi.gece de bi tripli böle uyku tutmadı beni sabaha kadar dizi izledim.Sabahda okula gittim geldim bi tripli yine.Nooldu diyom bişe yok diyo.Hey allahım dedim akşam trene bindircem nooldu diyom gider ayak söyledi sen kimsin de bana yağla balla besliyom diyosun.Al dedim valizini ben gidiyorum.

BURALAR ÖNEMLİ

bana dediği laflar bakın şimdi: çok kabasın işte o gün bana g.tün gözüküyo dedin(tayt giymişti) yağ bal olayını söyledi.işte ben aşık oldugum adamın böyle olmasını istemem falan dedi.Eski sevgilin bana demişti işte zamanında çok kaba falan filan diye onları haklı çıkardın dedi.Bişeler daha konuştuk ben ayrılmak istiyom dedi ok by dedim.

Benim bu kız için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim.gece kalkıp su bile getiriyodum o kadar düşünün.

kalktım eskişehire bile bıraktım bunu kaç kere.dediği lafa bak arabam olsa bende seni bırakırdım ne var pedala basıyon gidiyon?? mazot kaç lira haberi yok heralde.

işte bişe yapıyon 10 kere söylüyon?? söyletmesene güzelim o zaman kendine bir kere odamı topladın mı bir kere kahvaltı hazırladın mı, kalkıp eskişehirlere geliyoz bi çorba ısıtıp önüme koydun mu..ver parayı yesin ver parayı gezsin oh hadi gözlemeci hadi kahvedünyasına hadi piye saç babam saç

1.5 ayda 4000TL para harcadım.ve artık kurudum bittim kenarda olan paramı yedim sağa sola borçlandım kendi ödediğim kredi kartımın borcu tavan yaptı...param bitti kurudum öldüm bittim eridim.

ama yine yok yine yok nasıl bir hayat yaşıyodu acaba. ya daha neler var da yazmıyom face'i falanda temizledim msjları da sildim.

yani şu kadar şey yapıyor bide kendine laf söyletmiyo ya en çok o zoruma gitti.sanki 4x4'lük bir kız da hani..

çocukluk arkadaşım demişti bana o kıza dikkat et o kadar diyom sana diye..

sıkıntı...

usta k.bakma ama kız seni enayi yerine koymuş kullanmış resmen ben hayatımda bir kız için o kadar para harcamam borca bile girmem hayat müşterek sonuçta

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.