Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta biraz da sen şımartmışsın gördükçe istemiş gördükçe istemiş yüzsüzlük yapmış
  • zararın neresinden dönersen dön kardır.... 1.5 ay çok birşey değil 4000tl de büyük para değil iyi kurtulmuşun sana ders olmuştur sanırım?
  •  Para bitti aşk bitti...
  • kuRtardık ya o bana yeter...intikam falan almam ya benm salaklığımdan olan bişe çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ss yok.Bence dünyanın en güzeli diyelim sevdim yani..

yazık harbi bana ya

sen kızın adını versene (tabi istersen) özelden, eskişehirde böyle bir muhabbet duydum çünkü

tam bunu dicektim özelden bekliyorum
  • 4000 tl ne demek ya
  • Abartmışsınız iyice adam topu topu 4000 TL harcamış.
    Sevgilisine Yat,Kat alan var bu ülkede.
    Parayıda beraber yemişler adam kıza lafınıda koymuş işte lokumlu,kaymaklı
  • Fındık uğruna çektiğin çileye bak . 1.5 ay'da aşk zor olur belli ki vardı bişiy devam ettin ama keşke etmeseymişin değmez cünkü
  • Kız %100 haklı sen kroyum ama para bende modundasın

Kız da böyle paran yüzünden atarlı davranırsan hiç şeyimde olmaz demiş basmış tekmeyi

Önce kızın senle paran için birlikte olduğu fikrini kafandan at, sonra egonu al paketle cebine koy, sonra karşı cinsle ilişki kurmayı dene
  • Yöneticilerden ricam bu üyenin rütbesini "forumun enayisi" olarak değiştirin.

Eğer bunlar gerçekse bu dünyada boşuna yaşıyorsun.Aldığın her nefes boşuna.O beyin sana boşuna verilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Kız %100 haklı sen kroyum ama para bende modundasın

Kız da böyle paran yüzünden atarlı davranırsan hiç şeyimde olmaz demiş basmış tekmeyi

Önce kızın senle paran için birlikte olduğu fikrini kafandan at, sonra egonu al paketle cebine koy, sonra karşı cinsle ilişki kurmayı dene

yanılıyosun ben hiç bir zaman o yapıda olmadım.para bende diye bişe yok ben 3 ay çalşp biriktirdiğim sağdan soldan borç aldıgım paralardı onlar.

sırf daha iyi yaşasın daha mutlu olsun diye..kro falan değilim ayrıca ellerimde çiçekler bile yaptım kıza
  • Kurtulduğuna sevin arkadaşım, olaya iyi yanından bak 4000 lirayla kurtulmuşsun.
    Borçlarını kapatıp kendini toparlayana kadarda yeni bir sevgili falan düşünme.
    Sıkma canını.
  • iyi sağdırmışsın kendini
  • quote:

quote:

yanılıyosun ben hiç bir zaman o yapıda olmadım.para bende diye bişe yok ben 3 ay çalşp biriktirdiğim sağdan soldan borç aldıgım paralardı onlar.

sırf daha iyi yaşasın daha mutlu olsun diye..kro falan değilim ayrıca ellerimde çiçekler bile yaptım kıza

Kardeşim ben yazdıklarından yorum yapıyorum

Kızın senle paran için birlikte olduğu fikrini sen çıkarmışsın, ben yazdıklarından onu göremedim

Çok paran yoktuysa arabayla değil otobüsle giderdin eskişehire, istanbula gelince club götüreceğine sıradan bir bar götürür 2 bira ısmarlardın

Sen kıza prenses muamelesi yapmışsın, sonra hakaret etmişsin, kız bırakınca para bitince bıraktı diyorsun

Sen harcamasaydın paraları da o zaman bıraksaydı haklı olurdun veya 1 sefer otobüse bin git param yok deseydin onda bıraksaydı haklı olurdun

Kız kaba davranıyorsun diye bırakmış, sende tamam miktir git demişsin, kızın burda sucu yok

Kızın sucu senın goturdugun yerlerde hesabı odemene musade etmesiyse pardon da namuslu kız yok memlekette

Hesabını sevgilimizin hepimiz ödüyoruz 1000 tl veya 10 tl farketmez...

Bi de sunu ekliyim sevgilisiyle "sana su kadar para harcadım" muhabbeti yapan insanlara gıcık olurum, konusacaksan niye harcıyon?

Karsındaki hayat kadını mı paranı verdim yat bakıyım der gibi

Kıza para harcayıp sana daha iyi davranmasını bekliyorsan bu nasıl sevgi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 21 Aralık 2011; 11:42:11 >

• eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir.
  • uohk061_TS abart sende

altuu saolasın ya finallerim geliyo zaten..toplıcam kendimi artk
  • Seversen s..lirsin. S.sen sevilirsin

Ayrıca g.e giren şemsiye açılmaz artık boş ver bunları.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim ben yazdıklarından yorum yapıyorum

Kızın senle paran için birlikte olduğu fikrini sen çıkarmışsın, ben yazdıklarından onu göremedim

Çok paran yoktuysa arabayla değil otobüsle giderdin eskişehire, istanbula gelince club götüreceğine sıradan bir bar götürür 2 bira ısmarlardın

Sen kıza prenses muamelesi yapmışsın, sonra hakaret etmişsin, kız bırakınca para bitince bıraktı diyorsun

Sen harcamasaydın paraları da o zaman bıraksaydı haklı olurdun veya 1 sefer otobüse bin git param yok deseydin onda bıraksaydı haklı olurdun

Kız kaba davranıyorsun diye bırakmış, sende tamam miktir git demişsin, kızın burda sucu yok

Kızın sucu senın goturdugun yerlerde hesabı odemene musade etmesiyse pardon da namuslu kız yok memlekette

Hesabını sevgilimizin hepimiz ödüyoruz 1000 tl veya 10 tl farketmez...

haklısın ben sana bişe demiyorum zaten..ayrılma sebeni saçma değil mi ama sence?

ben ayrıldığımda her türlü severim seni demişti??

fazla da tartışcak bişe yok..
    ayrıca sonra yazdığım mesajlarda söyledim işe bile girmeyi düşündüm diye...yanında yemek yemeye bile korkuyom falan herşeyi yüzüme vuruyosun diyodu.ye o zaman yemeğini ver parasını banane gezelim tozalım herkes kendi hesabını versin o zaman ayrılık niye?

anlatabildim mi derdimi?

• Tebrikler ..
  • Zaten kız seni banka yapmış kullanmış da kızada tayt için o laf denmez.Hani giymesin tamamda o kadar kaba söylemek hata.Daha kibarca anlatmak lazım öyle hassas konuları bence.Ama sonuna kadar haklısın o tek kelime hariç.
    Kurtulmuşsun hocam takma kafana bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.